- 21 Ağustos 2014
- 531
- 879
- 408
Cok gecmis olsun canim. Umarim ciddi birseyi yoktur bebeginin.iyi geceler hanımlar
benim kızımın iki gündür ateşi var ama burun akıntısı, öksürük gibi başka bir belirti yok, 6. hastalık geciriyor olabilir gibi geldi, internetten baktigim kadariyla, bu hastaligi geciren var mıydı bebişlerimizden?
CNm geçmiş olsun inş biram önce düşer Ateşi kuzunun belki diş çıkarıyordur CNmiyi geceler hanımlar
benim kızımın iki gündür ateşi var ama burun akıntısı, öksürük gibi başka bir belirti yok, 6. hastalık geciriyor olabilir gibi geldi, internetten baktigim kadariyla, bu hastaligi geciren var mıydı bebişlerimizden?
23. de 6. ayımız bitiyor :)Canim maşaALlah ne kadarlikti kizin merak ettim
2014 yılında sütlü tahilli mamasinda belgelerle gdo bulunduğunu okudum gördüm şimdi hanginize inaniyimAptamil ürünleri hiçbir şekilde GDO içermemektedir.
Aptamil ürünlerdeki bebeğinize özel tüm içerikler size ulaşana kadar 170 ayrı kontrolden geçerek güvenliği test edilir. Bebeğinizin devam sütü, meyveleri ve tahılları Aptamil Kontrol Sistemi güvencesi altındadır. Tüm ürünlerimizi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Üretimi Avrupa Birliği ülkelerinde gerçekleştirilerek ülkemize ithal edilen devam sütleri ve ek gıdalar Türkiye ve Avrupa Birliği’nde yürürlükte olan tüm ilgili direktiflere uygundur. Yine hem Türkiye hem de Avrupa Birliği bebek beslenmesi yönetmeliklerince ürünlerimiz hiçbir şekilde GDO’lu hammadde içermemektedir. Ürünlerimizin üretiminde bebek beslenmesinde kullanımına uygun güvenli hammaddeler kullanılır. Aptamil ürünleri gelişmiş kalite kontrol sistemleri çerçevesinde GDO dahil çeşitli testlerden geçerek annelere ve bebeklere sunulmaktadır.
Aptamil ürünlerinin düzenli GDO analizi yapılmaktadır. Analiz raporları ilk1000adim.com da yer almaktadır. Detaylı bilgi almak isterseniz ilk1000adım danışma hattımıza 0 850 202 51 51 nolu hattımızdan ulaşabilirsiniz.
İlk1000adim Tüketici Servisi Uzmanı
Zeynep Yılmaz.
Canim oncelikle gecmis olsun.benim oglumda dun geceden beri atesleniyor surekli gece boyu basindaydim 37.2 kadar cikti dusurdum dus aldirarak.bugunde yine cikti inlemeye basladi canim gitti cok az calpol verdim hala atesi dusmedi artik dayanamadim doktora gittik.bugazlarinda.cigerlerinde bi problem yok.kulaklarina filanda bakti disten olur dedi.anne olmak cok zor cokk.gozumuzden sakiniyoruz ama yinede bisey cikiyor.sağolun kızlar iyi dilekleriniz icin, bugün daha iyi kuzum, ateşi de düştü çok şükür, keyfi de daha iyi...
ateşi 38'in üstüne çıkmayınca dr.a götürmedim, inşallah tekrar yükselmez, belki de diştendir, üst dişlerinin ucu gözüküyor beyaz beyaz ne zamandir ama çıkmadı bir türlü...
Gecmis olsun canim. Galiba yakinda geliyor dislerCanim oncelikle gecmis olsun.benim oglumda dun geceden beri atesleniyor surekli gece boyu basindaydim 37.2 kadar cikti dusurdum dus aldirarak.bugunde yine cikti inlemeye basladi canim gitti cok az calpol verdim hala atesi dusmedi artik dayanamadim doktora gittik.bugazlarinda.cigerlerinde bi problem yok.kulaklarina filanda bakti disten olur dedi.anne olmak cok zor cokk.gozumuzden sakiniyoruz ama yinede bisey cikiyor.
Geçmiş olsun CNm , oğlumda çektiklerimi düşündükçe Banada Afakanlar basıyor . Dişler şuan için çok sorun olmuyor alt iki ve üst iki pıt diye çıkaran çok oluyor . Sonraları özellikle azı ve köpek dişler ananı ağlatır cinsten çıkıyor . Biz o süreçi hep calpol verecek atlattık . Inanın ilaç vermeyin diyecem ama mümkün olmuyor . Öyle acı çekilir cinsten değil çünkü . Kızım biraz daha ilginç çıktı benim önler orta iki diş değilde onların yanları çıkıyor ki normalde ortalar çıktıktan epey sonra çıkmaları lazım . Bakalım Buda başka bir tip bunuda Görmüş öğrenmiş olucaz . Ilk çoçuklarınız çoğunuzun , bundan sonra durmak yok kızlar tam gaz devam . Annelik böyleCanim oncelikle gecmis olsun.benim oglumda dun geceden beri atesleniyor surekli gece boyu basindaydim 37.2 kadar cikti dusurdum dus aldirarak.bugunde yine cikti inlemeye basladi canim gitti cok az calpol verdim hala atesi dusmedi artik dayanamadim doktora gittik.bugazlarinda.cigerlerinde bi problem yok.kulaklarina filanda bakti disten olur dedi.anne olmak cok zor cokk.gozumuzden sakiniyoruz ama yinede bisey cikiyor.
