Bence de canim ayni yerde olmak coj guzel bisey sagolsun çok da yardimci oluyor anneler ama en azindan tatilimiz uzun da senin gibi ailesindeb uzak olan arkdslar daha cok gorebiliyo dogumuna gelir inş uzulme hem calisinca zaman belki daha cabuk gecerbugün ailemin yanındaki son gecemartık görev yaptığımız şehre döneceğiz çok üzülüyorum üstüne birde pazartesi işe gitcem okadar alıştımki hiçbirşey yapmadan yatmaya napacağımı bilmiyorum ailesinin yanında yani aynı şehirde olan arkadaşlarım çok şanslısınız değerlerini bilin
Hayırlı olsun :) Allah kucağına almayı nasip etsin. Hoşgeldin aramıza :)Merhaba arkadaşlar. Ben hamileliğimi henüz 2 gün önce öğrendim.Beklenen doğum tarihimiz 29 Nisan. Aranıza katılabilir miyim acaba
evet haklısın temmuzdan beri burdayım işte 6 senedir her ayrılışta bunalımlara girerim böylecanım bende sadece 2 hafta izin alabildim ve 1 hafta ailemin yanında kalabildim.cok özlüyorum.ögretmenlerin 3 ay tatili var cok sanslısınız.dogum izni alırım belki ücretsiz izin .canını sıkma alısıyo insan 1-2 güne.torunlarını görmeye gelcekler insallah
canmm evet sanırım artısı o olacak çünkü evde aklım hep bebekte psikolojimi bozcaktım az daha kalsaydım sanırım :)Bence de canim ayni yerde olmak coj guzel bisey sagolsun çok da yardimci oluyor anneler ama en azindan tatilimiz uzun da senin gibi ailesindeb uzak olan arkdslar daha cok gorebiliyo dogumuna gelir inş uzulme hem calisinca zaman belki daha cabuk gecer
ayy canm ewet biraz bencilce oldu sanırım haklısında ne bilim işte aynı şehirde olamıcaz hiç,eşimin mesleği nedeniylegunaydın ıyı pazarlar.. öğretmen arkadaslar aılelerınden ayrıldıgı ıçın uzuluyormus,tatıllerı okadar uzuuuun olmasına ragmen. bence hıc lafını bıle etmeyın. sız ole dersenız bız ne yapalım. 10 gun yıllık ızını kaca naasıl bolecegımızı sasırırken.dogum sonrasında mı kullansak dıye dusunurken 2 gun aılemızı gormekle yetınmeye calışıyoz, hıc sızlanmayın kızıyom valla.
Kakao ile içmiştim bir kaç kere. O şekilde yudum yudum da olsa içebildim ama kakao zararlıymış sanırım. Çilek reçeli kattım içmeye çalıştım ama bir saatte bir bardağı zor bitirdim o da malesef öğüre öğüre. Sade süt maceramı hiç anlatmıyorum.hamilelikten önce sonrada hergun 2 bardak içerim canm zorla biraz kendini olmaz mı
kafeinsiz kahveyle ya da nesquikle iciyorum benKakao ile içmiştim bir kaç kere. O şekilde yudum yudum da olsa içebildim ama kakao zararlıymış sanırım. Çilek reçeli kattım içmeye çalıştım ama bir saatte bir bardağı zor bitirdim o da malesef öğüre öğüre. Sade süt maceramı hiç anlatmıyorum.
hiç içemiyorum bende kabızlık yapıyor ya yoğurt yiyorumSüt tüketebiliyor musunuz kızlar? Ben hiç sevmiyorum. Yoğurt ve beyaz peynir yiyorum.
Canım elif arkadaşımıza konuyu açan arkadaşımıza yani özel mesajla gönderirsen bilgilerini araya kanamaz, o da hemen ekliyor sağolsungunaydin, gecenlerde yazmama ragmen listeye beni eklemeyi unutmussunuz. hem yeni arkadaslar da gelmis, hos gelmis, herkese hayirli olsun!
yas 33
mugla
ilk cocuk
Canım içemiyorsan kendini zorlama bence, yoğurt sütten daha faydalı, sindirimi daha kolay, bir bardak süt iceceğine bir bardak yoğurt ye, aynı şey... peynirlerin içeriğindeki kalsiyum da daha yoğun. Ben normalde süt içerim ama şu an içemiyorum, yerine yoğurt yiyorum, sorun olacağını sanmam :)Kakao ile içmiştim bir kaç kere. O şekilde yudum yudum da olsa içebildim ama kakao zararlıymış sanırım. Çilek reçeli kattım içmeye çalıştım ama bir saatte bir bardağı zor bitirdim o da malesef öğüre öğüre. Sade süt maceramı hiç anlatmıyorum.
hayırlı olsun hoşgeldiniz arkadaşım Allah tamamına erdirsinMerhaba arkadaşlar. Ben hamileliğimi henüz 2 gün önce öğrendim.Beklenen doğum tarihimiz 29 Nisan. Aranıza katılabilir miyim acaba
Yüregimiz agzımıza geliyo bu gibi durumlarda biseymi oldu diye cok şükürki yokmuş canım sevindim.dikkat et kendine de bebisede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?