2015 Nisan Anneleri

Canimaforumda esterya var oda kullaniyordu birgun unutmustu foruma yazmisti ertesi gun devam etti bebisi kucaginda simdi stres yapma yarin ayni saatten devam edersin Allah a emanetiz hepimiz ="sentimental, post: 36699507, member: 154079"]Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım bi dk bakar mısınız? Bugün 7. İğnemi yaptık eşim yapıyodu ama 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti annemlerde kaldım bu gece iğnemi dışarda yaptırdım ama bian aklımdan çıktı hep 10 buçukta yapıyoduk bugün unutunca 45 dk geciktik bi sıkıntı olur mu? Bilginiz var mı?[/QUOTE]
Canimf

Bence de canim ayni yerde olmak coj guzel bisey sagolsun çok da yardimci oluyor anneler ama en azindan tatilimiz uzun da senin gibi ailesindeb uzak olan arkdslar daha cok gorebiliyo dogumuna gelir inş uzulme hem calisinca zaman belki daha cabuk gecer

gunaydın ıyı pazarlar.. öğretmen arkadaslar aılelerınden ayrıldıgı ıçın uzuluyormus,tatıllerı okadar uzuuuun olmasına ragmen. bence hıc lafını bıle etmeyın. sız ole dersenız bız ne yapalım. 10 gun yıllık ızını kaca naasıl bolecegımızı sasırırken.dogum sonrasında mı kullansak dıye dusunurken 2 gun aılemızı gormekle yetınmeye calışıyoz, hıc sızlanmayın kızıyom valla.

evet haklısın temmuzdan beri burdayım işte 6 senedir her ayrılışta bunalımlara girerim böyle canm sende kısacık kalmışsın kıyamam

canmm evet sanırım artısı o olacak çünkü evde aklım hep bebekte psikolojimi bozcaktım az daha kalsaydım sanırım :)

ayy canm ewet biraz bencilce oldu sanırım haklısında ne bilim işte aynı şehirde olamıcaz hiç,eşimin mesleği nedeniyle aklım hep kalıyo burda ..sizler açısından düşünmeden yazdım sanırsam evet haklısın kuzum inşallh gönlüne göre olsun :) bugün gidiyor ol,anın hüznü bendeki

gunaydin, gecenlerde yazmama ragmen listeye beni eklemeyi unutmussunuz. hem yeni arkadaslar da gelmis, hos gelmis, herkese hayirli olsun!
yas 33
mugla
ilk cocuk

Günaydın herkese bu perşembe kalp atışı için randevumuz var beklemek ne kadar zor geliyo böyle ya.... hayırlı haberi bi duysaydık ben de rahat etseydim artık azıcık...

hamilelikten önce sonrada hergun 2 bardak içerim canm zorla biraz kendini olmaz mı
Kakao ile içmiştim bir kaç kere. O şekilde yudum yudum da olsa içebildim ama kakao zararlıymış sanırım. Çilek reçeli kattım içmeye çalıştım ama bir saatte bir bardağı zor bitirdim o da malesef öğüre öğüre. Sade süt maceramı hiç anlatmıyorum.

kafeinsiz kahveyle ya da nesquikle iciyorum ben

gunaydin, gecenlerde yazmama ragmen listeye beni eklemeyi unutmussunuz. hem yeni arkadaslar da gelmis, hos gelmis, herkese hayirli olsun!
yas 33
mugla
ilk cocuk
Canım elif arkadaşımıza konuyu açan arkadaşımıza yani özel mesajla gönderirsen bilgilerini araya kanamaz, o da hemen ekliyor sağolsun

Canım içemiyorsan kendini zorlama bence, yoğurt sütten daha faydalı, sindirimi daha kolay, bir bardak süt iceceğine bir bardak yoğurt ye, aynı şey... peynirlerin içeriğindeki kalsiyum da daha yoğun. Ben normalde süt içerim ama şu an içemiyorum, yerine yoğurt yiyorum, sorun olacağını sanmam :)

Galiba midebulantilarim başlayacak kizlar sabahları kötü kalkıyorum.uykumda bir tuhaf. Gece defalarca kalkıyorum.ya da esim.uyandırıyor. hasta gibi inliyormusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…