2015 Nisan Anneleri

Ek gida konusunda aynen katiliyorum sana; bence hala anne sutu en onemlisi.

Disari cikinca da cogunlukla emziriyorum ama yanima artik kavanozdaki hazir mamalardan almaya basladim, ihtiyac duyarsam onlardan vericem bundan boyle cok hosuma gitmese bile.

Disari cikarken yanima ev yapimi yogurt aliyorum kucuk bi kavanoz icine de meyve koyuyorum. Hazir ek gida olarak da hipp e guveniyorum. Sadece disaridayken hipp sebze puresi veriyorum canim.

Kızlar bugün öğlen ara öğün olarak oğlusuma balkabağı tatlısı yaptım az suda hasladım sıcakken hemen ezip içine biraz pekmez kattım 3 tane bebe bisküvisinin üstüne koydum karısımı sıcak oldugu için bisküviler hemen yumusadı üstünede ceviz serptim çok sewdi kuzum

Denenmis yemek tariflerini bizimle paylastigin icin cok tesekkurler..bizlere de guzel fikir oluyor. Afiyet olsun kuzuya..

Denenmis yemek tariflerini bizimle paylastigin icin cok tesekkurler..bizlere de guzel fikir oluyor. Afiyet olsun kuzuya..
Canım saolasın ne demek bende hergün değişik ne yapsam diye düşünüyorum bişeyler yaptıgımda oğlumunda hoşuna gidince paylasıyorum tüm kuzularımız için fikir olsun sizlerde paylasın iyi olıyor böyle

Kizlar bebegimin disi cikti darisi basiniza ama cok huysuzz gunlerdir duurup durup ciglik atmalar geceleri uyumuyo cok yorucu bir zaman ikincide geliyo heralde huysuzluk devam nekadar surecek bu durum boyle acaba
Hayırlı olsun CNm bu durum tüm dişleri çıkana kadar devam ediyor biraz daha azalarak . Azı ve köpek dişler çok sancılı olarak çıkıyor . 20 diş çıkana kadar devam .

bizimkide bayadır her hafta yarım levrek yiyor.versem hepsını yerde vermıyorum. balıkçıda kılcıklarını aldırıyrz. tavada az su ve zeytıyagıyla bugulayıp yedırıyoruz.
Canım maşallah diyim öncelikle. Nasıl veriyorsun ezerek mi?bizimki hala oturarak bişey yemiyo ağzından atıyo o kadarı nasıl yiyor ki seninki merak ettim?

Kizlar sabah bi uyandik oglumun atesi 38 kusurlerde. Dun keyfi cok yerindeydi. Bugun atesli ama herhangi bir soguk alginligi belirtisi yok. Ne hapsurma ne burun tikanikligi ne de oksurme sadece ates var. Dislerine baktim birsey yok. Cok endiselendim neden olabilir sizce?

Canım geçmiş olsun inş önemli bişey değildir

Kızlar herkesegunaydin.. bebekler büyüdü maşallah. Kızım 6 ay 20 gunluk. Mama+ anne şutu veriyordum şükür mama cikti artk hayatımızdan. Kendiliğinden birakti çok yemesede. Insanın sadece emzirerrk bebeğini doyurmasi ne güzelmiş. Ek gıdaları tadımlık yiyo gibi birşey max 1 kepçe yiyor corbayi. Bu arada süper bi balkabagi çorbası tarifin var yazayım.
125 gr bal kabagi
1 patates
2 minik havic
1 orta boy soğan
1 lt su yada tavuk suyu
1 fincan pirinç
trifim aile boyu. Bizde içtik. Genelde oyle yapiyorm zaten. Malzemeleri zeytonyaginda biraz döndürdum. Içine pirinç ekleyip yumusayana kadar herşeyi pisirdjm.en son blenderden geçirdim.afiyetle yedik. Balkabagi müthiş vitaminli ve demir deposuYmus. Bilmiyordum.ogrendm çok sevdi minigimdE.

Geçmiş olsn ınş geçer hemen. Dis 38 üstünde ateş yapmazmis diyor drum. Kimi soğuk algınlığı ateşle başlayabilir. Biraz ihlamur içirebilirsn zararı olmaz ınş.bol su

Kızlar hala doğumdan kilom var. 8 kg. Nasıl gidecek bilmiyorum ama acil spora baskadm. Mekik plates ınş ise yarar kiyafetlerm zarzor oluyor. diyet yapamiyorm çok tatlı istiyo cnm

Kızlar hala doğumdan kilom var. 8 kg. Nasıl gidecek bilmiyorum ama acil spora baskadm. Mekik plates ınş ise yarar kiyafetlerm zarzor oluyor. diyet yapamiyorm çok tatlı istiyo cnm
Cnm ip atla ben atliyorum 2 kilo verdim.1 haftada tavsiye ediyorum.mekik filan ise yaramiyor.2 ogun yiyorum bide ben.

Cnm ip atla ben atliyorum 2 kilo verdim.1 haftada tavsiye ediyorum.mekik filan ise yaramiyor.2 ogun yiyorum bide ben.
Süper ya bende baslayaym. Kaç defa atladn. Leslie basladm bende ama henüz 1 kg verdm 15 günde ama yediğime dikkat edemiyorum. çok iştahlı oldum doğumdan sonra. Ara ogün yapıyor musun.emziriyorim sanki iki ogün az gibi geldi. Bi tutsmm boğazımı vericem deeee yemek yemek çok güzelmiş doğumdan sonra anladm:):)

bizdede oyle olmustu bı kere bademcık ıltıhabı cıktı. bence bı dr a baktır kulak ve bogazında ıltıhap olmadıgından emın ol.

Canım maşallah diyim öncelikle. Nasıl veriyorsun ezerek mi?bizimki hala oturarak bişey yemiyo ağzından atıyo o kadarı nasıl yiyor ki seninki merak ettim?
canım zaten pişince baya yumuşuyor. elimle yiyebileceği buyuklukte koparıp verıyorum kendı ezıp yıyor. ama kılcık gıdecek dıye aklım cıkıyor balıkcıda aldırıyoruz ama yınede cok dıkkat ederek verıyorum. bebegın nekadarlık oldukı artık oturarak yemeye alıstırmalısın bızımkıde yatark yemez.

Gecmis olsun bence bi dr goturmenizde fayda var. Arkadasimin bebeginde de vardi bogazinda hafif enfeksiyon cikmis neyseki erkenden fark ettiler simdi ilac kullaniyor tekrar gecmis olsun

Gecmis olsun canim gotur bir doktora kontrol yapilsin ates ihmale gelmez canim

Sabah atesi dustu bir daha yukselmedi cok sukur. Makattan ve koltuk altindan olcuyorum surekli. Ama keyfi hic yok. Biraz tarhan icti sarimsakli ve peynirli.ihlamurdan nefret ediyor iciremedim. C.tesi rutin doktor kontrolumiz var. Umarim bi daha atesi yukselmez. Ilginiz icin cok tesekkurler..

Kizlar bebegime trabzon hurmasi alerji yapti 2 gun once onu yedirmistim bugun boynun altinda kirmizi 3 buyuk leke cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…