Peki egzersiz falan yaptiriyomusun benim kizim 4 bucuk aylik oturmak istiyo arada bi kac saniyeligine destekle oturtuyorum egzersiz yaptiriyorum oturma yurume emeklemesini cabuk ogrenmesi icin sende yaptiriyomusun23. de 6. ayımız bitiyor :)
Canim cvp verdigin icin cok tsk ederim.inanirmisin bildiklerimi bile unutuyorum o inledikce.cok zor yavrum inliyor atesi 38 kadar cikti.dus aldiriyorum ince giydiriyorum evet calpol vermek zorunda kaldim cok karsiydim ama yapacak hic biseyim yok.sizin gibi deneyimli annelerin burada olmasi gercekten cok guzel.yazdiklarini okuyunca icin rahatladi.agliyordum daraldim bende.Geçmiş olsun CNm , oğlumda çektiklerimi düşündükçe Banada Afakanlar basıyor . Dişler şuan için çok sorun olmuyor alt iki ve üst iki pıt diye çıkaran çok oluyor . Sonraları özellikle azı ve köpek dişler ananı ağlatır cinsten çıkıyor . Biz o süreçi hep calpol verecek atlattık . Inanın ilaç vermeyin diyecem ama mümkün olmuyor . Öyle acı çekilir cinsten değil çünkü . Kızım biraz daha ilginç çıktı benim önler orta iki diş değilde onların yanları çıkıyor ki normalde ortalar çıktıktan epey sonra çıkmaları lazım . Bakalım Buda başka bir tip bunuda Görmüş öğrenmiş olucaz . Ilk çoçuklarınız çoğunuzun , bundan sonra durmak yok kızlar tam gaz devam . Annelik böyle
Canim insallah distendir baska biseyi olmasinda allah korusun insallah cikarir disini.darisi basiniza diyim ama bizimki gecirmezsiniz insallah.cok caresiz kaliyorsun derdini anlatamiyor sadece agliyorGecmis olsun canim. Galiba yakinda geliyor disler. Darisi bizlerin basina. Insallah hepimiz atessiz , bol uykulu ve huzursuzluk olmadan atltiriz bu sureci.
Cok gecmis olsun canim.sağolun kızlar iyi dilekleriniz icin, bugün daha iyi kuzum, ateşi de düştü çok şükür, keyfi de daha iyi...
ateşi 38'in üstüne çıkmayınca dr.a götürmedim, inşallah tekrar yükselmez, belki de diştendir, üst dişlerinin ucu gözüküyor beyaz beyaz ne zamandir ama çıkmadı bir türlü...
Cnm cok gecmis olsun. Sirkeye batirilmis corap giydir ayagina, atesi aliyor. Biraz kocakari yontemi ama bir zarari olmaz, en fazla sadece sirke kokar minik ayaklar.Canim oncelikle gecmis olsun.benim oglumda dun geceden beri atesleniyor surekli gece boyu basindaydim 37.2 kadar cikti dusurdum dus aldirarak.bugunde yine cikti inlemeye basladi canim gitti cok az calpol verdim hala atesi dusmedi artik dayanamadim doktora gittik.bugazlarinda.cigerlerinde bi problem yok.kulaklarina filanda bakti disten olur dedi.anne olmak cok zor cokk.gozumuzden sakiniyoruz ama yinede bisey cikiyor.
Tesekkur ederim canim onerin icin.atesi dustu simdilik aklimda bulundurucam.Cnm cok gecmis olsun. Sirkeye batirilmis corap giydir ayagina, atesi aliyor. Biraz kocakari yontemi ama bir zarari olmaz, en fazla sadece sirke kokar minik ayaklar.
Canim insallah distendir baska biseyi olmasinda allah korusun insallah cikarir disini.darisi basiniza diyim ama bizimki gecirmezsiniz insallah.cok caresiz kaliyorsun derdini anlatamiyor sadece agliyor
günaydın nisan anneleri bende 2016 nisan annesi olacağım inşallah. size bir şey soracağım Ümraniye de doğum yapıp hastahanesinden memnun olanlar yardımcı olur musunuz? ben hamileliğin başından sonuna kadar aynı doktora gitmeyi düşünüyorum da yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden.
teşekkür ederim canım bende oraya gidiyorum :) olumlu yorumlarla oraya devam edeceğim inşallah :)Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle.
Ben cakmak erdem hastanesi dr.funda demir ile tüm surecimi geçirdim. Cok memnundum.
Ayrıca kontrol ve dogum fiyatlarıda çok iyi. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?