- 17 Ekim 2015
- 18
- 4
- 1
- 38
Goz muaynesini bilmiyorumda kan testi var kan degerlerine bakilacak.asida 10. Ayda diye biliyorum.Bizimde kontrol yok 8. AydaKızlar bizim bu 8.ayda kontrolümüz yok 9.ayda kontrol var göz muayenesi ve kan testi yapılcakmış birde aşı var sanırım kızamıktı sizde de bölemi program
Goz muanesini bir aylikken ve alti aylikken yapiliyo biliyorum kan testi var bide kizamik asisi var canim dogruKızlar bizim bu 8.ayda kontrolümüz yok 9.ayda kontrol var göz muayenesi ve kan testi yapılcakmış birde aşı var sanırım kızamıktı sizde de bölemi program
Göz muayenesi bir Yaşında canım .kızamıkm aşısı var ama yaptırmicamKızlar bizim bu 8.ayda kontrolümüz yok 9.ayda kontrol var göz muayenesi ve kan testi yapılcakmış birde aşı var sanırım kızamıktı sizde de bölemi program
Goz muaynesini bilmiyorumda kan testi var kan degerlerine bakilacak.asida 10. Ayda diye biliyorum.Bizimde kontrol yok 8. Ayda
Goz muanesini bir aylikken ve alti aylikken yapiliyo biliyorum kan testi var bide kizamik asisi var canim dogru
Göz muayenesi bir Yaşında canım .kızamıkm aşısı var ama yaptırmicam
Goz muayenesi hakkinda bilgim yok canim. Ama kan testi var 9.aydaKızlar bizim bu 8.ayda kontrolümüz yok 9.ayda kontrol var göz muayenesi ve kan testi yapılcakmış birde aşı var sanırım kızamıktı sizde de bölemi program
Biz herhangi bir vitamin ilaci kullanmiyoruz d-vit haricinde. Bi de bu ay desteksiz oturmalari onemli diye biliyorum. Bebegin kac aylik?Bugün doktor kontrolüne gittik kizlar. Bu ay için destekli oturabilmesi onemliymis. Birde polivit şurup verdi vitamin için. Bu şuruptan kullanan oldu mu
ayy cok eglencelı olmaya basladı bızım ayıcık fileyi koparttı kuvet içinde oturarak yaptırıyorum cırpınıyo cok eglenıyo cok sevıyo suyuKizlar banyo nasil yaptiriyorsunuz artik kuveti dar geliyor ben icine su doldurup oturtarak yikiyorum kendi yatip yuzuyo bide icinde ayaklarini ellerini cirpiyo her yerimi su yapiyo dusakabinin icine sokup bi oturma aparatlari var onlardanmi alsam acaba boylede hic usumuyo yari yerine kadar suyun icinde ama elimden kayar diye korkuyorum malum cok hareketliler artik durmuyolar siz neler yapiyosunuz
7 buçuk aylık desteksiz oturabiliyorBiz herhangi bir vitamin ilaci kullanmiyoruz d-vit haricinde. Bi de bu ay desteksiz oturmalari onemli diye biliyorum. Bebegin kac aylik?
Ben dusakabinin icinde aparatta yikiyorum. Kuvet aldim ama hic kullanmadim neredeyse. Aparat daha rahat, hic usume filan da olmuyor canim, icin rahat etsin.Kizlar banyo nasil yaptiriyorsunuz artik kuveti dar geliyor ben icine su doldurup oturtarak yikiyorum kendi yatip yuzuyo bide icinde ayaklarini ellerini cirpiyo her yerimi su yapiyo dusakabinin icine sokup bi oturma aparatlari var onlardanmi alsam acaba boylede hic usumuyo yari yerine kadar suyun icinde ama elimden kayar diye korkuyorum malum cok hareketliler artik durmuyolar siz neler yapiyosunuz
Ben dusakabinin icinde aparatta yikiyorum. Kuvet aldim ama hic kulanmadim neredeyse. Aparat daha rahat, hic usume filan da olmuyor canim, icin rahat etsin.
Maşallah biz yarın 7 aylik olucaz oturamiyiruz desteksiz çok endiseleniyorum7 buçuk aylık desteksiz oturabiliyor
endiselenmene gerek yok 7 aylıkken bızımkıde oturamıyordu 7 bucuk aylıkken oturmaya basladı 8 ay 3 gunluk artık oturabılıyor.Maşallah biz yarın 7 aylik olucaz oturamiyiruz desteksiz çok endiseleniyorum
Hep kucak istiyor oturtuyorum kayıyor yuvarlaniyor emekleyemiyor da zatenendiselenmene gerek yok 7 aylıkken bızımkıde oturamıyordu 7 bucuk aylıkken oturmaya basladı 8 ay 3 gunluk artık oturabılıyor.
bizimki de emeklemiyor. oturuken popoyu kaldırıp one atıyor oylece kalıyor. her cocuk emeklıcek dıye bısey yok kımısı emeklemeden yuruyor. bHep kucak istiyor oturtuyorum kayıyor yuvarlaniyor emekleyemiyor da zaten
Evet orasi öyle canım. Sen tek başına oturabilmesi için ayrı bişey yaptın mibizimki de emeklemiyor. oturuken popoyu kaldırıp one atıyor oylece kalıyor. her cocuk emeklıcek dıye bısey yok kımısı emeklemeden yuruyor. b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?