2015 Nisan Anneleri

Ins canim ya bi kac arkadas korkuttu oyle sorunsuz geciririz ins 2. Donem ucretlilere kalacak o acidan da kotu oluyo aslinda ama yapacak bisey yok bebislerimiz hayirlisiyla gelsin de basederiz herseyle

Benim de bugün yarın atamam belliolacak onun stresi kötü etkiliyor açıklansa da meleğim de bende kurtulsak dua edin kızlar lütfen eşimden hiç ayrı kalmayayım onsuzluk bizi çok etkiler
Hayirli sonuclar alirsin ins canim bebis ugurlu gelir ins haber et bize de

kızlar iki gundur midem yediklerimi sindiremiyor . resmen altarafi corba yiyorum tavuklu havuclu tel sehriyeli corba ama yataklara vuruyor beni midemi cok rahatsiz ediyor

Ya arkadaslar crinone jel kullananlar sizede oluyomu aynisi.bugün gün boyu kahverengi topak topak parcalar geliyo elime beyazla karisik.jeldir diye umuyorum bi taraftan bebegin kesesimi diyorum hic icim rahat degil doktor kanama olmadikca normal diyo ama hic bitmedi bugün ve günde 2 kullaniyorum ondanmi cok geliyo anlamıyorum.birde jeli yapinca yatıyorum cogu kisi yürüyomus ozaman gelmiyomu acaba.hala rahim ici dolu hissediyorum cok rahatsız edici

Canım ben kullanıyorum bendende geliyo beyaz topak topak arada turuncu bi renkle gelio ama kahverengi gelmedi sen doktoruna danış bence ama normalfir diye düşünüyorum sen yinede sor için rahat etsin

"asliasli2589, post: 36702957, member: 621808"]Bursadayım[/QUOTE]
Bursada mi oturuyosun. Canimmm bndeee

kızlar genelde akşamları pc başında oluyorum,acaba olumsuz etkiler mi?

günaydınnnnn annişlerrrrr ve minikleriiiii :)

Herkese günaydın mutlu haftalar bu hafta heyecanım var perşembe randevum var bebişim le buluşacağım herşey yolundadır inşaallah dualarınızı bekliyorum

Mide sorunum yok ama çok fena uyku yapıyor.

Günaydınnnn Kızımın hastalığı nedeni ile kötü bir h.sonu geçirdim. El ayak ağız sendromu diye bulaşıcı bir hastalık kapmış. Salgın varmış zaten. Yüksek ateş ve hemen arkasından su çiçeği gibi döküntüler ile gösterdi kendini. Kızım resmen kıvrandı acıdan ve kaşıntıdan ama çok şükür atlattık sayılır. Ağrısı ve kaşıntısı kalmadı. İkinci hamilelikte insan hamile olduğunu bile unutuyormuş, iş-çocuk-ev derken :)

Merhaba arkadaşlar. Ben hamileliğimi henüz 2 gün önce öğrendim.Beklenen doğum tarihimiz 29 Nisan. Aranıza katılabilir miyim acaba

Hoşgeldin hayırlı olsun cnm
kaçıncı bebek
sat
bdt yaz ekliyim seni listeye :)

Günaydın ttatlıannisler bnde bu haftayi 4 ggözlebekledim cçarşamba günü bebeğininkalbini duycaz iinşallah Allah hepimize zamaninda kolaycacik dogumlar nasip etsiiin durduk yere tirstim dogumdan bgun

Günaydın, ben de seni görünce çok şaşırdım :) Ben Mayıs annelerinden bir süre sonra face e geçtiğim için çok kişiyi tanımıyorum ama seni hatırlıyorum, hatta oğlun Mahiri de :) Şansa bak, aynı ay da hamile kalmışız yine :) Herşey yolunda giitsin, hayırlı doğumların olsun inşallah. Merin'in hastalığı El-Ayak-Ağız sendromuymuş :) Ne garip hastalıklar var, biraz zor atlattık ama geçti gibi. Sadece döküntülwerinin kuruması kaldı. Merin yüzmeye başlamıştı, sanırım havuzdan

çok geçmiş olsun arkadaşım Allah şifalar versin

Herkese günaydın mutlu haftalar bu hafta heyecanım var perşembe randevum var bebişim le buluşacağım herşey yolundadır inşaallah dualarınızı bekliyorum
Biz de biz de ama bizim ilk buluşmamız olacak şuana kadar sadece 4 .haftada keseyi 5.haftada yolk kesesini gördük sonra ta perşembeye randevu verdi kalp atışı var mı diye gideceğiz inşallah siz de biz de hayırlı haberler ile geliriz

Günaydın ttatlıannisler bnde bu haftayi 4 ggözlebekledim cçarşamba günü bebeğininkalbini duycaz iinşallah Allah hepimize zamaninda kolaycacik dogumlar nasip etsiiin durduk yere tirstim dogumdan bgun
inşallah duyar sağlıklı sıhhatli olduğunu görürsünüz canım biz de senden 1 gün sonra gideceğiz kalp atışı için.En son 5hafta 3 günlükken gitmiştim karından bakmışlardı yolk kesesi var 10 gün sonra gelin demişti inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…