Eger calismayacaksan alussin canim kucaga daha cok minikler senin kokunu ariyordur 6-7 aylik olunca zaten etrafi kesfetmeye baslicak hep kucakta kalmicak ki
Dua et benim icinde valla kendi anneme taktim kafayi kaynanam ayri bi dert sabaha kadar basinda ben varin yavrumun oglunun ise gittigini duyunca vesigi yanina cekiyor sanki o bakmis gibi gosteriyor.bugun patladin artik esime.offfff offff yavrumla konusamiyorum dogru durust iletisim kuramadim daha.cok sanslisin.Aynen canım bana da ilginç hikayeler anlatıyorlar gece bebegimden korkar oldum o derece . Bize destek olacakları yerde psikolojimizi alt üst ediyorlar. Ben doğum yaptığım ikinci günden beri yalnızım canım eşim ve bebegimle inan çok rahat. Arada kaynanam geliyor geldiğinde de her şeye müdahele ediyor yok sürekli emzirme sana alisir. Birak aglasin bisey olmaz yavrum aglamaktan morarmis halde iken bu cumleyi kiruyor.Yok sürekli taşıma sana alisir. Bana alısacak tabi kime alisacak ben annesiyim. Allah sana sabır versin canım kırk gün cekemem kimseyi. Bazen eşime bile tahammül edemiyorum
Canım bırak kucağa alışsın.çocukta güven duygusu bu şekilde oluşacak.ufacık bebek ztn senin kokunla sesinle sakinleşicek.yürümeye başladığında istesekte kucağa gelmicek belki.1 yıl tadını çıkaralım.9 ay karnımızda taşımışız.zevk ala ala bebeğimize sarılıp öpüp koklayıp konuşalım.emin olun bebeğin gelişimi içinde çok önemli.Kizlar gunaydin...
Bizde de kucaga alisma sorunu var.oglumun gazini cikarip omzumda yatiriyorum.15 dakika icinde uykuya daliyor ve yatagina yatiriyorum.bunun disinda bazi durumlarda aglama krizlerine giriyor nedenini anlamiyorum kucagimda sakinlesiyor.bu durumda da kucagimda sakinlestirip yine koltuga yatiriyorum. Benim kv kucaga alistigini soyluyor.uyanik oldugu zamanin cogunu koltukta geciriyor aslinda. Hic sallamadik kv sallamak istiyor.sallamaya alismasin dedigimizde de kucaga alismis ama diyor.ev tipi anakucagi siparisi verdim sirf bu yuzden gelsin bakalim insallah icinde durur cocugum da kucaga hic almam artik. Kucaga alistigini nasil anlariz benim cocugum alisti mi simdi? Sizinkiler nasil
Canim annemin dedigine gore biz cocukken bebekler kabiz oldugunda poposuna bir parca sabun konurmus fitil yerine , bazen de zeytinyagi yapilirmis. Belki isine yarar. Bir de bacaklarini topuklarinin altindan karnina dogru itirince de faydasi oluyor. Ayrica sen bilirsin ama iyi dr bulmak cok zor. Zaten baska dr a gitsen farkli bir sey yapabilir mi bilmiyorum. Eger genel olarak dr dan memnunsan degistirme bence.Kızlar merhaba umarım bütün anneler ve bebisler iyidir. Nezamandır giremiyorum oglum gittikçe aglayan bi bebek oluyor fırsat bulamıyorum. Biz kabızlık problemi yasıyoruz iki haftadır 3 kere fitil verdim ancak fitille kaka yapıyor ama kakası katı degil sıvı .. dr yedi günden sonrası sıkıntı dedi ayrıca kilo aldıgı icinde korkulcak bisi yok dedi ama ben telaslanıyorum boyle fitillemi kaka yapıcak sizce ne yapmalıyım baska doktoramı gitsem acaba
Inanılmaz gaz sorunumuz var. Ne kadar verdin canım bi de günde kaç defa?Kizlar bebeginde gaz problemi olan varsa yada agri priblemi olan varsa corek otu yagi verin.ben bugun verdim Cik rahatladi yavrum
Muskat vermeyide dene isteren.ben hergun veriyorum sütle karıştırıp.faydasını gördümInanılmaz gaz sorunumuz var. Ne kadar verdin canım bi de günde kaç defa?
Ay canım valla sinir oldum kaynanan a gönder gitsin canım. Kimseyi istemiyorum ben iyiyim de gitmez mi. Ben öyle yaptım iyiyim eşim yanımda nzaten kimseye ihtiyacım yok dedim.Dua et benim icinde valla kendi anneme taktim kafayi kaynanam ayri bi dert sabaha kadar basinda ben varin yavrumun oglunun ise gittigini duyunca vesigi yanina cekiyor sanki o bakmis gibi gosteriyor.bugun patladin artik esime.offfff offff yavrumla konusamiyorum dogru durust iletisim kuramadim daha.cok sanslisin.
Sadece bn bu durumdayım sanmıştım sevgi saygı ne kadar güzeldi su iki yıl meğer zorluk olmadığı icinmis dediğin gibi butceymis uykuymus elimden geldiğince rahatsiz olmasın diyorum ama hep bi eksikmisim gibi davranması bebegimle ilgilenemiyormusum tavrı strese soktu beni ama umrumda değil sabır en güzel şeydir biraz kendimizi toparlayalim geçecek inşallah tek umudumErkekler neden bencil umursamaz . O kalkmasın diye sessizce gece hallefiyorum bebeğin işlerini. Gerçi aglasada duymuyor. Sankitek basına sorumluyum bu çocuktan. Ben nerde hata yapiyorum anlamadım. Aman o rahatsız olmasin aman bütçe sarsilmasun aman kocam dedikçe ben kıymetsizlestim galiba.
Canım miktar verebilir misin?Muskat vermeyide dene isteren.ben hergun veriyorum sütle karıştırıp.faydasını gördüm
Bence en doğrusu eşinin korunması. Ama yine de istersen emzirirken de kullanabileceğin doğum kontrol hapları varKizlar size bi sorum var bizim 40imiz cikmak uzere kanamam bitti bebegi emziriyorum ama mama da veriyorum bu surecte esle birlikte olma durumunda tekrar bir hamilelik istemiyorum emzirdigim icin ilac kullanmiyorum kullanan var mi aylik iğneler varmış ama zararli diolar lutfen yardim siz napiosunuz ozeldende cevap atabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?