2015 Nisan Anneleri

Cok gecmis olsun canim.

Canim bir haftada verdim.ilk 200 atladim sonra arttirdim 500-600 atliyorum simdi dinleniyorum yine atliyorum.2 ogun yiyorum ara ogun filan yok sekerde kullanmiyorum caydaki sekeride kestim.ip atladiktan sonra istah gidiyor yiyemiyorsun.bidebenim sut yetiyor ogluma kendi cekmeden sutum agzina doluyor.bide gunde 2 lt su iciyorum.maden suyu bide boyle yani.karaliyim vericem bu kilolari.k?ndini yormadan yap sinra basin doner herkesin bunyesi farkli.

Kizlar bebegime trabzon hurmasi alerji yapti 2 gun once onu yedirmistim bugun boynun altinda kirmizi 3 buyuk leke cikti
Geçmiş olsun CNm ne çok alerjik durumla karşılaşan var öyle zor gerçekten . Şimdi alerjinin neyden olduğunu anlamak mesele , daha evvel sürekli yediklerinden de olması mümkün bunu kimse garanti edemez . Anlayabilmen için tek çeşit olarak vermeye başlaman gerek .

Geçmiş olsun , Ateş tekrar nüksederse mutlaka doktora götür herhangi enfeksiyon alarmı olabilir .

Dışarda çok kalmıyorum yinede yanıma sıcak su termos ve mama alıyorum onu veriyorum . Uygun ortam olursa mesela araba ile bir yere gitme durumu varsa arabada durduğumuzda emziriyorum . Ek gıda dışarda zor . Olmazsa %100 doğal meyve püreleri var minik tüplerde onlardan çok sık olmamak kaydıyla denemeyi düşünebilirim . Şimdi eline bisküvi verdiğimde yiyor oda oyalamak için alternatif olabilir .

Bilmiyorum ama tam degisik bir meyva olarak onu yedirdim canim ogrenebilirmiyim acaba neden oldugunu
Canim alerji demek icin alerji testi yaptirmak lazim ki cok zahmetli ve zor bir sey diye biliyorum.

İlk defa bsy yedirirken 3 gun bekleme kuralina uyuyor muydun? Hurmayi bu sekilde yedirdiysen hurmadir buyuk ihtimal.

Benim oglumda nedensiz ateslenmisti. Doktora goturduk kan tahlili yapildi bisey cikmadi. Surup verdiler atesi dusunce gonderdiler. Evde de ateslendikce surup verdim 2 3 gun sonra gecti kendiliginden. Insallah senin bebisinde biseyi yoktut

Canim alerji demek icin alerji testi yaptirmak lazim ki cok zahmetli ve zor bir sey diye biliyorum.

İlk defa bsy yedirirken 3 gun bekleme kuralina uyuyor muydun? Hurmayi bu sekilde yedirdiysen hurmadir buyuk ihtimal.
Canim ilk zamanlar uyuydum artik 8 aylik oldu diye uymadim yedirdim 2 gun once bigun cikti

7 ay 5 günlük canım. Isteyerek yemediği için mecburen yarı yatar durumda yediriyorum ki hepsini atamasın

Annem dun aksam uzeri kizima ev yapimi yogurt verdi (uyardim verme diye, daha once denedigimde cok kustu diye ama malesef cok israr etti, ah bu buyukler!); sonuc dun geceden beri ne yese kusan bir bebek! Ust bas ve carsaf degismekten halim kalmadi, zavalli yavrum cok huysuzlasti! Ahh ananemiz ahh..

başlarda bızımkıde yogurt yıyınce kusardı ama sızınkı kadar cok degıl. su an kusmyor.. gecmış olsun

Canım ben cevizi meyveli yoğurduna muhallebisine katıyorum muzu ezip bebe bisküvisi pekmez cevizde katıyorum bazen yani neye yakıstırırsam katıom:)

Canım ben genelde kahvaltısına katıyorum günde 1 kez veriyorum cevizi. Daha balığa başlamadık biz balık verenler var mı
sagolun kizlar bende oyle yapayim hergun bir ceviz vereyim

Neden kusuyo canim yogurttami sadece böyle

Disimi cikiyo acaba.cok gecmis olsun

Kızlar oğlumun bugün yemek menüsü kabaklı köfte patates püresi ve cacıktı çokk sevdi anında hüpletti sizede fikir olsun :)

Kizlar bebegim alerji oldu demistimya bugun sabah baya cogaldi dr goturdum yedigi bisey dokunmus dedi boynunun alti kipkirmizi lekeler yanaklarindada kucuk kucuk var ve pomad verdi sabah aksam kasintisi olur dedi gunde bir defada damla verdi ya bu cocuk niye boyle oldu anlamiyorum 20 gundur suren br turlu okadar ilaca ragmen iylesemeyen gribi vicudunda tekrarlayan egzamalar ve bide bu alerji cikti diste cabasi cocuk nasil dayansin bukadar kasintiya agriya aciya bide bunlar icin ayri ayri ilac icmeside cabasi cok uzuluyorum ya varya cok zor rabbim biran once iylestirsin bir garibana sadaka vercem ya nazarmidir nedir anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…