2015 Nisan Anneleri

CNm şeker var bunun içinde birde süt bir yaşa kadar önerilmiyor bunun alternatifi su olabilir mi . Şeker yerine ev Yapımı pekmez olur mu acaba .

CNm şeker var bunun içinde birde süt bir yaşa kadar önerilmiyor bunun alternatifi su olabilir mi . Şeker yerine ev Yapımı pekmez olur mu acaba .
1 yaşına kadar bende vermedim sütü bunu suyla karistirdigim için böyle verdim canim demir eksikliği de olmadı çok şükür ama suyla da yapabilirsin tabiki şekeri de azcık kaşığın ucuyla koydum hepten tatsız yemesin çocuk Hazır mamaları tatmissindir muhakkak sence şeker yokmudur:) istersen şekerde koyma sana kalmış tabiki ben hafifte olsa tat versin ağzına diye koydum pekmez koyarsan da ocaktan aldıktan sonra koyabilirsin gayette leziz olur eminim

Tşk ederim cevabın için , mama içeriğinde en azından kullandığım aptamil de şeker yok kesin olarak kanıtlanmış. CNm belki süt yerine mama kullanılabilir ama kıvamı tutar mı işte o muamma bir arkadaş mamadan yoğurt yapmaya çalışmıştı tutmamış yani süt gibi de olmuyor . Ben oğlumda irmik muhallebisi yapıyordum tatlandırmak için kuru üzüm ıslatıp pişirmiş ve blanderdan geçirdim içine katmak için oda çok güzel tatlandırıyor . benim blander BPA free bu Yüzden kullanmaktan çekinmiyorum . Fakat olmasaydı Dediğiniz gibi cam rende kullanırdım .

1 cocugumda bende butun nisattalari karistirip mama hazirlamistim.bugday,misir.... hepsini harmanlayip kavanoza koydum sonra devam sutuyle kimi zamanda suyla hazirlayip verdim.pekmezle tatlandirdim.iyi kilo aldiriyor.6 aydan itibaren kullanmistim.

Slm zerenkade bu kadar Sıkma Canını Benim kızımında kilosu az hatta 5. Ay kontrolde 6,300 geldi boyu 60 cm .. Doğum kilosu 2.800 dü .. Gelişimi güzel olsun yeterki hareketleri becerileri kavraması .. Sedeçe senin Bebeğin öyle değil tek değilsin yani .. Profildeki kızım işte :) anne sütü ve biz iki öğün mamaya başladık Dr Kontrolü ile .. 16 Mart doğumlu

Kizlar oglus emerken hic yutkunma sesi gelmiyor yada iki ,uc cekiyo sonra yutuyor.emzirmedigim gogsumu sagdim 25 cc sut cikti.neden boyle sutum azaldi birden bire anlamadim uykusuz degilim ,ac degilim,su da ictim.canim sikildi neden boyle olduki

Kaşık mamalarini kastedmistim üstelik aptamilin sütlü tahilli mamasinda da GDO bulunmuştu. Aptamil tercih etmediğim bir marka zaten Türkiye ürünleri ilk tercihim

Canim bende emziriyorum oglumun altini gunde 5 kere aciyorum ve hepside kakali.bana gire normal kilo alimindada sorun yok.bazende tasiriyor.

Cevap yazdigin için çok sağol arkadasim. Bugun komşu gördü kucagina aldi sutun yaramamis dedi zaten üzülüyorum. Benim kizimda 3130 gr dogdu. 16 nisan dogumlu. Memeyi reddediyo sutumu sagip gun icinde uyutup veriyorum. Iki gun once saglik ocaginda tarttirdik dr. Demisti 15 günde 250 gr. alması gerek diye 200 gr anca almis. Ek gida ver demisti ama veremedim. Mama veriyorum kusuyo ama mama bende vericem gelisemicekler diye korkuyorum. Kizin MasaAllah cok tatli. Benim kizim gibi yapısı ayni. Sütüm çok yagli degil ne yapayim elimden baska bisey gelmiyo.

Kızlar imdat 40 indan beri gayet düzenli uyuyan kızıma birkaç gündür bir haller oldu.gece 2 saatte bir kalkıyor gündüz uyumuyor.emerek uyutuyorum.memeden alıyorum yatağına koyuyorum uyaniyor.Uyku düzeni allak bullak oldu.morallerim sıfır.büyüme atagimi yoksa dış mi çıkarıyor anlamadim

Canim sen oyle dengesizleri kafana takma.boyle taktiginda sutunun kalitesini etkiliyorsun.sut ve sut urunlerini cok tuket mutlaka yumurta ye hergun hatta 2 tane yersen iyi olur haslayip.saglikli olsun yavrun gerisi onemli degil.bosver benim annemde diyor ek gidaya basla cocuk zayif diye gecenlerde kavga ettim.

Ilk zamanlar humana aliyodum ama gecen hafta ne guzel sutum vardi dunden beri inanilmaz azaldi.cocuk cekiyo cekiyo hic yutkunmuyo.diger gogsumu sagdim 25 cc cikti.
Canim sagdigin sut gogsundeki sut miktarini gostermez, en kaliteli pompa bile bir bebek gibi cekemez cunku.

Belki seninkinin karni bugun cok acikmadi annesi ya da cani istemedi; arada oluyor bizde de oyle gunler.

İlla sutum azaldi diyorsan da gece emzirmelerini sıklastirmani tavsiye ederim cunku gece daha cok calisiyormus sut bezleri. Su ictim demistin ama biraz daha miktarini artir en iyisi ve bir de humana cay icebilirsin cunku bende ise yariyor. Son olarak lutfen sutum azaldi diye dusunup, kafana takip sutunu etkileme, biliosun herseyin basi psikolojik.

Sana dr. Kac cc mama ver dedi hangi mamayi önerdi.
Canım şu kadar cc ver demedi ben ilk önce 60 cc Yaptım sonra biberonda mama Bittiği halde çekmeye devam edince 90 cc ye çıkardım bazen 90 bazen de 100 yapıyorum .. Dr evolvıa önerdi ama kızım onu sevmedi bebelac aldık bir kutu onu sevdi sonra aptamil aldım ona devam ediyoruz ..

Benim kızımda 3 ,5 aylıkken memeyi reddetme olayı başlamıştı hatta gecen hafta bile aynısını yaptı bende biberona alıştı ondan mı beni istemiyor sandım ama ikimizde gribe yaklandık Ondamış şu sıralar Şükür alıyor sütüm ne kadar yetiyır bilmiyorum sıkınca geliyor kızım emerken ağzının kenarlarına çıkıyor bazen o çekerken damarlarımın gerildiğinI hissediyorum bu sütün az olup gelmediği için Mi çekilir ki .. Bende senden çok farkım yok ama mamaya başlayınca Kızımın doymadıpını anladım şimdi içim en azından rahat 4,5 ay sadece anne sütü Aldı emdiği kadar emzirecem işe de başlamıcam ücretsiz izne çıkacam .. Allah yardımcımız olsun

kizlar sutum cok azaldi yazdim.kimse cevap yazmamis(
Su iç 3 lt kadar .. Üzüm ye humana kesinlikle al .. Sütün kalitesi için Lactamil de kullanabilirsin .. Et, yumurta beslenmeye ağırlık ver .. Ve ve sütüm azaldı deme .. Bebeğin nasıl emiyor mu emiyorsa 2 saatte bir emzir.. Nasıl olsa gelmiyor diyerek vermemezlik etme .. Emzik niyetine bile alsa ylne de emzir. Aklıma gelenler bunlar .. Benlm. Yaptıklarımda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…