2015 Nisan Anneleri

Canım o regl olmanla alakalı değildir bence, bende regl oldum ama sıkıntı yasamadim

Aa lutfen o benim oğluşum :) sadece anne sutu yetmiyo, gunde 2 kere mama veriyorum malesef. Oglumun kafasindakiler 2-3 gune anca geciyo. Haftaya 4. Ay asilarini olucak. Hemsireye sorarim olmazsa.
Ay çok güldüm kendime benim kızım var ya herkesinki kız sanki :) evet bence de sorarsan daha iyi olur canım

Kiz annelerine bir sorum var; bebeklerinizin genital temizligini nasil yapiyorsunuz?

Ben onden arkaya sekilde temizliyorum, her gun 1 kere suyla yikamaya calisiyorum. İstemesem de islak mendil kullaniyorum malesef kolayligi sebebiyle.

Kizimin genital bolgesinde beyazliklar oluyor, minik minik nokta seklinde, sanki pamuk artigi gibi. Sizinkilerde de oluyor mu? Ben o beyazliklari da temizlemeye calisiyorum, dogru mu yapiyorum?

Offf, kiz annesi olmak ayri bir mesele gercekten Mikrop kapicak diye odum patliyor.

Ben dr özellikle sormuştum, pamugu islat, arasini açıp pamuğun suyunu sık demişti. Baska bisey yapmaya gerek yok dedi. Ben her gün banyo yaptırıyorum zaten, o bolgeye de su dokuyorum sadece. Sonuçta faydalı bakteri dolu, onlari kaybetmemek lazim.

Kizlar gecen ay ilk defa regl oldum ayin 18 inde..bu ay henuz yok. Dogum sonrasi dengesizlikler oluyormus. Ama yine de huzursuz oldum.Sizde de boyle olan var mi, yoksa duzenli mi?

Bilmiyorumki canim bu durum herkeste aynimi baska neden olabilirmi diye dusunuyorum bulamiyorum bakim bugun nasil olcak
Simdi sen soyleyince farkettim. Gecen ay regl oldum. Sonra oglum emerken nazlanmaya basladi, zamanla tamamen birakti. Sagip veriyorum. Acaba regl ile alakasi olabilir mi bilemedim..

Kizlar regl de hormonlardan dolayi sutun tadi degisebiliyormus ama ben oyle bir sey yasamadim. Ben de adet oluyorum ama duzensiz. Tamamen duzene girmesi ancak emzirmeyi birakinca mumkun olur sanirim. crescentee Z zuhalllll

Canim bende ıslak mendil kullaniyorum. Artik şeklinde birikintiler bizde de oluyor. Ben her zaman temizlemiyorum arada bir aliyorum o kismi. Kiz annesi olmak zor ama çoooook güzel

CNm benimde öyle oluyor çünkü bu durumda iken hormonlardan dolayı sütte azalma olabiliyor ve bebek tazyikli gelmeyen sütten dolayı istemeyebilir . Geciçi bir süreç ve dediğin gibi pes etme ben emsin diye nerde ise amuda kalkıcak gibi oluyorum :)) kucakta zıplayarak dene o zaman etrafı izleyerek emiyor yada uykundan uyanmaya yakın tam uyanmadan daya emzin inş

Ben de önden arkaya doğru temizliyorum ve içini çok kurcalamıyorun çünkü onların yani biz dişilerin Orayı sulu tutan sıvısı var ki bu Sıvı normal şarlarda koruma görevi yapıyor mikrop ve bakteriye karşı .

nisan annelerii kızım 7 nisan dogumlu kac gundur ıshal gıbıydı elı zaten sureklı agzında birazda mız mızdı kac gundurama baktım öle dişmi die bişe yok derken bugun agzında elimi bi gezdireyim dedım cıkması gereken yerler alt ve ust ön dişler ya orda degılde yan tarafında şişlik var iki tarafta hemde ve ucu beyaz ele gelıyo yanı gozukuyoda fotosunu cekmeye calıstım bu dişmi acep erken değilmi yaa

