Canım ya kıyamam tez zamandaKizlar bebegim alerji oldu demistimya bugun sabah baya cogaldi dr goturdum yedigi bisey dokunmus dedi boynunun alti kipkirmizi lekeler yanaklarindada kucuk kucuk var ve pomad verdi sabah aksam kasintisi olur dedi gunde bir defada damla verdi ya bu cocuk niye boyle oldu anlamiyorum 20 gundur suren br turlu okadar ilaca ragmen iylesemeyen gribi vicudunda tekrarlayan egzamalar ve bide bu alerji cikti diste cabasi cocuk nasil dayansin bukadar kasintiya agriya aciya bide bunlar icin ayri ayri ilac icmeside cabasi cok uzuluyorum ya varya cok zor rabbim biran once iylestirsin bir garibana sadaka vercem ya nazarmidir nedir anlamadim
Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin. Kullan ilaçlarını bol bol da duanı et. Biran önce kuzucuğun iyileşecek inşallahKizlar bebegim alerji oldu demistimya bugun sabah baya cogaldi dr goturdum yedigi bisey dokunmus dedi boynunun alti kipkirmizi lekeler yanaklarindada kucuk kucuk var ve pomad verdi sabah aksam kasintisi olur dedi gunde bir defada damla verdi ya bu cocuk niye boyle oldu anlamiyorum 20 gundur suren br turlu okadar ilaca ragmen iylesemeyen gribi vicudunda tekrarlayan egzamalar ve bide bu alerji cikti diste cabasi cocuk nasil dayansin bukadar kasintiya agriya aciya bide bunlar icin ayri ayri ilac icmeside cabasi cok uzuluyorum ya varya cok zor rabbim biran once iylestirsin bir garibana sadaka vercem ya nazarmidir nedir anlamadim
Canim cok gecmis olsun. Insallah kuzucuk toparlanir biran once. Allah yavruna acil sifalar seninde kalbine ferahliklar versin.Kizlar bebegim alerji oldu demistimya bugun sabah baya cogaldi dr goturdum yedigi bisey dokunmus dedi boynunun alti kipkirmizi lekeler yanaklarindada kucuk kucuk var ve pomad verdi sabah aksam kasintisi olur dedi gunde bir defada damla verdi ya bu cocuk niye boyle oldu anlamiyorum 20 gundur suren br turlu okadar ilaca ragmen iylesemeyen gribi vicudunda tekrarlayan egzamalar ve bide bu alerji cikti diste cabasi cocuk nasil dayansin bukadar kasintiya agriya aciya bide bunlar icin ayri ayri ilac icmeside cabasi cok uzuluyorum ya varya cok zor rabbim biran once iylestirsin bir garibana sadaka vercem ya nazarmidir nedir anlamadim
geçmiş olsun canım bizde de var alerji beş gün alores surup kullandık geçmedi iki gün önce bi iğne yapıldı allerset surup ve krem kullanmaya başladık biraz faydası oldu. peki siz ek gıdaya ara verdinizmi bir haftadır hiç bişey vermiyorum doktor geçene kadar bişey verme geçince tekrar başlarız tek tek dediKizlar bebegim alerji oldu demistimya bugun sabah baya cogaldi dr goturdum yedigi bisey dokunmus dedi boynunun alti kipkirmizi lekeler yanaklarindada kucuk kucuk var ve pomad verdi sabah aksam kasintisi olur dedi gunde bir defada damla verdi ya bu cocuk niye boyle oldu anlamiyorum 20 gundur suren br turlu okadar ilaca ragmen iylesemeyen gribi vicudunda tekrarlayan egzamalar ve bide bu alerji cikti diste cabasi cocuk nasil dayansin bukadar kasintiya agriya aciya bide bunlar icin ayri ayri ilac icmeside cabasi cok uzuluyorum ya varya cok zor rabbim biran once iylestirsin bir garibana sadaka vercem ya nazarmidir nedir anlamadim
Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin insallah. Bahsettigin seyler oglumdada da cikti dereotu yedirmistim ona bagladim . travacort krem surdum iyi geldi simdi bitti sayilirKizlar bebegim alerji oldu demistimya bugun sabah baya cogaldi dr goturdum yedigi bisey dokunmus dedi boynunun alti kipkirmizi lekeler yanaklarindada kucuk kucuk var ve pomad verdi sabah aksam kasintisi olur dedi gunde bir defada damla verdi ya bu cocuk niye boyle oldu anlamiyorum 20 gundur suren br turlu okadar ilaca ragmen iylesemeyen gribi vicudunda tekrarlayan egzamalar ve bide bu alerji cikti diste cabasi cocuk nasil dayansin bukadar kasintiya agriya aciya bide bunlar icin ayri ayri ilac icmeside cabasi cok uzuluyorum ya varya cok zor rabbim biran once iylestirsin bir garibana sadaka vercem ya nazarmidir nedir anlamadim
Çok geçmiş olsun Canım bazen öyle herşey üstüste geliyo ama sıkma canını.inşallah tez Zaman'da sağlığına kavuşur.dualarımız onunla.Kizlar bebegim alerji oldu demistimya bugun sabah baya cogaldi dr goturdum yedigi bisey dokunmus dedi boynunun alti kipkirmizi lekeler yanaklarindada kucuk kucuk var ve pomad verdi sabah aksam kasintisi olur dedi gunde bir defada damla verdi ya bu cocuk niye boyle oldu anlamiyorum 20 gundur suren br turlu okadar ilaca ragmen iylesemeyen gribi vicudunda tekrarlayan egzamalar ve bide bu alerji cikti diste cabasi cocuk nasil dayansin bukadar kasintiya agriya aciya bide bunlar icin ayri ayri ilac icmeside cabasi cok uzuluyorum ya varya cok zor rabbim biran once iylestirsin bir garibana sadaka vercem ya nazarmidir nedir anlamadim
geçmiş olsun cnmm bizimde 2/3 aydır geçmeyen alerjimiz var hala neye olduğunu çözemedikKizlar bebegim alerji oldu demistimya bugun sabah baya cogaldi dr goturdum yedigi bisey dokunmus dedi boynunun alti kipkirmizi lekeler yanaklarindada kucuk kucuk var ve pomad verdi sabah aksam kasintisi olur dedi gunde bir defada damla verdi ya bu cocuk niye boyle oldu anlamiyorum 20 gundur suren br turlu okadar ilaca ragmen iylesemeyen gribi vicudunda tekrarlayan egzamalar ve bide bu alerji cikti diste cabasi cocuk nasil dayansin bukadar kasintiya agriya aciya bide bunlar icin ayri ayri ilac icmeside cabasi cok uzuluyorum ya varya cok zor rabbim biran once iylestirsin bir garibana sadaka vercem ya nazarmidir nedir anlamadim
geçmiş olsun canım bizde de var alerji beş gün alores surup kullandık geçmedi iki gün önce bi iğne yapıldı allerset surup ve krem kullanmaya başladık biraz faydası oldu. peki siz ek gıdaya ara verdinizmi bir haftadır hiç bişey vermiyorum doktor geçene kadar bişey verme geçince tekrar başlarız tek tek dedi
Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin insallah. Bahsettigin seyler oglumdada da cikti dereotu yedirmistim ona bagladim . travacort krem surdum iyi geldi simdi bitti sayilir
geçmiş olsun cnmm bizimde 2/3 aydır geçmeyen alerjimiz var hala neye olduğunu çözemedikaynı bizimde boyun bölgesinde başladı ve hafif hafif sırtına göğsüne yayıldı alerji tahlillerinde bişey çıkmadı ama süt alerjisinden şüphelendi doktorumuz sütü bende bebekte kestik 10 gündür azalır gibi olmuştu iki gündür yine çoğaldı kafayı yiyecem dediğin gibi kaşınıyo yavrumu çok huzursuz ediyo canım gidiyo hiç krem falanda vermedi doktor
geçmiş olsun cnmm bizimde 2/3 aydır geçmeyen alerjimiz var hala neye olduğunu çözemedikaynı bizimde boyun bölgesinde başladı ve hafif hafif sırtına göğsüne yayıldı alerji tahlillerinde bişey çıkmadı ama süt alerjisinden şüphelendi doktorumuz sütü bende bebekte kestik 10 gündür azalır gibi olmuştu iki gündür yine çoğaldı kafayı yiyecem dediğin gibi kaşınıyo yavrumu çok huzursuz ediyo canım gidiyo hiç krem falanda vermedi doktor
Çok geçmiş olsun Canım bazen öyle herşey üstüste geliyo ama sıkma canını.inşallah tez Zaman'da sağlığına kavuşur.dualarımız onunla.
Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin insallah. Bahsettigin seyler oglumdada da cikti dereotu yedirmistim ona bagladim . travacort krem surdum iyi geldi simdi bitti sayilirgeçmiş olsun canım bizde de var alerji beş gün alores surup kullandık geçmedi iki gün önce bi iğne yapıldı allerset surup ve krem kullanmaya başladık biraz faydası oldu. peki siz ek gıdaya ara verdinizmi bir haftadır hiç bişey vermiyorum doktor geçene kadar bişey verme geçince tekrar başlarız tek tek dediCanim cok gecmis olsun. Insallah kuzucuk toparlanir biran once. Allah yavruna acil sifalar seninde kalbine ferahliklar versin.Canım ya kıyamam tez zamanda
İyileşir inş üstüste gelmiş geçmiş olsun kuzucuğaTesekkur ederim kizlar sabah birtaneydi aksam uzeri cogalinca 6 gibi goturdum kendi dr olmadigi icin devlete acile goturdum hametan krem verdi bide zyrtec diye bi damla kullanicam acil oldugu icin bunlari kullan gecmezse cildiyeye gotur dedi daha oncede egzama gecmisimizin ve jala devam ettigini soyledim dogdugundan berri cildinde kuruluklae ve kizarikliklar oldugunu cildi cok hassa bir bebek dedi bazi sarisin beyaz cocuklarda oluyor bu durum dedi cildiye bi baksin dedi ama herhangi bi oneride bulunmadi yemek yedirme ilgili jes faln demedi tabi acil sonucta ben pazaetesi gunu cildiye dr goturucem artik hastaliklarin ustuste gelmesi cok zor gercekten ams Allah beterinden saklasin genede sukrediyorum hastanede ne durumda bebekler var hikayelerini dinledikce icim eridi sukrettim bukadarcik biseyemi sorun yapiyorum diye kalp amaliyati olacsklar bobreklerinde sivi birikenler su kaybedenler neler neler oyuzden yusuf onlarin yaninda gercekten iyi durumda rabbim onlara acil sifalar versin ve butun bebeklere annelerede sabir versin o anneleri oyle caresiz gormek beni cok uzdu rabbim evlatlarimiza saglik versin kizlar rabbim o durumlara dusurmesin hicbirimiziGeçmiş olsun canım.Allah şifa versin. Kullan ilaçlarını bol bol da duanı et. Biran önce kuzucuğun iyileşecek inşallah
Cok geçmiş olsun canimKizlar bebegim alerji oldu demistimya bugun sabah baya cogaldi dr goturdum yedigi bisey dokunmus dedi boynunun alti kipkirmizi lekeler yanaklarindada kucuk kucuk var ve pomad verdi sabah aksam kasintisi olur dedi gunde bir defada damla verdi ya bu cocuk niye boyle oldu anlamiyorum 20 gundur suren br turlu okadar ilaca ragmen iylesemeyen gribi vicudunda tekrarlayan egzamalar ve bide bu alerji cikti diste cabasi cocuk nasil dayansin bukadar kasintiya agriya aciya bide bunlar icin ayri ayri ilac icmeside cabasi cok uzuluyorum ya varya cok zor rabbim biran once iylestirsin bir garibana sadaka vercem ya nazarmidir nedir anlamadim
Canim allahim korusun bebeklerimizi nazara gelmistir yavrum.cok gecmis olsun.sana onerim bebegini hergun yikaman tabi evin isisini ayarlarak yika.dikkat et bolll bolll frlak nas ve ayetel kursu oku.hatta biliyorsan tesficiyede okuyabilirsin.Kizlar bebegim alerji oldu demistimya bugun sabah baya cogaldi dr goturdum yedigi bisey dokunmus dedi boynunun alti kipkirmizi lekeler yanaklarindada kucuk kucuk var ve pomad verdi sabah aksam kasintisi olur dedi gunde bir defada damla verdi ya bu cocuk niye boyle oldu anlamiyorum 20 gundur suren br turlu okadar ilaca ragmen iylesemeyen gribi vicudunda tekrarlayan egzamalar ve bide bu alerji cikti diste cabasi cocuk nasil dayansin bukadar kasintiya agriya aciya bide bunlar icin ayri ayri ilac icmeside cabasi cok uzuluyorum ya varya cok zor rabbim biran once iylestirsin bir garibana sadaka vercem ya nazarmidir nedir anlamadim
BEN GÜNDE BİR BİBERON VERİYORUM APTAMİLKizlar benim yavrum 7bucuk aylik ek gıdaya basladigimizdan beri çok emmiyo dolayısıyla sütüm epey azaldı acaba devam sütü vermek lazım mi. Zaten ek gidalarla doyuyo ama devam sütüne yinede gerek var mı çok merak ediyorumsizler nasil yapıyorsunuz
Çok geçmiş olsun kuzum ya çok şükür iyimişKizlar herkese slm.bugun oglumu hastaneye giturdum kbb bolumune ankarada doktorlara gistermistim dil bagi icin 2 doktor var dedi 1 tanesi yok dedi.icim rahat etmedi yine goturdum ve varmis bugun dilinin altini kestirdik.5 dk surdu kucagimda Yavrumun dilinin altini kestiler Cik korktum ama iyi simdi allahima binlerce kez sukurler olsun.cok agladi yavrum.
Canım yumurta olabilir mi sebep? Bizde de vardı bi ara. Yumurta giren hiçbişey yemedim ve yumurta çok alerjikgeçmiş olsun cnmm bizimde 2/3 aydır geçmeyen alerjimiz var hala neye olduğunu çözemedikaynı bizimde boyun bölgesinde başladı ve hafif hafif sırtına göğsüne yayıldı alerji tahlillerinde bişey çıkmadı ama süt alerjisinden şüphelendi doktorumuz sütü bende bebekte kestik 10 gündür azalır gibi olmuştu iki gündür yine çoğaldı kafayı yiyecem dediğin gibi kaşınıyo yavrumu çok huzursuz ediyo canım gidiyo hiç krem falanda vermedi doktor
Çok geçmiş olsun canım. Herşeyde bi hayır vardır ebe iyiki görmüş bi sorundan kurtulmuş oldunuz canımKizlar herkese slm.bugun oglumu hastaneye giturdum kbb bolumune ankarada doktorlara gistermistim dil bagi icin 2 doktor var dedi 1 tanesi yok dedi.icim rahat etmedi yine goturdum ve varmis bugun dilinin altini kestirdik.5 dk surdu kucagimda Yavrumun dilinin altini kestiler Cik korktum ama iyi simdi allahima binlerce kez sukurler olsun.cok agladi yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?