bilmiyorum ki canım şu sıra hiç sütlü bişey yemiyorum diye günlük yumurta yiyorum minayada yediriyoruz, sütten olmadığı kesinleşsin yumurtayıda deniycem aklımdaCanım yumurta olabilir mi sebep? Bizde de vardı bi ara. Yumurta giren hiçbişey yemedim ve yumurta çok alerjik
ayyy kıyamam çok geçmiş olsun arkadaşımmKizlar herkese slm.bugun oglumu hastaneye giturdum kbb bolumune ankarada doktorlara gistermistim dil bagi icin 2 doktor var dedi 1 tanesi yok dedi.icim rahat etmedi yine goturdum ve varmis bugun dilinin altini kestirdik.5 dk surdu kucagimda Yavrumun dilinin altini kestiler Cik korktum ama iyi simdi allahima binlerce kez sukurler olsun.cok agladi yavrum.
bizim bugün 8. ay bitti 9 a girdik şükürler olsun ama bizde de emekleme yok diş yok :) ama kanepe kenarında sıralıyo tutup kalkıyoSlm kizlar bu aralar cok sik giremiyorum buraya dun kizim 7. Ayini doldurdu emeklemiyoruz hala ama dun emekleme cabasi yapti bakalim bide desteksiz uzun sure oturuyo sizde durumlar ne merak ediyorum
bizimkide gectıgımız hafta uyumamak mı dersın cıglıklar huysuzluklar hafif grip cok zorlu ve yorucu bı hafta sonunda ctesı dısımız patladı cok sukurKizlar sanirim dis kabusu yasiyoruz kizimla!
Surekli huysuz,
Herseye agliyor,
Sivi kaka yapiyor devamli,
Hic bir sey yemiyor hatta emmek bile istemiyor!
Bu gidisle yavrum zayiflicak diye korkuyorum!
Elimden hic bir sey gelmiyor!
ayyy ne güzel tebrik ederimm bende istiyorummmmüjdeee yarın tam 8 aylık olacak kızım ctesı dıs cıkardı ucu gorunuyor. ılk ben gordum. ve benım dogunum du yavrum annesıne dunyanın en guzel ıncısını hedıye ettı o kadar mutlu oldumkı. haftaya cumartesı dıs bugdayı partımız var yihuu
Tesekkur edrim canim.ayyy kıyamam çok geçmiş olsun arkadaşımm
cnm anne dışında hepsi bizde de aynı bnmki anne dışında herşeyi diyorKizlar oglumun dis eti beyazlamis bugun yarin cikacak heralde.cok huysuz.desteksiz otruyoruz bana anne diyor o anne dedikce icimin yaglari eriyor sanki cok farkli bi duygu.gel gel yapiyoruz gule gule yapiyor.cak dedigimizde elini aciyor en guzelide gel gel yapmasi.parmaklarini yiyesim geliyor.durmuyor yurumek istiyor Babamiza bayiliyor onu gorunce beni satiyorcok bozuliluyotum bu duruma ama ne yapalim yapacak bisey yok.disari hastasi kapinin onune gidip agliyor disari cikinca susuyor bizdeki gelisimler boyle arkadaslar.cok hizli ogreniyorlar herseyi Sizdeki gelisimler nasil paylasirsaniz seviniriz.
Nankorrrrr diyorum kahka atiyor benimki.babasida inadima inadima oglummmm diyor sllahim m:habbetlerini hic bozmasin.isin espirisi gercekten cok mutlu oluyorum babasina olan sevgisini gordugumde.iyiki dogmus oglum iyiki bizim allahim onlari bize bagislasin senin kuzucukta cik tatli masallahcnm anne dışında hepsi bizde de aynı bnmki anne dışında herşeyi diyorözellikle gece bi ara uyandı baba baba diye oyun oynuyodu kendi kendine bnmkide baba manyağı :)
Kizin ne kadarlik benim kizimda ayni emekleme yok ama iki gun once emekleme cabasi yapti desteksiz oturabiliyo uzun sure yuzustu kendi etrafinda donuyo ama bazi bebekler emeklemeden yuruyebiliyo belkide emeklemicek ben uzun suredir spor yaptiriyorum ne kadar fayda eder bilmiyorum amaBenim kızım sadece desteksiz oturuyo emekleme yok koltuktan tutup kalkma yok yüzüstü hiç durmuyo ben ne yapayım hiç bilmiyorum moralim çok bozuluyor bu duruma. Yurutece koyuyorum geri geri gidiyor ondada bir müddet sonra sıkılıyor. Sizler ne yapıyorsunuz mesela koltuk kenarindan tutup yürümesi için veya emekleme için. Sık sık çığlıklar atiyo arada bir mamama dededede diyo
Kizim 7 buçuk aylık. Spor nasıl ne için yaptiriyosun zaten bu hafta doktora goturucem genel bir kontrole doktorada sorayim bu durumuKizin ne kadarlik benim kizimda ayni emekleme yok ama iki gun once emekleme cabasi yapti desteksiz oturabiliyo uzun sure yuzustu kendi etrafinda donuyo ama bazi bebekler emeklemeden yuruyebiliyo belkide emeklemicek ben uzun suredir spor yaptiriyorum ne kadar fayda eder bilmiyorum ama
Pek yaptirdigim soylenemez ama surekli yerde (2.5 ayliktan beri filan) ve hep yuzustu durur, oynar. O yuzden kolay emekledi ama oturmuyor isteBizim kiz tembel cikti spor yaptiriyorum uzun suredir sende yaptirmismiydin
Saol canim, cok zormus valla, bugun 4-5 kere kala yapti ve hep ishal gibi. Zaten bir sey yemiyor dogru duzgunAllah yardımcınız olsun canım bizde daha bişey yok.
Bizimki sürekli dönüyor done done her yere gidiyor em ekleme henüz yok desteksiz oturmada yok çok tembel bizimki
Oh ne guzel canim gozunuzaydin, darisi bizim basimiza.bizimkide gectıgımız hafta uyumamak mı dersın cıglıklar huysuzluklar hafif grip cok zorlu ve yorucu bı hafta sonunda ctesı dısımız patladı cok sukur
Netten arastirmistim canim bebeklerin erken oturmasi yurumesi icin egzersiz yaptirmak gerekiyomus bende 3 4 ayliktan sonra baslamistim hergun yaptiriyorum bacaklari ve kollarina yonelik bende bu hafta goturcem kontroleKizim 7 buçuk aylık. Spor nasıl ne için yaptiriyosun zaten bu hafta doktora goturucem genel bir kontrole doktorada sorayim bu durumu
Benim kizimda hep yerdeydi bugune kadar kilo ve boy olarak ortalama uzerindeydi o kadar cokda kilolu bi bebek degildi belki kilodan belki yapisal kaynakli oldugundan emeklemedi emeklemeden yuruyenlerden olcak heraldePek yaptirdigim soylenemez ama surekli yerde (2.5 ayliktan beri filan) ve hep yuzustu durur, oynar. O yuzden kolay emekledi ama oturmuyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?