Benim kız daha hazır değil CNm destekli bile eğriliyor bu Yüzden zorlamıyorum . Bundan sonra eğer çoçuk zorlanmıyorsa oturmakta bence erken sayılmaz . Destekli oturabilirler .Kizlar bebislerin destekli oturmasi icin erkenmi oglu 5.5 aylik oldu uzun zamandir hep oturmak istiyor kucagimda oturtuyorum kendime yasliyarak ama o one atiliyo kendi oturmak istiyoo ama doktor 6
Aydan sonra oturt dedi siz napiyonuz oturtuyonuzmu bebisleri
Bir derdi vardır belki CNm benim kızda ısırıyor artık , bende çok açken veriyorum hafif açlığı geçene kadar içiyor sonra devam sütü verip takviye ediyorum .dürüst olmak gerekirse benim oğlum iştahsız bir çoçuktu doğduktan sonra başladı halan aynı bazı çoçuklar da yemeyi sevmiyor CNm ne yaptıysam olmadı . Diyeceksin böyle devam eder mi etmez ama elden birşey gelmiyor ki ilerde az ve öz yedirip Gelişimini engellemesin diye çabalıyorsun .Kizlar merhaba. Bizim emmeme sorunu devam ediyor hâlâ. Isiriyo mememi almiyo. Iki aydir biyle ve benim gücüm kalmadi surekli sagma makinesi elimde. Sagiyorum uyutup vermeye calisiyorumbu zaten bi saat sürüyor. Tekrar sag uyutmaya calis. Almiyo uyanikken. Meyve yogurt bunlari da diliyle ittiriyo zayıf bi kizim var. Bazen uyumuyo 100 cc sütü 4 satte bi verdigim oluyo herkes 5-6 kez emzirirken ben 3 veya 4 kez süt verebiliyorum yatana kadar. Mama da almiyo. Sadece geceleri emiyodu artik o kadar ustahli emmiyo bazen memede oldugunu anlayinca uyaniyokalkıp sagiyorum. Duzelir mi acaba boyle nereye kadar. Ek gida da veremiyorum 16 sinda 5. Ayimiz bitecek. Uykusuzum yorgunum mutsuzum arkadaslat.
Evet zorlamamak lazim canim zaten uygun zamani ayarlarlarBenim kız daha hazır değil CNm destekli bile eğriliyor bu Yüzden zorlamıyorum . Bundan sonra eğer çoçuk zorlanmıyorsa oturmakta bence erken sayılmaz . Destekli oturabilirler .
Canım bizde hiç kanama olmamıştı bence doktoruna bir gösterin sorun derimBebislerini sunnet yaptiranlar bana acil cvp yazin lutfen sali gunu oglum sunnet oldu ama hala her bez acmamda kanama oluyo surtunmeden mi oluyo boyle bir durum yasadinizmi lutfen cvp yazin
Canim zor bi durum anlayabiliyorum seni elinden geleni yapiyosun acaba dis cikarcakda ondanmi bole yapiyo benim kizimda 21 inde 5. Ayini doldurcak yaklasik 1 aydir emmeyi yarida birakiyo bazen bi gogsumu emiyo digerinde birakiyo bazende baslarken birakiyo ninni sole sarki sole salla ayaga kalk salla ... Bole yapa yapa iyi kotu emziriyorum... Ve 3 4 gun once disinin ciktigini farkettim buna yordum heralde bundan kaynakli emmek istemiyo bilmiyorum belki seninkininde disi cikacaktir hergun kontrol et istersenKizlar merhaba. Bizim emmeme sorunu devam ediyor hâlâ. Isiriyo mememi almiyo. Iki aydir biyle ve benim gücüm kalmadi surekli sagma makinesi elimde. Sagiyorum uyutup vermeye calisiyorumbu zaten bi saat sürüyor. Tekrar sag uyutmaya calis. Almiyo uyanikken. Meyve yogurt bunlari da diliyle ittiriyo zayıf bi kizim var. Bazen uyumuyo 100 cc sütü 4 satte bi verdigim oluyo herkes 5-6 kez emzirirken ben 3 veya 4 kez süt verebiliyorum yatana kadar. Mama da almiyo. Sadece geceleri emiyodu artik o kadar ustahli emmiyo bazen memede oldugunu anlayinca uyaniyokalkıp sagiyorum. Duzelir mi acaba boyle nereye kadar. Ek gida da veremiyorum 16 sinda 5. Ayimiz bitecek. Uykusuzum yorgunum mutsuzum arkadaslat.
