2015 Nisan Anneleri

Bugün doktor kontrolüne gittik kizlar. Bu ay için destekli oturabilmesi onemliymis. Birde polivit şurup verdi vitamin için. Bu şuruptan kullanan oldu mu

Kızlar bizim bu 8.ayda kontrolümüz yok 9.ayda kontrol var göz muayenesi ve kan testi yapılcakmış birde aşı var sanırım kızamıktı sizde de bölemi program

Kızlar bizim bu 8.ayda kontrolümüz yok 9.ayda kontrol var göz muayenesi ve kan testi yapılcakmış birde aşı var sanırım kızamıktı sizde de bölemi program
Goz muaynesini bilmiyorumda kan testi var kan degerlerine bakilacak.asida 10. Ayda diye biliyorum.Bizimde kontrol yok 8. Ayda

Goz muanesini bir aylikken ve alti aylikken yapiliyo biliyorum kan testi var bide kizamik asisi var canim dogru

Göz muayenesi bir Yaşında canım .kızamıkm aşısı var ama yaptırmicam

Goz muaynesini bilmiyorumda kan testi var kan degerlerine bakilacak.asida 10. Ayda diye biliyorum.Bizimde kontrol yok 8. Ayda

Goz muanesini bir aylikken ve alti aylikken yapiliyo biliyorum kan testi var bide kizamik asisi var canim dogru

Göz muayenesi bir Yaşında canım .kızamıkm aşısı var ama yaptırmicam

Her doktorda farklı oluyo demekki rutin göz muayenesi.saolun kızlar

Bugün doktor kontrolüne gittik kizlar. Bu ay için destekli oturabilmesi onemliymis. Birde polivit şurup verdi vitamin için. Bu şuruptan kullanan oldu mu
Biz herhangi bir vitamin ilaci kullanmiyoruz d-vit haricinde. Bi de bu ay desteksiz oturmalari onemli diye biliyorum. Bebegin kac aylik?

Kizlar banyo nasil yaptiriyorsunuz artik kuveti dar geliyor ben icine su doldurup oturtarak yikiyorum kendi yatip yuzuyo bide icinde ayaklarini ellerini cirpiyo her yerimi su yapiyo dusakabinin icine sokup bi oturma aparatlari var onlardanmi alsam acaba boylede hic usumuyo yari yerine kadar suyun icinde ama elimden kayar diye korkuyorum malum cok hareketliler artik durmuyolar siz neler yapiyosunuz

ayy cok eglencelı olmaya basladı bızım ayıcık fileyi koparttı kuvet içinde oturarak yaptırıyorum cırpınıyo cok eglenıyo cok sevıyo suyu

Ben dusakabinin icinde aparatta yikiyorum. Kuvet aldim ama hic kullanmadim neredeyse. Aparat daha rahat, hic usume filan da olmuyor canim, icin rahat etsin.

Ben dusakabinin icinde aparatta yikiyorum. Kuvet aldim ama hic kulanmadim neredeyse. Aparat daha rahat, hic usume filan da olmuyor canim, icin rahat etsin.

nasıl bir aparat acaba? Fotoğrafını paylaşmanız mümkün mü ya da linkini?

bizimki de emeklemiyor. oturuken popoyu kaldırıp one atıyor oylece kalıyor. her cocuk emeklıcek dıye bısey yok kımısı emeklemeden yuruyor. b
Evet orasi öyle canım. Sen tek başına oturabilmesi için ayrı bişey yaptın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…