Cok gecmis olsun canim bir dr digerini tutmuyo gercekten atlatmis yavrucakKizlar herkese slm.bugun oglumu hastaneye giturdum kbb bolumune ankarada doktorlara gistermistim dil bagi icin 2 doktor var dedi 1 tanesi yok dedi.icim rahat etmedi yine goturdum ve varmis bugun dilinin altini kestirdik.5 dk surdu kucagimda Yavrumun dilinin altini kestiler Cik korktum ama iyi simdi allahima binlerce kez sukurler olsun.cok agladi yavrum.
Okuycam canim saol buara cok kalabalik icine soktum dolaatirdim bide gosterisli bir bebek ondan oldu heralde herkezin gozu uzerinde oluyo cunku nekadar kilolu diyip duruyolarCanim allahim korusun bebeklerimizi nazara gelmistir yavrum.cok gecmis olsun.sana onerim bebegini hergun yikaman tabi evin isisini ayarlarak yika.dikkat et bolll bolll frlak nas ve ayetel kursu oku.hatta biliyorsan tesficiyede okuyabilirsin.
Kizlar bebegim alerji oldu demistimya bugun sabah baya cogaldi dr goturdum yedigi bisey dokunmus dedi boynunun alti kipkirmizi lekeler yanaklarindada kucuk kucuk var ve pomad verdi sabah aksam kasintisi olur dedi gunde bir defada damla verdi ya bu cocuk niye boyle oldu anlamiyorum 20 gundur suren br turlu okadar ilaca ragmen iylesemeyen gribi vicudunda tekrarlayan egzamalar ve bide bu alerji cikti diste cabasi cocuk nasil dayansin bukadar kasintiya agriya aciya bide bunlar icin ayri ayri ilac icmeside cabasi cok uzuluyorum ya varya cok zor rabbim biran once iylestirsin bir garibana sadaka vercem ya nazarmidir nedir anlamadim
geçmiş olsun cnmm bizimde 2/3 aydır geçmeyen alerjimiz var hala neye olduğunu çözemedikaynı bizimde boyun bölgesinde başladı ve hafif hafif sırtına göğsüne yayıldı alerji tahlillerinde bişey çıkmadı ama süt alerjisinden şüphelendi doktorumuz sütü bende bebekte kestik 10 gündür azalır gibi olmuştu iki gündür yine çoğaldı kafayı yiyecem dediğin gibi kaşınıyo yavrumu çok huzursuz ediyo canım gidiyo hiç krem falanda vermedi doktor
Devam sutu anne sütü alınmadığı zaman veriliyor zaten ek gida dan dolayı sutun azalmis birde devam sutu verince bebegin seni daha az emecek sutun iyice azalicak biliyorsun canım anne sütünün yerini devam sutu falan tutmaz % 30 ek gida % 70 anne sütü şeklinde Besle bebegini sutun azalmasinKizlar benim yavrum 7bucuk aylik ek gıdaya basladigimizdan beri çok emmiyo dolayısıyla sütüm epey azaldı acaba devam sütü vermek lazım mi. Zaten ek gidalarla doyuyo ama devam sütüne yinede gerek var mı çok merak ediyorumsizler nasil yapıyorsunuz
Geçmiş olsun canım için gitmistirKizlar herkese slm.bugun oglumu hastaneye giturdum kbb bolumune ankarada doktorlara gistermistim dil bagi icin 2 doktor var dedi 1 tanesi yok dedi.icim rahat etmedi yine goturdum ve varmis bugun dilinin altini kestirdik.5 dk surdu kucagimda Yavrumun dilinin altini kestiler Cik korktum ama iyi simdi allahima binlerce kez sukurler olsun.cok agladi yavrum.
