- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Ay ben melegim e yazcaktim pardonCanim sendemi...... ben 9 haftalik gebeyim....seni gorunce sok oldum hemen giris yaptim ....waowwwwwww
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben melegim e yazcaktim pardonCanim sendemi...... ben 9 haftalik gebeyim....seni gorunce sok oldum hemen giris yaptim ....waowwwwwww
Kizlar bende 2012 mayis annesiyim dunyalar guzeli bir kizim var....Ay ben melegim e yazcaktim pardon
hayırlı olsun arkadaşım hoşgeldin aramıza Allah tamamına erdirsinMerhaba, geçtiğimiz hafta yaklaşık bir yıldır uğraştığımız sonuca ulaştığımızı öğrendik.
bir heyecan, bir inanmazlık, bir sükunet, bir korku, bir huzur ve tarif edemediğim bir dürü duygu...
hepsi sırayla ve hep birlikte gelip gidiyor..
bebeğim 6 haftalık olmuş, daha sadece kesesi belirli...
inşallah bebeğimizi sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder Allah'ım.
inşallah tüm anne adayları ve isteyenler sağlık ve afiyetle bebeklerini kucaklarına alırlar.
hayırlı olsun arkadaşım hoşgeldin Allah tamamına erdirsinMerhaba, benim de ilk tecrubem, 6+3 teyim.. Bir kac gundur uyku halinin artmasi disinda bir farklilik yok.
Herkese saglikli hamilelikler ve tatli bebecikler diliyorum..
Kizlar bende 2012 mayis annesiyim dunyalar guzeli bir kizim var....
Simdi bakalim cinsiyetimiz ne olacak...
Mide bulantilarim var yine
Ilk gebeligimdeki gibi ilaclar serumlar
Umarim bunda da 9 ay kusmam....
Herkese merhaba
Allah tamamına erdirsin aramıza hoşgeldiniz gözünüz aydınMerhaba Kızlar.. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum..
Hamileliğimi hissettiğim andan itibaren arada gelip bakıyordum ama kesinleşmeden gelmek istemedim.
Çok şükür 16'sında keseyi gördük, 29'unda da kalp atışlarını duydum...
Liste için bilgilerimi ilgili arkadaşa mail atacağım.. Umarım mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçiriziz.
Hosbulduk.... ben dogumdan sonra pek giremedim....epey bulusmalarimizda olmustu bebeklerimiz 5 6 aylikken:)))Hoş geldin. Ben de 2012 Mayıs annesiydim. KK da da bir süre Mayıs anneleri ile yazışmıştım.
Hosbulduk.... ben dogumdan sonra pek giremedim....epey bulusmalarimizda olmustu bebeklerimiz 5 6 aylikken:)))
Sizi hatirliyorum ama hakkinizda bilgim yok mayis findiginin adi neydi ordan hatirlarim:)))))
HAYIRLI OLSUNNNN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNN HOŞGELDİN ARAMIZAAA :)Merhaba Kızlar.. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum..
Hamileliğimi hissettiğim andan itibaren arada gelip bakıyordum ama kesinleşmeden gelmek istemedim.
Liste için bilgilerimi ilgili arkadaşa mail atacağım.. Umarım mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçiriziz.
Merhaba Kızlar.. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum..
Iste bende face grubunda yoktum ben cikmisim siz gelmissiniz:)))) kaderde yeniden biraraya gelmek varmis:)Benim kızımın adı Merin. Ben 5-6 ay kadar kk da durup sonra face grubuna geçmiştim, onun için o gruptan çok az kişiyi hatırlıyorum.
Iste bende face grubunda yoktum ben cikmisim siz gelmissiniz:)))) kaderde yeniden biraraya gelmek varmis:)
Yeni anneler hosgeldiniiizzzzz
Hepinizi tebrik ediyorum saglikla kucagimiza aliriz insallah..
Ben bir hafta yokum kizlar. Yurtdisindan girme imkanim olmayabilir.. bebislerinize ve kendilerinize cok iyi bakin...
Gorudmek uzereeeee![]()