2015 Nisan Anneleri

Eger calismayacaksan alussin canim kucaga daha cok minikler senin kokunu ariyordur 6-7 aylik olunca zaten etrafi kesfetmeye baslicak hep kucakta kalmicak ki

Zaten ben alistigini dusunmuyorum.alissa inmek istemez kucaktan.ama koltukta duruyor cogunlukla. Insanlarin mudahaleleri yuzunden iyice psikopat oldum. Cok emzirme memeye alismasin diyen bile oldu.neye alismasi lazim neye alismamali bu cocuk anlamadim

Dua et benim icinde valla kendi anneme taktim kafayi kaynanam ayri bi dert sabaha kadar basinda ben varin yavrumun oglunun ise gittigini duyunca vesigi yanina cekiyor sanki o bakmis gibi gosteriyor.bugun patladin artik esime.offfff offff yavrumla konusamiyorum dogru durust iletisim kuramadim daha.cok sanslisin.

Canım bırak kucağa alışsın.çocukta güven duygusu bu şekilde oluşacak.ufacık bebek ztn senin kokunla sesinle sakinleşicek.yürümeye başladığında istesekte kucağa gelmicek belki.1 yıl tadını çıkaralım.9 ay karnımızda taşımışız.zevk ala ala bebeğimize sarılıp öpüp koklayıp konuşalım.emin olun bebeğin gelişimi içinde çok önemli.

Kizlar bebeginde gaz problemi olan varsa yada agri priblemi olan varsa corek otu yagi verin.ben bugun verdim Cik rahatladi yavrum

kızlar bu söyledikleriniz kucağa alışmaksa benim kızımda kucağa alıştı :) devamlı kucağımda yatsa ağzından meme hiç çıkmasa uyusa uyansa emse memeyle oynasa :) beşiğe yatırıp kapıdan çıktığım anda kıyamet kopuyo :) beşiğinın başına kendi giydiğin geçeliğıni koy kokunu alsın diyolar ben denemedim ama aklınızda kulunsun.

Kızlar merhaba umarım bütün anneler ve bebisler iyidir. Nezamandır giremiyorum oglum gittikçe aglayan bi bebek oluyor fırsat bulamıyorum. Biz kabızlık problemi yasıyoruz iki haftadır 3 kere fitil verdim ancak fitille kaka yapıyor ama kakası katı degil sıvı .. dr yedi günden sonrası sıkıntı dedi ayrıca kilo aldıgı icinde korkulcak bisi yok dedi ama ben telaslanıyorum boyle fitillemi kaka yapıcak sizce ne yapmalıyım baska doktoramı gitsem acaba

Canim annemin dedigine gore biz cocukken bebekler kabiz oldugunda poposuna bir parca sabun konurmus fitil yerine , bazen de zeytinyagi yapilirmis. Belki isine yarar. Bir de bacaklarini topuklarinin altindan karnina dogru itirince de faydasi oluyor. Ayrica sen bilirsin ama iyi dr bulmak cok zor. Zaten baska dr a gitsen farkli bir sey yapabilir mi bilmiyorum. Eger genel olarak dr dan memnunsan degistirme bence.

Bebişlerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz??40 ından önce sürekli emiyordu oğlum.lavaboya dahi gidemiyordum.meme ağzından çıkınca çığlığı basıyordu.dr a gittim durumumu anlattım.sürekli emiyor süt dolmadan bitiyor memede.bol sıvı tüket yapck bişe yok dedi.artık sütüm yetmiyor zannediyordum.yalancı emziğe alıştırdık.çok rahatladım.45 günlüğüz.1,5 saatte bir emiyor.2 saat beklemeye çlşyrum,şimdilik dayanamıyor.