Cok sukur can;m dedigin gibi sorunsuz atlattik.dilini cikardi one dogru tskr ederiz teyzesi.Çok geçmiş olsun canım. Herşeyde bi hayır vardır ebe iyiki görmüş bi sorundan kurtulmuş oldunuz canım
Canim oldum resmen aglarken anne diye agladi gozume bakti kanida gorunce agladim bende ter bosaldi vucudumdan buna sukur.Büyük geçmiş olsun
Devam sutu anne sütü alınmadığı zaman veriliyor zaten ek gida dan dolayı sutun azalmis birde devam sutu verince bebegin seni daha az emecek sutun iyice azalicak biliyorsun canım anne sütünün yerini devam sutu falan tutmaz % 30 ek gida % 70 anne sütü şeklinde Besle bebegini sutun azalmasin
Geçmiş olsun canım için gitmistir
Cnm bebekler cok nazara geliyorlar bide bagisklik sistemleri zayif oldugundan hemen kapiyorlar.ben bugun hastaneden Gelir gelmez yikadim.Okuycam canim saol buara cok kalabalik icine soktum dolaatirdim bide gosterisli bir bebek ondan oldu heralde herkezin gozu uzerinde oluyo cunku nekadar kilolu diyip duruyolar
Cok gecmis olsun canim. Ust uste gelmesi epey hirpalamistir kuzuyu..Allah sifasiz dert vermesin.Kizlar bebegim alerji oldu demistimya bugun sabah baya cogaldi dr goturdum yedigi bisey dokunmus dedi boynunun alti kipkirmizi lekeler yanaklarindada kucuk kucuk var ve pomad verdi sabah aksam kasintisi olur dedi gunde bir defada damla verdi ya bu cocuk niye boyle oldu anlamiyorum 20 gundur suren br turlu okadar ilaca ragmen iylesemeyen gribi vicudunda tekrarlayan egzamalar ve bide bu alerji cikti diste cabasi cocuk nasil dayansin bukadar kasintiya agriya aciya bide bunlar icin ayri ayri ilac icmeside cabasi cok uzuluyorum ya varya cok zor rabbim biran once iylestirsin bir garibana sadaka vercem ya nazarmidir nedir anlamadim
Gecmis olsun canim..biz bile kasintiya dayanamiyoruz, kiyamam ona..geçmiş olsun cnmm bizimde 2/3 aydır geçmeyen alerjimiz var hala neye olduğunu çözemedikaynı bizimde boyun bölgesinde başladı ve hafif hafif sırtına göğsüne yayıldı alerji tahlillerinde bişey çıkmadı ama süt alerjisinden şüphelendi doktorumuz sütü bende bebekte kestik 10 gündür azalır gibi olmuştu iki gündür yine çoğaldı kafayı yiyecem dediğin gibi kaşınıyo yavrumu çok huzursuz ediyo canım gidiyo hiç krem falanda vermedi doktor
Gecmis olsun canim. Icin gitmistir aglamasina,ama buyudugunde daha zor olabilirdi erken erken atlatmissiniz sizKizlar herkese slm.bugun oglumu hastaneye giturdum kbb bolumune ankarada doktorlara gistermistim dil bagi icin 2 doktor var dedi 1 tanesi yok dedi.icim rahat etmedi yine goturdum ve varmis bugun dilinin altini kestirdik.5 dk surdu kucagimda Yavrumun dilinin altini kestiler Cik korktum ama iyi simdi allahima binlerce kez sukurler olsun.cok agladi yavrum.
Sagol canim.evet atlattik dedigin gibi ilerde daha zor olurdu yavrum icin.allaha sukurku erkenden ogrendik ve onlemimizi aldik.Gecmis olsun canim. Icin gitmistir aglamasina,ama buyudugunde daha zor olabilirdi erken erken atlatmissiniz siz
Canim gecmis olsun.bizdede daha dis yok cikaracak gibide durmuyor hic.Kizlar bugun doktora gittik. Atesimiz bi daha yukselmemisti ama oksuruk vardi. Hafif bisey atlatmis; oksuruk zamanla gececekmis bu yuzden ilac vermedi. Cok sukur bisey yok, henuz dis de yok:)
Bu ayin 24 unde 7 ay bitecek ins, benimki emekliyor epeydir ama oturmaktan hoslanmiyor, atiyor kendini hemen.Slm kizlar bu aralar cok sik giremiyorum buraya dun kizim 7. Ayini doldurdu emeklemiyoruz hala ama dun emekleme cabasi yapti bakalim bide desteksiz uzun sure oturuyo sizde durumlar ne merak ediyorum
Canim benimki de dis cikaracak sanirim, sulu yapiyor kakasini. Hic bir sey yemek istemiyor, aksam ustu patates yaptim haslayip pure gibi, biraz da kiyma koydum. İshale de iyi gelir, aklinda bulunsun, cok gecmis olsun.Oglum tam iyilesti derken bu aksam huysuzlasti. Oksuruk, istahsizlik derken bi de ishal basladisudan,ihlamurdan hic hoslanmiyor. Ne yaptiysam iciremedim. Zorla yarim muz yedirdim o kadar. Allahtan ates yok. Ne zormus hasta olmasi oksurunce aglayinca icim parcalaniyor.
Bizim kiz tembel cikti spor yaptiriyorum uzun suredir sende yaptirmismiydinBu ayin 24 unde 7 ay bitecek ins, benimki emekliyor epeydir ama oturmaktan hoslanmiyor, atiyor kendini hemen.
Allah yardımcınız olsun canım bizde daha bişey yok.Kizlar sanirim dis kabusu yasiyoruz kizimla!
Surekli huysuz,
Herseye agliyor,
Sivi kaka yapiyor devamli,
Hic bir sey yemiyor hatta emmek bile istemiyor!
Bu gidisle yavrum zayiflicak diye korkuyorum!
Elimden hic bir sey gelmiyor!
Bizimki sürekli dönüyor done done her yere gidiyor em ekleme henüz yok desteksiz oturmada yok çok tembel bizimkiSlm kizlar bu aralar cok sik giremiyorum buraya dun kizim 7. Ayini doldurdu emeklemiyoruz hala ama dun emekleme cabasi yapti bakalim bide desteksiz uzun sure oturuyo sizde durumlar ne merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?