Benim oğlumda da olmamıştı CNm bence hemen doktoruna göster , biz bez tahriş etmesin diye bezine vazelin sürdük doktor öyle önermişti ve vazelin doğal olanı ALIN yeter Demişti .Bebislerini sunnet yaptiranlar bana acil cvp yazin lutfen sali gunu oglum sunnet oldu ama hala her bez acmamda kanama oluyo surtunmeden mi oluyo boyle bir durum yasadinizmi lutfen cvp yazin
Bizde de hic kanama olmamisti. Doktoruna gitmelisin acilen. Kanama ciddi sunnette. Belki sadece surtunmedendir ama ihmale gelmez. Cok gecmis olsun..Bebislerini sunnet yaptiranlar bana acil cvp yazin lutfen sali gunu oglum sunnet oldu ama hala her bez acmamda kanama oluyo surtunmeden mi oluyo boyle bir durum yasadinizmi lutfen cvp yazin
Canım seni çok iyi anlıyorum kızım öyleydi ve şimdi 3 yaşını geçti hala da iştahsız ve Zayıf. Bence ek gıdaya başla bebekler zaten öyle diliyle ittire ittire yerler başta. Dışarı atarlar. Benim oğlum da ya uyuklarken emiyo da çok beklersem. Bu Yüzden ben de sürekli sağıyorum. Bu bir süreç ve geçecek büyüyecekler. Ben kızım gibi zor bir bebeği büyüttüysem bütün bebekler büyür diye düşünüyorum Allah hepimize kolaylık versin. Bu arada kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı o da iştahsızlık yapar bi baktır derimKizlar merhaba. Bizim emmeme sorunu devam ediyor hâlâ. Isiriyo mememi almiyo. Iki aydir biyle ve benim gücüm kalmadi surekli sagma makinesi elimde. Sagiyorum uyutup vermeye calisiyorumbu zaten bi saat sürüyor. Tekrar sag uyutmaya calis. Almiyo uyanikken. Meyve yogurt bunlari da diliyle ittiriyo zayıf bi kizim var. Bazen uyumuyo 100 cc sütü 4 satte bi verdigim oluyo herkes 5-6 kez emzirirken ben 3 veya 4 kez süt verebiliyorum yatana kadar. Mama da almiyo. Sadece geceleri emiyodu artik o kadar ustahli emmiyo bazen memede oldugunu anlayinca uyaniyokalkıp sagiyorum. Duzelir mi acaba boyle nereye kadar. Ek gida da veremiyorum 16 sinda 5. Ayimiz bitecek. Uykusuzum yorgunum mutsuzum arkadaslat.
EWET KOLLARINDAN TUTUP YÜRÜTÜYORUZ KOLTUĞUN KENARINDAN TUTTURUYORUM BIRAKIYORUM KENDİ 10 SN FALAN DURUYO AYAKTA.Peki egzersiz falan yaptiriyomusun benim kizim 4 bucuk aylik oturmak istiyo arada bi kac saniyeligine destekle oturtuyorum egzersiz yaptiriyorum oturma yurume emeklemesini cabuk ogrenmesi icin sende yaptiriyomusun
Maşallah Fıstık ayaklanmış bileKEL KIZIM AYŞE MİNAA :)
Masallah kuzucuguna peki ne zaman basladin egzersizlere ben yaklasik 1 aydir yaptiriyorum bu aralar sayiyi arttrdim netten arastrdim az yapiyomusum o yuzden arttrdimEWET KOLLARINDAN TUTUP YÜRÜTÜYORUZ KOLTUĞUN KENARINDAN TUTTURUYORUM BIRAKIYORUM KENDİ 10 SN FALAN DURUYO AYAKTA.
Masallah cok tatli fistik kac aylik oldu canim bende bastiriyorum ama daha oyle tutunup duramiyoKEL KIZIM AYŞE MİNAA :)
Oy masallah bu fistigaEWET KOLLARINDAN TUTUP YÜRÜTÜYORUZ KOLTUĞUN KENARINDAN TUTTURUYORUM BIRAKIYORUM KENDİ 10 SN FALAN DURUYO AYAKTA.
sağolun kızlar iyi dilekleriniz icin, bugün daha iyi kuzum, ateşi de düştü çok şükür, keyfi de daha iyi...
ateşi 38'in üstüne çıkmayınca dr.a götürmedim, inşallah tekrar yükselmez, belki de diştendir, üst dişlerinin ucu gözüküyor beyaz beyaz ne zamandir ama çıkmadı bir türlü...
Canım bez bağlamadan önce üzerine köpük bardağın üst kısmını kesip halka şeklinde üzerine koy.bez yapışıp durur yoksa.biz öyle yaptık.her bez değiştirmede yeni bardak kesip koyduk.bardağın tabanı değil üst kısmını.Kizlar doktoru aradim bez yapistigi icindir dedi strec film beze yapistir surtunmesin dedi oyuzden kana ma oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?