2015 Nisan Anneleri

Kizlar bebislerinizin gelisimi nasil benimki 7 nisan dogumlu.boyu daha 63 cm .kisa geliyor bana.ve yogurt gibi cok gevsek bi bebek.kucagima alinca dik duramiyor
canım benımkıde 7 nisan dogumlu son kontrolunde 63 cm cıktı ve 5700 gr dı. ben un cuvalı dıorum melegıme Ya aslında yatarken falan guzel dıretıyo ayagıı ama ayaga kaldırdıgımda devrılıyo ayakları hıc dık tutmuyo doktora soledım bı sorun yok nazından ole dedı

Bende 1 eylulde baslicam canm 1 hafta kaldi yani. Haftaya da az az yogurt ve meyve suyu vermeye baslamayi dusunuyorum ise baslamadan alissin biraz biraz. Sen veriyor musun baska biseyler
ben elmanın içini çay kaşığı ile kazıyorum veriyorum yoğurt veriyorum meyvelerden tattırıyorum. ayın 23. de bizim 5 bitiyo artık çorba falan versem diyorum ama bilemiyorum da

MasaAllah butun kuzulara çok tatlilar :) . En kucuk biziz fotograf eklemedim daha ama. 6 kilo 61.5 cm zayif benim bebegim incecik kollari var. 4. Ayi bitti bir hafta oldu 350 gr. Almisti. InşaAllah emme Problemimiz duzelirde kilo alie biraz.

Kizim bugun 4. Ayini doldurdu asi gunumuz bugun ama pazartesi gidecez zaman ne cabuk geciyo artik yogurt meyve sulari meyve purelerinden yavas yavas tadicak kizim

Hangi kitap adini verebilir misin?

Yok isilik degil baya bir şiş sivilceler. Sutun yagli olmasi iyi bisey mi?
İyi bisey sanırım :) benim kızımın yüzünde çıkıyordu annemler de büyüdüğü için çıkar demişti, sağlık ocagindaki ebede normal demişti..hemen ertesi gun kayboluyor yenisi çıkıyordu, simdi yok ama... kilo alımı nasıl kızının sadece anne sütü mu alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…