2015 Nisan Anneleri

Kizlar benim oglum soguk soguk terliyor.kollari buz gibi oluyor tisort giydiriyorum evdeyiz.bu seferde oksurmeye basladi.kusmada var.ne yapmaliyim.siz ne giydiriyorsunuz bu arada ben bilecikteyim burasi ormanlik bi yer biz evde sortla filan gezebiliyoruz.cocugum neden boyle terliyor sizce varmi bizim gibi olan?

Benim de kizimin ayaklari soguk islak ayagi terleyince terini vucut isisini ordan atiyo diye biliyorum corap falan giydirmiyorum askili citcitli badi yle duruyo.

3 numara bez kullaniyorum, prima premium sarı paketli olandan. 4.ay kontrolumuz vardi, üstünde sadece bezle tartildi 6700 çıktı. Bu ay 500gr almışız. Zaten bu kadar almasını bekliyodum,önceki aylar 1er kilo alıyordu.
Gaita tahlili verdik, yeşil sumuksu kaka yapiyor 2 gündür. Sonuç temiz. Usuttuk sanırım, denize soktuk 2 3 gün. Çok sevdi suyu 20 dk falan durdu suda. Usuduyse ondan yapti galiba. Çiş sayısı artti gibi biraz.

Bizimki de ayaklari terleyince buz gibi oluyor, bugun çorap giydirdim. Izmirdeyiz tek badi giydiriyorm.

3 numara 5-9 kilo arasi degil miydi?
Evt ama benim kızım mesela kilo olarak Göbek ve baldır kısımda bu Yüzden biz kilo aralığına girdiğimiz halde 3 + kullanıyoruz buna rağmen bacaklarını kesiyor ve karın kısmından zor kapanıyor :)) yani bebeklerin vücut yapılarına göre karar verilebilir .

Bizde izmirde tek cit çitlı atletle duruyoruz. Gecen hafta ben denize soktum kızımı ama 5 dk falan tuttuk. Cok sevdi denizi ama enfeksiyon falan kapar diye cok tutamadik denizde.

Canim gecmis olsun, dis cikariyor olabilir mi? Bazi bebekler soguk alginligi gibi belirtilerle dis cikarirmis, mesela ben öyle cikarmisim annemin dedigine gore.
Olabilir canim ya.zaten emerken isiriyor canimi acitiyor.damaklarini kasimasi icin dislikaldim ben surdugum zaman yavrum kendinden geciyor.

Aa lutfen o benim oğluşum :) sadece anne sutu yetmiyo, gunde 2 kere mama veriyorum malesef. Oglumun kafasindakiler 2-3 gune anca geciyo. Haftaya 4. Ay asilarini olucak. Hemsireye sorarim olmazsa.

Kizlar ben 2 gun once regl oldum ve dun kizim emerken birakti normalde iki gogsumu icerdi 1 haftadir bazen doymadigi zaman gunde 1 olcek yada 2 olcek mamada veriyodum dun bi gogsumu icerken birakti doymus gibi yapti halbuki doymadigini biliyorum zorla verdim almadi bugun yine ayni seyi yapti emiyo biraz birakiyo artik kalsnini sagip kasikla vercem ama pes etmicem bole bisi yasayan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…