Anladim canm bizde de esim korunuyor ama ben sorun olacagini sanmiyorum yani ilac kullanmak istemiyorum sute gecer diye. Allah isteyene versin dedigin gibi bizim icin de erken su andaCanim ben degil esim korunuyor.burayada yazamiyorumki(hasta olmadimya heralde ondan etkileniyorum.allahim isteyenlere versin ben istemiyorum suan icin.
Ben ise baslmadan once cok stres yaptim o kadar ki guller cikti vucudumda sikintidan dolayi. Nasil dayanirim diyordum ama ilk gun cok zor geldi eve kosar gibi gittim simdi daha iyiyim 2 hafta oldu. Zor ama onlar icin calisiyoruz canim insan herseye alisiyor aksam eve gidince bazen hic halim kalmiyor ama yinede onunla oynamaya calisiyorum. Anne olmak zor calisan anne olmak daha da zor. Mesai saatkerin de cok iyiymis aslinda. Ben sabah 8 aksam 6 calisiyorum sut iznimi de cuma gunleri kullaniyorum. Sutumu de en fazla 3 saatte bir sagmaya calisiyorum buzdolabina atiyorumCalisananneleer nasıl gidiyor tavsiye ediyormusunuz ekim de ise baslamam gerek bebeğim alti aylik oluyor o zmn. Kararsızım. Nasi dayanicam hasretine bilmiyorum. On yil onu bekledim şimdi onu birakip ise gitmek istemiyorum. Ama ona daha iyi bi hayat sağlamak icin calismam gerek. haftasonu calismiyrm. Sabah 9 bucuk akşam 4 bucukta ckcm normalde 6 ama bibucuk saat sut iznimi kullanicam. bi akil verin tecrubelerinizi yazin
Sutu saginca azaldigini ben de fark ettim. Sagdiktan 2 saat sonra sagdim daha az cikti ama bu arada fazla su icememistim isin yogunlugundan dolayi sanirim onun etkisi oldu. Bi de ne olursa yemegi ve suyu bence de ihmal etmemek gerek sonucta isler bi sekilde hallediliyor onceligimiz kuzularimizin sutu :)benim sıpa 4 ay 28 günlük oldu, 15 gündür işe geri döndüm, öncelikle ilk risk , sütün sürekli sağılmadan ötürü azalması, o yüzden geceleri ve evde olduğunuz günler bolca emzirin, dışarıda 3 saatte 1 sağıyorum ama 3. sağmadan süt bariz şekilde azalıyor;
sütün saklanması da ayrı mesele; iş yerinde buzdolabı var ise oraya koyarsınız, nakliye sırasında ise termal çanta kullanmanız gerekiyor, bu çantalar sütü 4 saate kadar ılık tutabiliyor;
bebek anneyi görünce çok mutlu oluyor, akşamları bol bol beraber vakit geçirin, hatta 2 gecedir - gündüz o kadar çok özlüyorum ki- bebeğimi koynumda uyutuyorum, sütün artmasına da yardımcı oldu;
gün içinde işe dalıp sakın öğün atlamayın/ suyu ihmal etmeyin, ben kahvaltıyı atladım 2 kez sütüm yarı yarıya azaldı, çok üzüldüm kesilecek diye neyse ki normale döndü yeniden
Canim aslında bnmde 8-6 ama aksam bi bucuk saat sut iznimi kullanicam sabahta bibucuk saat gec gidip maasimdam kestiricem belki tolerans taniyip kesmezler Bilmiyorum artik. Stres stres bnmde sac dibimde egzama ciktiAnladim canm bizde de esim korunuyor ama ben sorun olacagini sanmiyorum yani ilac kullanmak istemiyorum sute gecer diye. Allah isteyene versin dedigin gibi bizim icin de erken su anda
Ben ise baslmadan once cok stres yaptim o kadar ki guller cikti vucudumda sikintidan dolayi. Nasil dayanirim diyordum ama ilk gun cok zor geldi eve kosar gibi gittim simdi daha iyiyim 2 hafta oldu. Zor ama onlar icin calisiyoruz canim insan herseye alisiyor aksam eve gidince bazen hic halim kalmiyor ama yinede onunla oynamaya calisiyorum. Anne olmak zor calisan anne olmak daha da zor. Mesai saatkerin de cok iyiymis aslinda. Ben sabah 8 aksam 6 calisiyorum sut iznimi de cuma gunleri kullaniyorum. Sutumu de en fazla 3 saatte bir sagmaya calisiyorum buzdolabina atiyorum
Sutu saginca azaldigini ben de fark ettim. Sagdiktan 2 saat sonra sagdim daha az cikti ama bu arada fazla su icememistim isin yogunlugundan dolayi sanirim onun etkisi oldu. Bi de ne olursa yemegi ve suyu bence de ihmal etmemek gerek sonucta isler bi sekilde hallediliyor onceligimiz kuzularimizin sutu :)
Hersey onlar icin bende sutu sagarken zorlaniyorum isyerinde zor oluyor ama napalim canm yeter ki sut olsun diye her turlu zorluga katlaniyorum. Erken evde olman buyuk avantaj dedigin gibi sagmana gerek kalmadan emzirirsin. Benim dudagimda da ucuk cikti ne stres yapmisim anlamadim. Sen de birazcik rahat olmaya calis canm insan alisiyor gercekten eve erken gidecegini dusunup biraz rahatlayabilirsin en azindanCanim aslında bnmde 8-6 ama aksam bi bucuk saat sut iznimi kullanicam sabahta bibucuk saat gec gidip maasimdam kestiricem belki tolerans taniyip kesmezler Bilmiyorum artik. Stres stres bnmde sac dibimde egzama cikti
Evt tatlım böylece besinlerini kaybetmemiş oluyor ayrıca Havuç tatlı olduğu içinde harika TADI oluyor mutlaka her sebze püresine katmaya çalışıyorum .Canim patatesi ve havucu puharda haslayip daha sonra blanderdan geciriyorsun dimi?bende yapiyim.
