2015 Nisan Anneleri

tecrübeli arkadaşlara bir sorum var pazartesi 39+0 da çatı muayenesi yapıldı üzerinden 2 gün geçti halen kanamam var ama hiç bir şekilde sancım yok doktora telefonla bilgi verdim sorun olmaz diyor kanama daha ne kadar sürer ki haftaya p.tesi tekrardan kontrol var verilen süre doluyor bakalım ne olacak

Gecmis olsun canim. Bazen vitaminler oyle yapiyormus. Saglik ocagi bana vitaminin bitince devit verelim hemde ucretsiz dediler ,herhalde sizin icinde daha iyi olur.

Kızlar günaydın. Kizim gunduz yüz üstü uyuynca 1 saat anca uyuyor. Yüzüstü uyumasinin zararı var mi. Diğer türlü hiç uyumuyor. Birde karnindan gurultu giyor böyle şey yaşayan var mi.

Kızlar günaydın. Kizim gunduz yüz üstü uyuynca 1 saat anca uyuyor. Yüzüstü uyumasinin zararı var mi. Diğer türlü hiç uyumuyor. Birde karnindan gurultu giyor böyle şey yaşayan var mi.

Canim ben de gunduzleri yuzustu yatiriyorum.bir saatten daha uzun sure uyuyor oyle.yuzunu yan ceviriyor tabii.hic durmadan agladigi bir gun kesfettik bunu.annem sirti agrir surekli sirt ustu yatmaktan dedi.hatta bacak bacak ustune atip onu ustte kalan bacagina yuzustu yatiriyorum aksamlari cok rahat ve uslu duruyor oyle.

Canim bizim kizin karnindan da gurultular geliyordu gazdan oluyor malesef. Gazini iyice cikartman lazim isitilmis havluyu karnina koyunca iyi geliyor. Gazi iyi cikmadiginda yuz ustu yatinca karni agirlik yaptigi icin kendisi gazini cikariyor oyle uyuyor.

Aaa ne kadar ayıp etmiş kaynanan canım gitsin bir an önce ya. . Sen de rahat et. Iyi misin canım şimdi Kıyamam ya dikkat et kendine olur mu.

yüzüstü nasıl yatırıyorsun cnm, yatağına mı başka yere mi? kafasının altına yastık koyuyor musun?

Cevap icin teşekkür ederim canm. Suzdede utku sorunu var mi. Kaç sat uyuyor gunde bebekleriniz

Aç değildir yani demi. Göğsünde Uyuyo ksliyo. Bazen çıkaramıyorum demek.. sıcak havlu koyunca gaz cikcak mi. Ses duyacak miyim yani. Tek bakıyorum çocuğuma kimsem yok. Kaynanam geldi ama birseyden haberi yok. Gitti simdi tek bakıyorum. Her türlü tavsiyeye ihtiyacım var. Gogsumde uyutuyorum sonra yuzustubyatiriyorum gündüz. Alışır mi hep böyle acaba

L

Benimki de gunduz gogsumde uyuyor gece kendi kendine uyuyabiliyor.gunduz sadece yuzustu yatir gozunun de onunde olur hem de. Karnindan gurultular usudugunde geliyor genelde.karnini karnima yasliyorum benim sicakligimla isininca duzeliyor benimki. Gunduz toplam 3 saat anca uyuyor da gece 10dan sabah 8e kadar guzel uykusu var benimkinin.gece iki kere emip hemen geri daliyor

Aaa ne kadar ayıp etmiş kaynanan canım gitsin bir an önce ya. . Sen de rahat et. Iyi misin canım şimdi Kıyamam ya dikkat et kendine olur mu.
İyiyim sagol canim iste buyukler bizleri anlamiyorlar.allaha havale ettim.o goruyor biliyor herkesi

Eşin kendisi görmüş annesinin tavirlarını. Sen anlatsan anlamayabilirdi. Kayinvaliden ayıp etmiş. El düşse müdahale eder insan ki düşen senin gelinin torununun annesi yani. Sen yinede sabırlı ol bu sürecte.

Yazık gerçekten yazık insanlıktan namını almamış bir insan .. Yolda hiç tanımadığımız insan bile bı kadar duyarsız olamaz ki kaldı ki sen onun gelini oğlunun hayat Arkadaşısın . Bu tipler için üzülmeye canını sıkmaya bile değmez . Inan o kaybeder bunun eninde sonunda görür . Kötülük ve fesat duygularla kimse huzur bulmuş değil.

Slm. Kızlar ne var ne yok valla biz iki çoçukla çok yoğunuz . Kızım resmen tabiri caizse tam bir gazman . Patlıcak gibi Karnı çoğu zaman oğlumda hiç böyle olmadı bu kız canımızı okuyor
Rabbim dermansız dert vermesi hiçbirine inş . Bu günlerde geçer inş. Bizde Türkiye'ye bilet aldık 28 Mayıs ta görümce ile uçuyoruz eşim olmuyacak ben iki çoçuk ve halamız . Biz istanbula evimize gidicez görümce de Antep'e geçicek . Sağolsun 60 yaşında olduğu halde bize iki aydır yardım ediyor . Istanbulda yalnız olucam evde ama kardeşim çok yakın en azından başınız sıkışırsa çağırırız diye düşünüyorum . Oda olmasa bu duruma alışmış oluruz ki oğlumu orda kısa süreli bir kreşe verebilirsem harika olur biraz rahatlarız . Iki çoçoklu anneler siz nasıl yaptınız çoçuklar alıştı mı birbirlerine benim oğlum bazen çok iyi bazen çok kıskanç ve Kardeşine sert olabiliyor . 3 yaş civarı zor oluyor galiba . Allah muhafaza sevmeleri bile dengesiz ve tehlikeli . Rabbim hepsini korusun inş. Biz yalnız bırakmıyoruz bebekle canlı bomba gibiler .

yüzüstü nasıl yatırıyorsun cnm, yatağına mı başka yere mi? kafasının altına yastık koyuyor musun?
Canim geceleri yatak odamda park yatagi var ama gunduzleri odasinda besigi var orada yatiriyorum. Yastik koymuyorum canim. giyilmis fanilemi carsafinin ustune koydum onun ustune yatiyorum. Fanile de benim kokum oldugu icin koynumda yatiyor gibi oluyor . Sen nasil yapiyorsun?

Canim sicak havlu koyup biraz masaj yap , daha sonra da gazini cikartmaya calis muhakkak bir hareket olacaktir. Yuz ustu yatinca daha cok pirt yapiyor kendi kendine. Insallah hepimizin bebeklerine gazsiz gunler olsun. Butun bebekler rahat uyusun.

Benim oglum nerdeyse 3 yasinda. Cok anneciydi simdi dahada fena oldu. Kiz aglayinca buda basliyor yalandan aglamaya. Once ona geleyim birsey olmasada diye. Tum ilgim aslinda onda. Kiz aciksa bile once onun yemegini hazirlama derdindeyim. Yaklasmiyor kardesine oyle ama seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…