Eklentiler

• 20150822_155509.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 277
  • 20150822_155846.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 302
Crescentee arkadasim senin bebisininde emmesi daha duzelmedi mi. Benimkide hala emmek istemiyor ben tegl de olmadim ama sari akintim var belki iltihap olabilir dr a gitmedim benimki de bundan dolayi emmek istemiyo olabilir mi acaba. Kac kere sagiyosin gündüz benimki uyanikken de biberom almiyo gunde uc kere uyuyo anca o zaman sagdigimi verebiliyorum. Anneler 6-7 kere emzirirken nen uc kere ancak verebiliyorum 70 ila 100 cc arasi degisiyo cok icmiyo. Senin ki uyanikken aliyomu kac cc iciyo. Bugün bi teyze gördü uc aylik vardir herhalde dedi. Ki biz 4 biteli bir hafta oldu zayif kizim benim insaAllah gelisiminde bisey olmaz 6 kilo

Oyy kuzum benim . Bana diş gibi geldi CNm bizim kızında aynı şekilde kabarmış ve diş etin içinde belli . Aynı üçüncü ve dördüncü diş yerleri belirgin oğlum halbuki alttan ortadaki birinci ve ikincileri çıkarmıştı sonra üsten ortadakiler geldi . Yanları çıkarırken çok zorlanmıştı benim kızın oralar önce geliyor aynı senin kızında olduğu gibi . Oğlum 6 aylık iken çıkardı dört aydan sonra çıkaran oluyor CNm ama bu gözükenler hemen çıkmayabilir belki 6 . Ay'ı bulur . Yalnız o zamana kadar çok çektirir çünkü Sıralama olarak zordan başladılar yaşlarına göre . Normalde yani ilerde köpek dişleri ayrıca azıları çıkarmak zor oluyor fakat bir yaştan sonra hatta 2 yaş gibi çıkardıkları için daha az sancılı oluyor . Şimdi minikler dayanma Güçleri daha zayıf bu yüzden çok Mızmız yani huzursuz oluyorlar.

Simdi sen soyleyince farkettim. Gecen ay regl oldum. Sonra oglum emerken nazlanmaya basladi, zamanla tamamen birakti. Sagip veriyorum. Acaba regl ile alakasi olabilir mi bilemedim..
Bilmiyorum canim onlami ilgisi var kizim biraz iciyo sonra almiyo ama aglamiyoda acim diye ama bugun bi ara iki gogsumude icti yinede var bi nedeni ne ise pes etmem emmesse sagar yine verrm ama gecici bisey sanirim cunku bugun tamamen ictigide oldu

Canim sutumde azalma gormedim tazzikli istese mesela bi gogsumu emip yarim birakti zorladim almadi sikinca sut geliyo belki az buldu dedim diger gogsumu verdim ilk alacagi icin bayagi geliyo ama cok az icti birakti siktim bayagi sut geliyo bilmiyorum neden ama bugun bi ara iki gogsumude icti sanirim gecici bi durum

O her bebekte olusan bi durumdur canim zatwn temizleme sekli onden arkaya olur ben hergun kizimi banyo yaptiriyorum ama banyo yaparken o kisimlar tam temizlenmeyebilir ben hergun bezini degistirirken suyu ve pamugu hazirlarim o kismi yumusak bi sekilde temizlerim canim sanada tavsiyem islak mendili hic kullanma sonucta dogal olan pamuk ve su bunu tvde bi drda demisti ben gittigim her yerede pamugu gotrrm su nasil olsa bulunur islak mendili cok nadir kullanmisimdir saglik acisindan hep pamuk ve duyu kullan sende

Benim bebişim erkek.küçük mama kavanozları gibi kavanozda kaynamış su bulunduruyorum.pamukla sildim doğduğundan beri.hiç pişik problemi yaşamadık.ıslak mendil çok zorda kalmadıkça kullanılmamalı.özellikle kız bebeklerde sürekli kullanıldığında zararlı olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…