2015 Nisan Anneleri

Cok gecmis olsun canim. Umarim ciddi birseyi yoktur bebeginin.

CNm geçmiş olsun inş biram önce düşer Ateşi kuzunun belki diş çıkarıyordur CNm

sağolun kızlar iyi dilekleriniz icin, bugün daha iyi kuzum, ateşi de düştü çok şükür, keyfi de daha iyi...
ateşi 38'in üstüne çıkmayınca dr.a götürmedim, inşallah tekrar yükselmez, belki de diştendir, üst dişlerinin ucu gözüküyor beyaz beyaz ne zamandir ama çıkmadı bir türlü...

2014 yılında sütlü tahilli mamasinda belgelerle gdo bulunduğunu okudum gördüm şimdi hanginize inaniyim

Canim oncelikle gecmis olsun.benim oglumda dun geceden beri atesleniyor surekli gece boyu basindaydim 37.2 kadar cikti dusurdum dus aldirarak.bugunde yine cikti inlemeye basladi canim gitti cok az calpol verdim hala atesi dusmedi artik dayanamadim doktora gittik.bugazlarinda.cigerlerinde bi problem yok.kulaklarina filanda bakti disten olur dedi.anne olmak cok zor cokk.gozumuzden sakiniyoruz ama yinede bisey cikiyor.

Gecmis olsun canim. Galiba yakinda geliyor disler. Darisi bizlerin basina. Insallah hepimiz atessiz , bol uykulu ve huzursuzluk olmadan atltiriz bu sureci.

Geçmiş olsun CNm , oğlumda çektiklerimi düşündükçe Banada Afakanlar basıyor . Dişler şuan için çok sorun olmuyor alt iki ve üst iki pıt diye çıkaran çok oluyor . Sonraları özellikle azı ve köpek dişler ananı ağlatır cinsten çıkıyor . Biz o süreçi hep calpol verecek atlattık . Inanın ilaç vermeyin diyecem ama mümkün olmuyor . Öyle acı çekilir cinsten değil çünkü . Kızım biraz daha ilginç çıktı benim önler orta iki diş değilde onların yanları çıkıyor ki normalde ortalar çıktıktan epey sonra çıkmaları lazım . Bakalım Buda başka bir tip bunuda Görmüş öğrenmiş olucaz . Ilk çoçuklarınız çoğunuzun , bundan sonra durmak yok kızlar tam gaz devam . Annelik böyle

Canim cvp verdigin icin cok tsk ederim.inanirmisin bildiklerimi bile unutuyorum o inledikce.cok zor yavrum inliyor atesi 38 kadar cikti.dus aldiriyorum ince giydiriyorum evet calpol vermek zorunda kaldim cok karsiydim ama yapacak hic biseyim yok.sizin gibi deneyimli annelerin burada olmasi gercekten cok guzel.yazdiklarini okuyunca icin rahatladi.agliyordum daraldim bende.

Gecmis olsun canim. Galiba yakinda geliyor disler. Darisi bizlerin basina. Insallah hepimiz atessiz , bol uykulu ve huzursuzluk olmadan atltiriz bu sureci.
Canim insallah distendir baska biseyi olmasinda allah korusun insallah cikarir disini.darisi basiniza diyim ama bizimki gecirmezsiniz insallah.cok caresiz kaliyorsun derdini anlatamiyor sadece agliyor

Kizlar bebislerin destekli oturmasi icin erkenmi oglu 5.5 aylik oldu uzun zamandir hep oturmak istiyor kucagimda oturtuyorum kendime yasliyarak ama o one atiliyo kendi oturmak istiyoo ama doktor 6
Aydan sonra oturt dedi siz napiyonuz oturtuyonuzmu bebisleri

Cok gecmis olsun canim.

Cnm cok gecmis olsun. Sirkeye batirilmis corap giydir ayagina, atesi aliyor. Biraz kocakari yontemi ama bir zarari olmaz, en fazla sadece sirke kokar minik ayaklar.

Canim insallah distendir baska biseyi olmasinda allah korusun insallah cikarir disini.darisi basiniza diyim ama bizimki gecirmezsiniz insallah.cok caresiz kaliyorsun derdini anlatamiyor sadece agliyor

Amin canim insallah distendir. Insallah hepimiz rahat geciririz. Cok haklisin oyle aglayinca insanin elinden birsey gelmiyorken cok caresiz hissediyorsun. Ama sonra bi bakiyorsun buralara yalniz degilsin. Insallah iyi haberlerini bekliyoruz.

Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle.
Ben cakmak erdem hastanesi dr.funda demir ile tüm surecimi geçirdim. Cok memnundum.
Ayrıca kontrol ve dogum fiyatlarıda çok iyi. Tavsiye ederim

Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle.
Ben cakmak erdem hastanesi dr.funda demir ile tüm surecimi geçirdim. Cok memnundum.
Ayrıca kontrol ve dogum fiyatlarıda çok iyi. Tavsiye ederim
teşekkür ederim canım bende oraya gidiyorum :) olumlu yorumlarla oraya devam edeceğim inşallah :)

Kizlar merhaba. Bizim emmeme sorunu devam ediyor hâlâ. Isiriyo mememi almiyo. Iki aydir biyle ve benim gücüm kalmadi surekli sagma makinesi elimde. Sagiyorum uyutup vermeye calisiyorumbu zaten bi saat sürüyor. Tekrar sag uyutmaya calis. Almiyo uyanikken. Meyve yogurt bunlari da diliyle ittiriyo zayıf bi kizim var. Bazen uyumuyo 100 cc sütü 4 satte bi verdigim oluyo herkes 5-6 kez emzirirken ben 3 veya 4 kez süt verebiliyorum yatana kadar. Mama da almiyo. Sadece geceleri emiyodu artik o kadar ustahli emmiyo bazen memede oldugunu anlayinca uyaniyo kalkıp sagiyorum. Duzelir mi acaba boyle nereye kadar. Ek gida da veremiyorum 16 sinda 5. Ayimiz bitecek. Uykusuzum yorgunum mutsuzum arkadaslat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…