- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Bu kuzu cok yakısıklı yahu masallahEki Görüntüle 1611298 Bu da benim kuzum:)
Canım masallah ne güzel bakıyo öyle hepsi birbirinden tatlı kuzularBuda bizim tosun pasamiz teyzeleri
canım benımkıde 7 nisan dogumlu son kontrolunde 63 cm cıktı ve 5700 gr dı. ben un cuvalı dıorum melegımeKizlar bebislerinizin gelisimi nasil benimki 7 nisan dogumlu.boyu daha 63 cm .kisa geliyor bana.ve yogurt gibi cok gevsek bi bebek.kucagima alinca dik duramiyor
MasallahKizlar buda benim oglumm.kaanim.
ben elmanın içini çay kaşığı ile kazıyorum veriyorum yoğurt veriyorum meyvelerden tattırıyorum. ayın 23. de bizim 5 bitiyo artık çorba falan versem diyorum ama bilemiyorum daBende 1 eylulde baslicam canm 1 hafta kaldi yani. Haftaya da az az yogurt ve meyve suyu vermeye baslamayi dusunuyorum ise baslamadan alissin biraz biraz. Sen veriyor musun baska biseyler
Tam 5 aylik olmuyor mu 23 de.4 bitiyor.ben elmanın içini çay kaşığı ile kazıyorum veriyorum yoğurt veriyorum meyvelerden tattırıyorum. ayın 23. de bizim 5 bitiyo artık çorba falan versem diyorum ama bilemiyorum da
Sağol tatlım.. Bu minnoşlar hepsi çok şeker ama yaŞirin mi şirin delikanlı maşallah CNm . Kocaman muck
Teşekkür ederiz teyzesi bizimki tam erkek suratlıBu kuzu cok yakısıklı yahu masallah
Amin canim benim evet biraz susluyuz bisAy pekte süslü masallah Allah bağışlasın canım
Tesekkur ederiz teyzesiMaşallah meleğine , çok bal olmuş annesi çok öpüyorum kuzunu ..
İyi bisey sanırım :) benim kızımın yüzünde çıkıyordu annemler de büyüdüğü için çıkar demişti, sağlık ocagindaki ebede normal demişti..hemen ertesi gun kayboluyor yenisi çıkıyordu, simdi yok ama... kilo alımı nasıl kızının sadece anne sütü mu alıyorHangi kitap adini verebilir misin?
Yok isilik degil baya bir şiş sivilceler. Sutun yagli olmasi iyi bisey mi?
Bende hala 3 numara kullaniyorum.4 numara beze gecen var mi kizlar biz hala 3 deyiz
Biz bir aydır 3 + kullanıyoruz bence sende 4 e geçmeden 3+ dene çünkü 3 den 4 e birden geçince büyük olabilir .4 numara beze gecen var mi kizlar biz hala 3 deyiz
Oy seni güzellik yerim seni fıstık maşallah çok tatlı olmuş annesiBu da benim fıstığım Defne Maşallah
Aylik paket aliyorum ben.3+ diyemi bakicam.gerci bu bez isleriyle ben degil babasi ilgileniyor o bilirBiz bir aydır 3 + kullanıyoruz bence sende 4 e geçmeden 3+ dene çünkü 3 den 4 e birden geçince büyük olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?