- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Evt CNm yalnız ben Prima kullanıyorum diğer markalarda da aynı bilemem.Aylik paket aliyorum ben.3+ diyemi bakicam.gerci bu bez isleriyle ben degil babasi ilgileniyor o bilir
Benim de kizimin ayaklari soguk islak ayagi terleyince terini vucut isisini ordan atiyo diye biliyorum corap falan giydirmiyorum askili citcitli badi yle duruyo.Kizlar benim oglum soguk soguk terliyor.kollari buz gibi oluyor tisort giydiriyorum evdeyiz.bu seferde oksurmeye basladi.kusmada var.ne yapmaliyim.siz ne giydiriyorsunuz bu arada ben bilecikteyim burasi ormanlik bi yer biz evde sortla filan gezebiliyoruz.cocugum neden boyle terliyor sizce varmi bizim gibi olan?
Bende pirima kullaniyorum canimEvt CNm yalnız ben Prima kullanıyorum diğer markalarda da aynı bilemem.
Bende citcitli badi giydiriyordum ama simdi giydirmiyorum.yavrum oksurmeye basladiBenim de kizimin ayaklari soguk islak ayagi terleyince terini vucut isisini ordan atiyo diye biliyorum corap falan giydirmiyorum askili citcitli badi yle duruyo.
3 numara 5-9 kilo arasi degil miydi?4 numara beze gecen var mi kizlar biz hala 3 deyiz
Evt ama benim kızım mesela kilo olarak Göbek ve baldır kısımda bu Yüzden biz kilo aralığına girdiğimiz halde 3 + kullanıyoruz buna rağmen bacaklarını kesiyor ve karın kısmından zor kapanıyor :)) yani bebeklerin vücut yapılarına göre karar verilebilir .3 numara 5-9 kilo arasi degil miydi?
Teşekkür ederiz teyzesiOy seni güzellik yerim seni fıstık maşallah çok tatlı olmuş annesi
Bizde izmirde tek cit çitlı atletle duruyoruz. Gecen hafta ben denize soktum kızımı ama 5 dk falan tuttuk. Cok sevdi denizi ama enfeksiyon falan kapar diye cok tutamadik denizde.3 numara bez kullaniyorum, prima premium sarı paketli olandan. 4.ay kontrolumuz vardi, üstünde sadece bezle tartildi 6700 çıktı. Bu ay 500gr almışız. Zaten bu kadar almasını bekliyodum,önceki aylar 1er kilo alıyordu.
Gaita tahlili verdik, yeşil sumuksu kaka yapiyor 2 gündür. Sonuç temiz. Usuttuk sanırım, denize soktuk 2 3 gün. Çok sevdi suyu 20 dk falan durdu suda. Usuduyse ondan yapti galiba. Çiş sayısı artti gibi biraz.
Bizimki de ayaklari terleyince buz gibi oluyor, bugun çorap giydirdim. Izmirdeyiz tek badi giydiriyorm.
Canim gecmis olsun, dis cikariyor olabilir mi? Bazi bebekler soguk alginligi gibi belirtilerle dis cikarirmis, mesela ben öyle cikarmisim annemin dedigine gore.Bende citcitli badi giydiriyordum ama simdi giydirmiyorum.yavrum oksurmeye basladi
Olabilir canim ya.zaten emerken isiriyor canimi acitiyor.damaklarini kasimasi icin dislikaldim ben surdugum zaman yavrum kendinden geciyor.Canim gecmis olsun, dis cikariyor olabilir mi? Bazi bebekler soguk alginligi gibi belirtilerle dis cikarirmis, mesela ben öyle cikarmisim annemin dedigine gore.
Aa lutfen o benim oğluşum :) sadece anne sutu yetmiyo, gunde 2 kere mama veriyorum malesef. Oglumun kafasindakiler 2-3 gune anca geciyo. Haftaya 4. Ay asilarini olucak. Hemsireye sorarim olmazsa.İyi bisey sanırım :) benim kızımın yüzünde çıkıyordu annemler de büyüdüğü için çıkar demişti, sağlık ocagindaki ebede normal demişti..hemen ertesi gun kayboluyor yenisi çıkıyordu, simdi yok ama... kilo alımı nasıl kızının sadece anne sütü mu alıyor
yok tatlım biz 23 mart doğumluyuz bizim 5. ay bitiyor şükürler olsun 6 ya giriyoruz yarın :)Tam 5 aylik olmuyor mu 23 de.4 bitiyor.
Allah uzun ve saglikli omurler versin. Gule gule buyutun canim.Eki Görüntüle 1611298 Bu da benim kuzum:)
Delikanli baya poz vermis annesi.Buda bizim tosun pasamiz teyzeleri
Annesi bu fistigin ne guzel saclari var. Cok tatli. Allah uzun omurler versin.Bu da benim fıstığım Defne Maşallah
Annesi ne guzel gulmus kuzucuk. Insallah allah hep yuzunu guldursun.Eki Görüntüle 1610910
Buda benim küçük kuzum teyzeleri tüm güzel kızlara öpücük yolluyor erkek arkadaşlarına da selam :)
Masallah ne guzel de oturmus.Buda benim kuzucugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?