2015 Nisan Anneleri

Benim kız daha hazır değil CNm destekli bile eğriliyor bu Yüzden zorlamıyorum . Bundan sonra eğer çoçuk zorlanmıyorsa oturmakta bence erken sayılmaz . Destekli oturabilirler .

Bir derdi vardır belki CNm benim kızda ısırıyor artık , bende çok açken veriyorum hafif açlığı geçene kadar içiyor sonra devam sütü verip takviye ediyorum .dürüst olmak gerekirse benim oğlum iştahsız bir çoçuktu doğduktan sonra başladı halan aynı bazı çoçuklar da yemeyi sevmiyor CNm ne yaptıysam olmadı . Diyeceksin böyle devam eder mi etmez ama elden birşey gelmiyor ki ilerde az ve öz yedirip Gelişimini engellemesin diye çabalıyorsun .

Bebislerini sunnet yaptiranlar bana acil cvp yazin lutfen sali gunu oglum sunnet oldu ama hala her bez acmamda kanama oluyo surtunmeden mi oluyo boyle bir durum yasadinizmi lutfen cvp yazin

Bebislerini sunnet yaptiranlar bana acil cvp yazin lutfen sali gunu oglum sunnet oldu ama hala her bez acmamda kanama oluyo surtunmeden mi oluyo boyle bir durum yasadinizmi lutfen cvp yazin
Canım bizde hiç kanama olmamıştı bence doktoruna bir gösterin sorun derim

Canim zor bi durum anlayabiliyorum seni elinden geleni yapiyosun acaba dis cikarcakda ondanmi bole yapiyo benim kizimda 21 inde 5. Ayini doldurcak yaklasik 1 aydir emmeyi yarida birakiyo bazen bi gogsumu emiyo digerinde birakiyo bazende baslarken birakiyo ninni sole sarki sole salla ayaga kalk salla ... Bole yapa yapa iyi kotu emziriyorum... Ve 3 4 gun once disinin ciktigini farkettim buna yordum heralde bundan kaynakli emmek istemiyo bilmiyorum belki seninkininde disi cikacaktir hergun kontrol et istersen

Benim oğlumda da olmamıştı CNm bence hemen doktoruna göster , biz bez tahriş etmesin diye bezine vazelin sürdük doktor öyle önermişti ve vazelin doğal olanı ALIN yeter Demişti .

Bizde de hic kanama olmamisti. Doktoruna gitmelisin acilen. Kanama ciddi sunnette. Belki sadece surtunmedendir ama ihmale gelmez. Cok gecmis olsun..

Canım seni çok iyi anlıyorum kızım öyleydi ve şimdi 3 yaşını geçti hala da iştahsız ve Zayıf. Bence ek gıdaya başla bebekler zaten öyle diliyle ittire ittire yerler başta. Dışarı atarlar. Benim oğlum da ya uyuklarken emiyo da çok beklersem. Bu Yüzden ben de sürekli sağıyorum. Bu bir süreç ve geçecek büyüyecekler. Ben kızım gibi zor bir bebeği büyüttüysem bütün bebekler büyür diye düşünüyorum Allah hepimize kolaylık versin. Bu arada kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı o da iştahsızlık yapar bi baktır derim

Kizlar doktoru aradim bez yapistigi icindir dedi strec film beze yapistir surtunmesin dedi oyuzden kana ma oluyormus

Peki egzersiz falan yaptiriyomusun benim kizim 4 bucuk aylik oturmak istiyo arada bi kac saniyeligine destekle oturtuyorum egzersiz yaptiriyorum oturma yurume emeklemesini cabuk ogrenmesi icin sende yaptiriyomusun
EWET KOLLARINDAN TUTUP YÜRÜTÜYORUZ KOLTUĞUN KENARINDAN TUTTURUYORUM BIRAKIYORUM KENDİ 10 SN FALAN DURUYO AYAKTA.

EWET KOLLARINDAN TUTUP YÜRÜTÜYORUZ KOLTUĞUN KENARINDAN TUTTURUYORUM BIRAKIYORUM KENDİ 10 SN FALAN DURUYO AYAKTA.
Oy masallah bu fistiga. Nasil guzel tutunmus oyle. Seni hareketli gunler bekliyor sanirim. Cunku bu kizin arkasindan bol bol kosman gerekecek herhalde. baksana yurur bu fistik yakinda, insallah darisi basimiza.

Kizlar doktoru aradim bez yapistigi icindir dedi strec film beze yapistir surtunmesin dedi oyuzden kana ma oluyormus
Canım bez bağlamadan önce üzerine köpük bardağın üst kısmını kesip halka şeklinde üzerine koy.bez yapışıp durur yoksa.biz öyle yaptık.her bez değiştirmede yeni bardak kesip koyduk.bardağın tabanı değil üst kısmını.

tekrar merhaba kızlar
iki gün gectikten sonra bu sabah kızımın gövdesinde ve yüzünde döküntüler çıktı, kuzenimin dügünü icingitmiş olduğum kücük bir ilçedeki sağlık ocağındaki dr.a gösterdim, uzun uzun inceledi ama ne olduğunu çözemedi :)
ateşli evreyi gecirdigi için tehlikesi olmadığını söyledi, ben de rahatladım ama kızım ne gecirdi hala bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…