Gecen gun bi dr un yazsini okudum beveklerde gelisim yularidan asagiya dogru olurmus. Yurutec kullanilirsa uyluktan once alt bacak gelisir yurumede gecikme olabilirmis. Sizin icin biraz gec yurumesinin bi onemi yoksa kullanabilirsiniz yazmisti. Bn almicam bnmki hala desteksiz oturamiyor. Bn mama sandalyesi kullanmaya basladim. simdilik sevdi gibi tak tuk oyuncaklari vurup duruyo.KIZLARRR BEBEKLERE YÜRÜTEÇ ALDINIZMI BEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KIZIM ÇOK HAREKETLİ KOYSAM YÜRÜR GİBİME GELİYO?
Evet Çakmak erdem canim benim sezaryen di ilgililerdi fiyatları da makul ..hayırlı dogumlarÇakmak erdem mi canım ben de oraya gidiyorum doktorumdan memnunum doğum kısmıyla alakalı pek bilgim yoktu teşekkür ederim :)
Beim bebegimde desteksiz oturamiyor daha erken orumcek icin bence.6 aydan sonra tam desteksiz oturmaya basliyorlar diye biliyorum ben.Yürütec icin cok erken degil mi, benimki daha oturamiyor desteksiz...
bnm kız oturuyo yani hiç düşmüyo yamulmuyoda annem oturtuyo ben kıyamıyorum ama bilemedimYürütec icin cok erken degil mi, benimki daha oturamiyor desteksiz...
Iyiyiz tatlım sen nasılsın , güzel Kızın nasıl ? Bende seni görünce bir garip oldum . Az zaman geçirmedik CNm , dile kolay 9 ay boyunca karnımızda miniklerimizi büyüttük beraber .Bayadır girememiştim buraya eski isimleri görünce bir garip oldum.. Herkes iyidir inşallah bebekleriyle
Maşallah CNm benim kız oturamıyor daha destekli bile eğriliyor işim tuhaf durumu daha dönemiyor bile . Doğduğunda daha diri idi kafasını ve vudunudunu Çivi gibi tutuyordu . Kilo aldıkça hantallaştı sanki . Var mı bizim kız gibi olan . Benim Kızın aslında kilosu çok değil ama orantılı kilo almıyor . Toto ve Göbek şişiyor sürekli aynı anası :))bnm kız oturuyo yani hiç düşmüyo yamulmuyoda annem oturtuyo ben kıyamıyorum ama bilemedim
CNm geçmiş olsun biz geçirmedik ama geçiren olmuştu Mayıs annelerinde iken , bu hastalık çok ağır oluyor bildiğim kadarı ile kusma da yoğun oluyor diye biliyorum . Hatta çok Ateş'ten deri de döküntü olan oluyormuş . Belki senin kuzun sadece soğuk almıştır CNm .iyi geceler hanımlar
benim kızımın iki gündür ateşi var ama burun akıntısı, öksürük gibi başka bir belirti yok, 6. hastalık geciriyor olabilir gibi geldi, internetten baktigim kadariyla, bu hastaligi geciren var mıydı bebişlerimizden?
Canim maşaALlah ne kadarlikti kizin merak ettimbnm kız oturuyo yani hiç düşmüyo yamulmuyoda annem oturtuyo ben kıyamıyorum ama bilemedim
Benim kizimda desteksiz oturamiyor destekli oturuyor donemiyor bayagidir sag tarafina donmeye calisiyor bugunlerde dahada ilerletti benim kizimda kilo olarak o kadar sisko degil boy ve kilo olarak onde gidiyo ama boydan kiloyu kapatiyo sanirimMaşallah CNm benim kız oturamıyor daha destekli bile eğriliyor işim tuhaf durumu daha dönemiyor bile . Doğduğunda daha diri idi kafasını ve vudunudunu Çivi gibi tutuyordu . Kilo aldıkça hantallaştı sanki . Var mı bizim kız gibi olan . Benim Kızın aslında kilosu çok değil ama orantılı kilo almıyor . Toto ve Göbek şişiyor sürekli aynı anası :))
Canım benim kızım geçirmişti 2 yaşındayken ama Deride kırmızı noktalar oluyor sizde yoksa belki de başka bişeydir yada belki diş çıkacaktır. Kızımın bikaç gün Ateşi yükselmişti zaten deride döküntü başlayınca ateş de düşmeye başladı ve geçti yani çok ağır değildi.iyi geceler hanımlar
benim kızımın iki gündür ateşi var ama burun akıntısı, öksürük gibi başka bir belirti yok, 6. hastalık geciriyor olabilir gibi geldi, internetten baktigim kadariyla, bu hastaligi geciren var mıydı bebişlerimizden?
Canim bahsettigin hastalik ne anlamadim ben?Canım benim kızım geçirmişti 2 yaşındayken ama Deride kırmızı noktalar oluyor sizde yoksa belki de başka bişeydir yada belki diş çıkacaktır. Kızımın bikaç gün Ateşi yükselmişti zaten deride döküntü başlayınca ateş de düşmeye başladı ve geçti yani çok ağır değildi.
Canim tamam arastirdim dediginiz hastaligi allah korusun yavrularimizi.Canım benim kızım geçirmişti 2 yaşındayken ama Deride kırmızı noktalar oluyor sizde yoksa belki de başka bişeydir yada belki diş çıkacaktır. Kızımın bikaç gün Ateşi yükselmişti zaten deride döküntü başlayınca ateş de düşmeye başladı ve geçti yani çok ağır değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?