- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Asya:)Sizin kızınızın adı Masal mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asya:)Sizin kızınızın adı Masal mı?
saol cnm içiyorum su biraz rahatladığımı hissettim :) bebişin kalp atışını duydum sonunda çok güzel bir duygu minicik bişey kalbi nasıl atıyor öyle inş sen de duyarsın
KIZLARRRR BEN İKİ GÜNDÜR ÇOK KÖTÜYÜM MİDEM ÖLDÜRÜYO BENİ GECE HİÇ UYUTMADI WC VE YATAK ODASI ARASINDA MEKİK DOKUDUM RESMNENNN![]()
Slm kızlar perş.den beri giremedim foruma . Cuma doktora gittim Cok şükür kalp atışlarını duydum melegiminnn. Çok özel ve güzel bir duyguymuşşş. Bu arada mide bulantılarım acayip devam etmekte. İdrar yollarımda iltihap cıktı oda bulantı yaparmış doktorum oyle dedi.ama dün gece bulantı ve kusmadan duramadım serum taktırdım. biraz daha rahatlattı. onun dışında çok şükür bi problem yok. Aman yawrum sağlıklı olsunda bulantıları çekerim
Ben de hiç kimseye söylemedimBen söylemedim kimseciklere.Kalp atışını duyana kadar paylaşmak istemiyorum korkuyorum ne olur ne olmaz diye
Gozunaydin ne güzel işte:) Rabbim tamamına erdirsinMerhaba kizlar.. Ben de hamileyim çok şükür..2 senelik bir uğraştan sonra Rabbim bize de tattirdi bu güzel duyguyu..tam da asilamaya baslayacagimiz bir zamanda Rabbimin mucizesiyle rahmine düştü bebeğim.. Hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz inşallah.. Benim SAT 23 haziran.. Bebeğim bana 1 nisan sakasi yapacak sanirim.
![]()
Maşallah annesi bak kalbi atıyor meleğim iyi Allah sana güç verdin şifa versin buna da şükürSlm kızlar perş.den beri giremedim foruma . Cuma doktora gittim Cok şükür kalp atışlarını duydum melegiminnn. Çok özel ve güzel bir duyguymuşşş. Bu arada mide bulantılarım acayip devam etmekte. İdrar yollarımda iltihap cıktı oda bulantı yaparmış doktorum oyle dedi.ama dün gece bulantı ve kusmadan duramadım serum taktırdım. biraz daha rahatlattı. onun dışında çok şükür bi problem yok. Aman yawrum sağlıklı olsunda bulantıları çekerim
Umarım merin çabuk atlatır geçmiş olsun CNm .. Evt mahir oğlumu hatırlaman beni çok mutlu etti , bizde seni daha sonra çok göremedik sağlık olsun .. Kalanlarla halan devam ediyoruz hem face te hem burda bizde de ne azim varmış ama :))Günaydın, ben de seni görünce çok şaşırdım :) Ben Mayıs annelerinden bir süre sonra face e geçtiğim için çok kişiyi tanımıyorum ama seni hatırlıyorum, hatta oğlun Mahiri de :) Şansa bak, aynı ay da hamile kalmışız yine :) Herşey yolunda giitsin, hayırlı doğumların olsun inşallah. Merin'in hastalığı El-Ayak-Ağız sendromuymuş :) Ne garip hastalıklar var, biraz zor atlattık ama geçti gibi. Sadece döküntülwerinin kuruması kaldı. Merin yüzmeye başlamıştı, sanırım havuzdan
Geçmiş olsun benimde dün gece mide yanması ile geçti sık sık uyandım diyecem ama zaten biz hep uyanık gibiyiz oğlumdan dolayı halan aralıksız uyku nedir bilmiyoruz . Hamilelikle yavaştan başlayacak olan uykusuzluk talimleri çoçuk olduktan sonra da yoğun şekilde sürüyor Rabbim bizleri şimdiden yavaş yavaş alıştırıyor .. Yoksa ilk zamanlarda gece iki saatte bir kalkıp bebeğimizi nasıl emziririz di mi ..KIZLARRRR BEN İKİ GÜNDÜR ÇOK KÖTÜYÜM MİDEM ÖLDÜRÜYO BENİ GECE HİÇ UYUTMADI WC VE YATAK ODASI ARASINDA MEKİK DOKUDUM RESMNENNN![]()
Sagol cnm.. Hepimizin gozu aydin olsun insallah.. Hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah..Ben de hiç kimseye söylemedimperşembe kalp atislarini duyunca belki söylerim aslında görmüştüm ama yine de duyup daha bi emin olmak istiyorum
Gozunaydin ne güzel işte:) Rabbim tamamına erdirsin
Maşallah annesi bak kalbi atıyor meleğim iyi Allah sana güç verdin şifa versin buna da şükür
Umarım merin çabuk atlatır geçmiş olsun CNm .. Evt mahir oğlumu hatırlaman beni çok mutlu etti , bizde seni daha sonra çok göremedik sağlık olsun .. Kalanlarla halan devam ediyoruz hem face te hem burda bizde de ne azim varmış ama :))
Güzel dostluklar kurduk çok güzel oldu herşey buraya çok zaman ayıramıyorum oğlum iflamı kesiyor şu iki yaş sendromu hat Safa'da bizde .. Inş ikinciye kadar atlatır yoksa yandık ki sorma(
Cümleten selamun aleyküm sayın anne adayları1 haftadır bu konuyu takip ediyorum ve yazacağım günü bekliyorum nihayet o gün geldi
2015 Ocak annelerinde yazıyordum ama Mayıs ayında düşük yaptım onun için bu kez kalp artışının olduğunu bilmeden yapmayacağım dedim. Ve bu gün itibariyle öğrenmiş bulunuyorum çok şükür .
Ben Ankara'dayim ve düzgün bir hastane insan olan bir doktor arıyorum. Devlet Hastanesi olması ilk tercihim. Aranızda ankarada olanlar var yardımcı olacak biri var mı acaba? Elif arkadaşımıza da mesaj atacağım ama buraya da yazayım 30 nisan olacak inşaallah doğum tarihi..
![]()
ve aleykumselam canim:) hoşgeldin aramıza. Ben de Allah nasip ederse perşembe duymak için gidicem. Daha doya doya haykiramadim bebek geliyor diyeCümleten selamun aleyküm sayın anne adayları1 haftadır bu konuyu takip ediyorum ve yazacağım günü bekliyorum nihayet o gün geldi
2015 Ocak annelerinde yazıyordum ama Mayıs ayında düşük yaptım onun için bu kez kalp artışının olduğunu bilmeden yapmayacağım dedim. Ve bu gün itibariyle öğrenmiş bulunuyorum çok şükür .
Ben Ankara'dayim ve düzgün bir hastane insan olan bir doktor arıyorum. Devlet Hastanesi olması ilk tercihim. Aranızda ankarada olanlar var yardımcı olacak biri var mı acaba? Elif arkadaşımıza da mesaj atacağım ama buraya da yazayım 30 nisan olacak inşaallah doğum tarihi..
![]()
Bende aksam acilde serum taktirdim...aksama kadar yatiyorum kizim kresten geldigi anda yatmak yok en kotusu corbasini yapmak zorundayim...
Cok zor aglamakliyim hep....
Insaallah gecerr uzun surmez
Teşekkür ederim inşaallah bu kez öyle olur. hepimiz için öyle olsun inşaallahHayırlı olsun, tebrikler. Keyifli bir hamileliğin olsun inşallah.