Gündüz 2 saatte 1 emiyir. Ama gece 3 e kadar uyumuyor. 12 ile 3 arası surekli emmek istiyor. Sonra 3 saatte bir emiyor gece. Emzige bende alıştırdım. Biz daha 17 günlüğüz. Cumartesi 20 günlük olucak kızım mevlüt yapıcaz. Iyice sıcaklara kalmadan yarı kırkımızda okutucaz mevlütü. Bu arada ben evde çok sıkılıyorum. Annem 5 dakika uzaklıkta oturuyor. Annem rahatsızdı 2 gündür o gelemiyor diye biz kızımla gittik bakmaya. Biraz erken başladık gezmeye

Ay canım valla sinir oldum kaynanan a gönder gitsin canım. Kimseyi istemiyorum ben iyiyim de gitmez mi. Ben öyle yaptım iyiyim eşim yanımda nzaten kimseye ihtiyacım yok dedim.

Merhaba şirin mi şirin anneler :) biz bugün 19.günümüzdeyiz. çok şükür uyku problemimiz yok gibi ama birkaç gündür gaz sorunumuz başladı.omuza yatırıp masaj yapıyorum ama pek başarılı olamıyorum çıkmıyor her defasında.. sütümüzde şimdilik yetiyor çok şükür inşallah 6 aya kadar hep yeter ek birşey kullanmak istemiyorum.
yanında annesi olanlar çok şanslı. annem iki hafta kalabildi ve gitti o gidince yapayalnız kaldım doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum .birini yardım etmesi çok önemliymiş.

Kızlar herkese kolaylik diliyorum.15 günlük benim kizim surekli emmek istiyo. Bazen kusuyor. Gündüz uykunuz yok . gece de boluk uyuyor bazen 5 6 saat kesintisiz uyuyor. Bir tek benim mi böyle. Emzik tutmuyor. Sorunu yok dedi dr 200 gr aldı toplamda. Sizce normal ni

Sadece bn bu durumdayım sanmıştım sevgi saygı ne kadar güzeldi su iki yıl meğer zorluk olmadığı icinmis dediğin gibi butceymis uykuymus elimden geldiğince rahatsiz olmasın diyorum ama hep bi eksikmisim gibi davranması bebegimle ilgilenemiyormusum tavrı strese soktu beni ama umrumda değil sabır en güzel şeydir biraz kendimizi toparlayalim geçecek inşallah tek umudum

Arkadaslar kabizlik icin deneyin...
Ben acibademde dogum yaptim ve eve hemsire gelio daha sonrada... Sagolsun ev hemsiresi dediki mama veriosaniz 1 o!cek icine 1 cay kasigi z.yagi koyun.. Yavrum 2 gundr yapamiodu bugun denedik mamayi yedigi gibi pat pat atti beline kadar cok sukur...

Doktor kilo alimi hizlansin die gunde 2 kere mama ver demisti.. Anne sutude emio sukur.. İkk 1. Ve 2. Hata 130 gr almsti ve dogum kilosunu bulamadi... Mama yiyince doyuyor ve uyuyor.. 3.haftamizda tam 310gr almisiz.. 3600 dogum kilomuzdu smdi 3895 olduk... Darisi tum annelere...

Mamaya soguk bakmayin derim.. Onemli olan bebisin doymasi.. Anne sutu emsin doymazsa mama takviyesi sadece 1 olcek.. Bazen gnde 1 veriorum mama.. Aksama sutum biterse 2.defa veriorum... H,hane aptamil vermsti ama ben hipp alcam.. Kullanan var mi? Kabizlik ve gazi onluormus

Kizlar size bi sorum var bizim 40imiz cikmak uzere kanamam bitti bebegi emziriyorum ama mama da veriyorum bu surecte esle birlikte olma durumunda tekrar bir hamilelik istemiyorum emzirdigim icin ilac kullanmiyorum kullanan var mi aylik iğneler varmış ama zararli diolar lutfen yardim siz napiosunuz ozeldende cevap atabilirsiniz

Bence en doğrusu eşinin korunması. Ama yine de istersen emzirirken de kullanabileceğin doğum kontrol hapları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…