2015 Nisan Anneleri

Kizlar sanirim dis geliyor cunku kizim cok sulu kaka yapmaya basladi ve huysuzluk son seviyede!

Hasta olan, alerji olan butun miniklere de gecmis olsun.

Cok gecmis olsun canim bir dr digerini tutmuyo gercekten atlatmis yavrucak

Canim allahim korusun bebeklerimizi nazara gelmistir yavrum.cok gecmis olsun.sana onerim bebegini hergun yikaman tabi evin isisini ayarlarak yika.dikkat et bolll bolll frlak nas ve ayetel kursu oku.hatta biliyorsan tesficiyede okuyabilirsin.
Okuycam canim saol buara cok kalabalik icine soktum dolaatirdim bide gosterisli bir bebek ondan oldu heralde herkezin gozu uzerinde oluyo cunku nekadar kilolu diyip duruyolar

Büyük geçmiş olsun
Devam sutu anne sütü alınmadığı zaman veriliyor zaten ek gida dan dolayı sutun azalmis birde devam sutu verince bebegin seni daha az emecek sutun iyice azalicak biliyorsun canım anne sütünün yerini devam sutu falan tutmaz % 30 ek gida % 70 anne sütü şeklinde Besle bebegini sutun azalmasin
Geçmiş olsun canım için gitmistir

Canim oldum resmen aglarken anne diye agladi gozume bakti kanida gorunce agladim bende ter bosaldi vucudumdan buna sukur.

Okuycam canim saol buara cok kalabalik icine soktum dolaatirdim bide gosterisli bir bebek ondan oldu heralde herkezin gozu uzerinde oluyo cunku nekadar kilolu diyip duruyolar
Cnm bebekler cok nazara geliyorlar bide bagisklik sistemleri zayif oldugundan hemen kapiyorlar.ben bugun hastaneden Gelir gelmez yikadim.

Cok gecmis olsun canim. Ust uste gelmesi epey hirpalamistir kuzuyu..Allah sifasiz dert vermesin.

Gecmis olsun canim..biz bile kasintiya dayanamiyoruz, kiyamam ona..

Gecmis olsun canim. Icin gitmistir aglamasina,ama buyudugunde daha zor olabilirdi erken erken atlatmissiniz siz

Kizlar bugun doktora gittik. Atesimiz bi daha yukselmemisti ama oksuruk vardi. Hafif bisey atlatmis; oksuruk zamanla gececekmis bu yuzden ilac vermedi. Cok sukur bisey yok, henuz dis de yok:)

Kizlar sanirim dis kabusu yasiyoruz kizimla!

Surekli huysuz,
Herseye agliyor,
Sivi kaka yapiyor devamli,
Hic bir sey yemiyor hatta emmek bile istemiyor!

Bu gidisle yavrum zayiflicak diye korkuyorum!
Elimden hic bir sey gelmiyor!

Slm kizlar bu aralar cok sik giremiyorum buraya dun kizim 7. Ayini doldurdu emeklemiyoruz hala ama dun emekleme cabasi yapti bakalim bide desteksiz uzun sure oturuyo sizde durumlar ne merak ediyorum

Slm kizlar bu aralar cok sik giremiyorum buraya dun kizim 7. Ayini doldurdu emeklemiyoruz hala ama dun emekleme cabasi yapti bakalim bide desteksiz uzun sure oturuyo sizde durumlar ne merak ediyorum
Bu ayin 24 unde 7 ay bitecek ins, benimki emekliyor epeydir ama oturmaktan hoslanmiyor, atiyor kendini hemen.

Oglum tam iyilesti derken bu aksam huysuzlasti. Oksuruk, istahsizlik derken bi de ishal basladi sudan,ihlamurdan hic hoslanmiyor. Ne yaptiysam iciremedim. Zorla yarim muz yedirdim o kadar. Allahtan ates yok. Ne zormus hasta olmasi oksurunce aglayinca icim parcalaniyor.

Canim benimki de dis cikaracak sanirim, sulu yapiyor kakasini. Hic bir sey yemek istemiyor, aksam ustu patates yaptim haslayip pure gibi, biraz da kiyma koydum. İshale de iyi gelir, aklinda bulunsun, cok gecmis olsun.

Kizlar sanirim dis kabusu yasiyoruz kizimla!

Surekli huysuz,
Herseye agliyor,
Sivi kaka yapiyor devamli,
Hic bir sey yemiyor hatta emmek bile istemiyor!

Bu gidisle yavrum zayiflicak diye korkuyorum!
Elimden hic bir sey gelmiyor!
Allah yardımcınız olsun canım bizde daha bişey yok.

Bizimki sürekli dönüyor done done her yere gidiyor em ekleme henüz yok desteksiz oturmada yok çok tembel bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…