2015 Nisan Anneleri

ah yavrum daha yeniymişsiniz Allah bozmasın inşallah :) biz 6. Senemizfeyiz çok şükür bende sevmiyorum büyük şehirleri burada 4 senemiz kaldı biri gitti şukur :)
amin insallah canım.bir yılı gitti sayılır bebiş dogcak telası felan derken o zamanda cabuk gecer canım.bi bakmısız baska bir sehirdeyizhayırlısı olsun insallah.güle güle gidin.iyi yolculuklar canım.beraber zorlukları atlatıcaz insallah paylasarak.arabada ön taraf cok sallamıyor.esin yavas yavas sürsün canım.Allaha emanetsiniz

bende 5 aydır memleketten taşınalı ailem geldi gördüm ama çok özlüyorum akrabalar arkadaşlar hepsi orada birde ilk çıkmışım dediğin gibi küçük şehir herşey ayağının altında burası öyle değil inşaallah alışırız bilemiyorum bayram da gitmeyi çok istiyoruz ama doktorum ne der bilmiyorum

aynen canım sende yeni ayrılmıssın zor oluyor gercekten .büyük sehiri sevmiyorum küçük sehirler daha iyi hem iş acısından hem ortam acısından.burda işte yogun.bende istiyorum gitmeyi ama dediğin gibi izin verirse doktor gitmek isterim bende.

Ben de 1 haftadır bu durumdayım, akşamları gerginlik stres oluyorum, kilo almadım ama göbek rahat 4-5 aylık göbeğime takılmıyorum ama o şişkinlik beni çok rahatsız ediyor

sorma canım ya benim göbekte kocaman oldu vallaha.ama süt çok kötü gaz yapıyor bana bence ondan.

Selam kizlar nasilsiniz gorusmeyeli ben bi kaç gündür mide agrisi cekiyorum bugün çok şükür iyiyim diğer günlere nazaran biseylerde yiyebildim

beni
Bnmkiler de 2 oldular canim ama Allahtan 20kisi bnmkiler ama en zor 2. Sinifmis daha once 2 kere 5leri 2 kere de 1leri okutmustum bakalim nasil gececek Allah yardimcimiz olsun

Merhaba kızlar 1 haftadir giremedim kalp atışını duyduk cok şükür. Hicbir sıkıntı yok ne mide bulantısı nede baska birsey. Sadece göbüş biraz önden şişti

Masallah canim cok sanslisin valla ne guzel

beni

Bnmkiler de 2 oldular canim ama Allahtan 20kisi bnmkiler ama en zor 2. Sinifmis daha once 2 kere 5leri 2 kere de 1leri okutmustum bakalim nasil gececek Allah yardimcimiz olsun
Yok tatlım hiç korkma ben tüm sınıfları okuttum geçen sene de 3. Kez 1. Sınıf aldım kendi öğrencilerinşe devam edince daha az sorun çıkıyor keyifli oluyor ama Allah bana bu bebeği nasip ederse ikinci dönem bırakmak zorunda kalcam kuzuları yarım dönemcik seneye kavuşuruz tekrar :)

kızlaaar akşam olunca karnı birden büyüyenlerden misiniz siz dee
Aynen bende oyleyim. Gerçi bazen gün içinde de bi anda karnın çıkabiliyor. Bu ikinci gebeligim sizde daha temkinli davranıp 20. Haftalara kadar 3-4 kilo almayı planliyordum. Ama ben o kilolari şimdiden aldım. Hayirlisi

Aynen bende oyleyim. Gerçi bazen gün içinde de bi anda karnın çıkabiliyor. Bu ikinci gebeligim sizde daha temkinli davranıp 20. Haftalara kadar 3-4 kilo almayı planliyordum. Ama ben o kilolari şimdiden aldım. Hayirlisi

bence kilodan değil şişiyoruz sadece gündüz tık yok, akşam olunca hooop hava basmışlar gibi.. süt de içmiyorum aslında ama garip

Benim de bugün yarın atamam belliolacak onun stresi kötü etkiliyor açıklansa da meleğim de bende kurtulsak dua edin kızlar lütfen eşimden hiç ayrı kalmayayım onsuzluk bizi çok etkiler

iyi akşamlar kızlarr, bu gun storları yıkadım balkonda cok yoruldum cokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…