2015 Nisan Anneleri

Kizlar bebeginize kasikla birsey yediriken yatarken mi yoksa oturur pozisyonda mi yediriyorsunuz
Ben dik olmayacak şekilde yani 45 derecelik açı ile oturur vaziyette veriyorum . Zaten altı aya birşey kalmadı o zamana kadar bu şekilde ondan sonra mama sandalyesinde yer .

Kizlar oglus emerken hic yutkunma sesi gelmiyor yada iki ,uc cekiyo sonra yutuyor.emzirmedigim gogsumu sagdim 25 cc sut cikti.neden boyle sutum azaldi birden bire anlamadim uykusuz degilim ,ac degilim,su da ictim.canim sikildi neden boyle olduki
Tatlım şimdi kendini strese sokup daha kötü hale getirme bazen bana da öyle oluyor , kuru incir ve helva yiyorum çok işe yarıyor . Rezene Çayı da çok etkili deneyebilirsiniz .

biz de 4.5 aylık olduk, bebeğimin boy-kilo alımı gayet iyi
doktor anne sütü dışında hiçbir şey yedirmeyin diyor, ek gıdaya başlayanlar doktor mu tavsiye etti acaba?

Ilk zamanlar humana aliyodum ama gecen hafta ne guzel sutum vardi dunden beri inanilmaz azaldi.cocuk cekiyo cekiyo hic yutkunmuyo.diger gogsumu sagdim 25 cc cikti.
Canim gercekten hicbir pompa bebegin cektigi gibi cekemiyor. Psikolojini bozma cunku sutu direkt etkiliyor. Istersen malt icecekleri var bir de onlari dene aslinda mevsimi degil ama bulabilirsen boza da cok sut yapyor. Benim dr um isirgan cayi onermisti. Umarim biran once sutun cogalir. Hepimizin sutu bol olsun insallah.

Uyku eğitim sürecim başlamadan bitti az önce deneyim dedim hıçkırıklara boğuldu durduraamadım ağlamasını ve sallanarak yine uyudu

biz de 4.5 aylık olduk, bebeğimin boy-kilo alımı gayet iyi
doktor anne sütü dışında hiçbir şey yedirmeyin diyor, ek gıdaya başlayanlar doktor mu tavsiye etti acaba?
Canim 6. Ayini bekleme eger anne sutuyle doyuyorsa sen tadim olarak yogurt meyve puresi suyi tattirmaya basla simdiden benim kizim da yaklasik 4 bucuk aylik ben baslamadim ama yarin cam rende alcam evde kendim yogurtta yapcam yarin baalicam vermeye tanidiklarim simdiden ver sonra yiyememe durumlari olabiliyo dedi tadini bilsinler bende az az vercem her gun

Uyku egitimi bende vermek istiyorum ama korkuyorum.. gece de 4 5 defa uyanıyor, aksam 9da uyuyo sabah 7 gibi uyaniyor. Cook yoruldum , yarin ise basliyorum. Napsakta su ise bi cozum bulsak

Uyku eğitim sürecim başlamadan bitti az önce deneyim dedim hıçkırıklara boğuldu durduraamadım ağlamasını ve sallanarak yine uyudu

Uyku egitimi bende vermek istiyorum ama korkuyorum.. gece de 4 5 defa uyanıyor, aksam 9da uyuyo sabah 7 gibi uyaniyor. Cook yoruldum , yarin ise basliyorum. Napsakta su ise bi cozum bulsak
daha önce ben bu konuyla ilgili birseyler yazmıştım ama pek dikkat cekmedi.benimkinin gece uykulari fena değil ama gündüz uykulari bozuldu gündüz uykusu toplanan max 2 saat oda bölük porcuk

Mrbh kizlar neler yapiyorsunuz miniklerle.bizde iyiyiz zeynebimle kizim 5 ay 5 günlük oldu 8 buçuk kilo.tatil gittik denize de girdi teyzeleri kizimla hayatimiz değişti çok şükür

daha önce ben bu konuyla ilgili birseyler yazmıştım ama pek dikkat cekmedi.benimkinin gece uykulari fena değil ama gündüz uykulari bozuldu gündüz uykusu toplanan max 2 saat oda bölük porcuk
Benim kiziminda gunduz uykulari bozuldu daha dogrusu kisaldi sanirim olmasi gereken o cunku zamanla gunduz uykulari saatleri azalmaya basliyo gunduz uyumalari onceleri 5 6 saatti simdi 3 saat falan uyuyo gece cok sukur benim kiziminda uykusu iyi

Kizlar kizim 5 6 gundur emmeyi reddetmeye basladi yani biraz emiyo birakiyo geriye dogru itiyo kendini kandirip iyi kotu emziriyorum ama nedenini anlayamiyrm once sol gogsumu emmek istemedi sonra ikisinede ayni tepkiyi verdi acken biraz emiyo birakiyo doymadigini biliyorum sutummu yok diyorum var anlamiyorum simdi emiyo ama kandirarark uyuturken alibabanin ciftligini soluyodum emzirirken hem soluyorum hem salliyorum emiyo ins 6. Aya kadar emerde raziyim bole emmesine

Canim sen mama veriyordun yanlis hatirlamiyorsam; biberonla veriyorsan o yuzden olabilir malesef.

Ben kizim ilk dogdugunda sutum gelmiyor diye mama verdim, 10 gunluk bebek bile biberonu ister olmustu. Annemin uyarisiyla toparlamistim cok sukur durumu.

Canim 2 haftadir mama veriyorum ama biberonla degil kasikla bide mama cok vermiyorum gun icinde hic vermedigimde oldu suan gunde yaklasik 30 ml veriyorum bunu 2 haftadir veriyorum 5 6 gundur basladi bole reddetmeyi anlamdm emiyo ama kandirarak emziriyorum

Mrbh kizlar neler yapiyorsunuz miniklerle.bizde iyiyiz zeynebimle kizim 5 ay 5 günlük oldu 8 buçuk kilo.tatil gittik denize de girdi teyzeleri kizimla hayatimiz değişti çok şükür
Selam CNm bizde iyiyiz çok şükür , maşallah güzel Zeyneb'e Rabbim daim etsin onları hep inş .

CNm benim kızda aynı ben dişe bağlıyorum emerken çok çırpınıyor sanki eziyet ediliyormuş gibi kıvranıyor resmen . Emerken ilgisini başka birşeye çekmeye çalışıyorum yoksa asla almıyor .

Kizlar bime fisher price in ahsap puzzleri gepmis. Sekiller sayilar ve hayvanlar. 8 kusur tl. şekiller ve sayilari aldim ben.

Anladim canim. O zaman belki yedigin bir seyin tadini begenmemis olabilir, sarimsak yiyince filan sutun tadi degisiyormus. Umarim en kisa surede duzelir.

CNm benim kızda aynı ben dişe bağlıyorum emerken çok çırpınıyor sanki eziyet ediliyormuş gibi kıvranıyor resmen . Emerken ilgisini başka birşeye çekmeye çalışıyorum yoksa asla almıyor .
Canim hergun disinede bakiyorum bi kizarma sisme hic bisi yok zaten once on alt dis cikiyo bakiyorum bisi yok gece emiyo ikisinide gunduz ozellikle sol gogsume yapiyo bunu bazen sagi emince yine ayni pozisyonda soluda veriyorum emiyo ama kafasini sol gogsume getrnce kendini geri cekiyo . kafasinimi cevirmek istemiyo diye dusundum ama bazen sag gogsumede ayni seyi yaptigi oldu emsinde bole emsin 6. Ayina kadar artik bakalim belki gecici bi durumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…