Canim ben hamileyken bi ara yukselmisti sonra dustu falan dalgalanmalar oldu ilac cok uzun zamandir kullaniyorum hamileykende kullandim doktor bazi bebeklerde motor gelisimini etkileyebiliyo dedi bazilarindada bisey olmuyo demisti dogduktan sonra bebegin gelisimine bagli eger cok gec yururse konusursa tshin etkisindendir buyuk ihtimal o yuzden endisem devam ediyor bunu engellemek icin uzun suredir egzersiz yaptiriyorum ve konusuyorum onlaLise yillarimda hafif vardi ama tekrarlamadi. Hamileyken de normal seviyedeydi. Hamileyken annede olan tsh probleminin bebege yansidigini biliyorum da dogduktan sonra bu etki devam ediyor mu? Ne gibi etkileniyor bebek?
Anladim canim. Ama dediklerine gore bebeginde gec kalan birsey yok. Doktorlar bu ayki beklentimiz desteksiz oturmalari diyor. Emeklemek, hece soylemek her bebekte farkli. Iki arkadasinin bebegi de 10.ayda emekledi, yeni yeni biseyler soylemeye calisiyorlar. Bazi bebeklerde bunlari erkenden yapiyor. Egzersizleri yapmakta fayda var tabii ama henuz endiselenecek bir durum yok gibi.Canim ben hamileyken bi ara yukselmisti sonra dustu falan dalgalanmalar oldu ilac cok uzun zamandir kullaniyorum hamileykende kullandim doktor bazi bebeklerde motor gelisimini etkileyebiliyo dedi bazilarindada bisey olmuyo demisti dogduktan sonra bebegin gelisimine bagli eger cok gec yururse konusursa tshin etkisindendir buyuk ihtimal o yuzden endisem devam ediyor bunu engellemek icin uzun suredir egzersiz yaptiriyorum ve konusuyorum onla
Evet canim dogru diyosun suan endiselencek bi durum yok uzun sure desteksiz oturuyor emekleme yok ama bazi bebekler emeklemiyo direk yuruyo belkide ole olcak bakalimAnladim canim. Ama dediklerine gore bebeginde gec kalan birsey yok. Doktorlar bu ayki beklentimiz desteksiz oturmalari diyor. Emeklemek, hece soylemek her bebekte farkli. Iki arkadasinin bebegi de 10.ayda emekledi, yeni yeni biseyler soylemeye calisiyorlar. Bazi bebeklerde bunlari erkenden yapiyor. Egzersizleri yapmakta fayda var tabii ama henuz endiselenecek bir durum yok gibi.
Bizimki 2.aylıktan beri o belirtileri gösterdi cıktı cıkacak dedik 7 aylık olduk tık yokHayirli olsun incileriniz. Bizimde 4 aylikti once salya akti dis cikiyo dedik 5aylikti parmaklarini emmeye basladi dis cikiyo dedik 6aylikti ateslendi dis dedik nerdeyse 7 aylik olduk ama hala disimiz yok:) evde devlet meselesi oldu resmen :)
Aşağı yukarı aynı şeyleri yapıyorum Canım ve ben de aynı şeyleri hissediyorum.sanki daha çok şeyler yapmalıymışım gibi.bizimki de genelde yerde Zaman geçiriyor oyun halısı ve oyuncakları yere atıyorum onlarla oynuyo.daha doğrusu onlardan çok kumanda kablo terliklerle falan:) bende genelde yanına oturuyorum.şarkı söylüyorum.onunla oynuyorum.bu aralar ayna karşısında acayip gülüyo.hava güzelse dışarı çıkarıyorum.mutfaktaysam onu da mama sandalyesine oturtuyorum iş yaparken bi yandan onunla konuşuyorum.daha fazla neler yapılabilir bende merak ediyorum.Arkadaslar gun icinde kuzularin zamani nasil geciyor? Hangi oyunlari oynuyorsunuz? Bizimki genelde yerde yuvarlaniyor, yuzustu oyuncaklariyla oynuyor. Gerci oyuncaklarin kendisiyle degil kenarindaki etiketlerle:) kumanda, kablo cok ilgisini cekiyor. Beraber ce-e oynuyoruz, sarki soyluyorum alkis yaparak, bazen top oynuyoruz yani ben topu havaya atip tutuyorum o sadece gulerek oyuna katiliyor:) bi de geldi bocu gitti bocu var ona kahkaha atiyor. Baska fikirlere ihtiyacim var, sanki cok zaman gecirmiyormusum gibi geliyor bana..
Hayırlı olsun Canım,sende benim gibisin bende kimse yok burda diye ne Mevlüt ne diş buğdayı hiçbirşeyi yapamadım.içime dert olduKizlar gunaydin incilerimiz cikti.cokkkkk tatlilar huysuzdu bi kac gundur disinden dolayiymis.bizim kimsemiz yok burada dis bulguru yapamiycaz
Masallah ne guzel canim darisi bize olsun insallah. 7 bucuk aylik olduk ama azalmadi hicayy ne kusardı cok hemde. 5. aya dogru azaldı. bugun 8 aylık oldu neredeyse 6 bucuk 7 den berı kusmuyor cok sukur.
Sorma canim ayni dertteyim benimde ustumu basimi batiriyor kendi ustunu saymiyorum bileAYY BNMKİDE ÇOK AŞIRI KUSAN Bİ BEBEKTİ SON BİR AYDIR AZALDI AMA BAZEN YİNE ÇOK KUSUYO ŞU Bİ KAÇ GÜNDÜR BENİMDE DİKKATİMİ ÇEKİYO. BİRDE SABAH D VİTAMİNİ DAMLASINI VERİYORUM VE ONDAN SONRA MUTLAKA KUSUYOR HATTA SABAH İŞE GELİRKEN HEM KENDİ ÜSTÜNÜ HEM BNM ÜSTÜMÜ MAHVETTİ
Hayirli olsun canim kuzucugun disleri. Ben de yapmayacagim dis bugdayi calistigim icin zor geliyor acikcasiKizlar gunaydin incilerimiz cikti.cokkkkk tatlilar huysuzdu bi kac gundur disinden dolayiymis.bizim kimsemiz yok burada dis bulguru yapamiycaz
PEKİ KOLUSU NASIL CNM?Masallah ne guzel canim darisi bize olsun insallah. 7 bucuk aylik olduk ama azalmadi hic
Sorma canim ayni dertteyim benimde ustumu basimi batiriyor kendi ustunu saymiyorum bileSurekli onlukle geziyor zaten cikartamiyorum ne giyse kirleniyor hemen ve en onemlisi yedikleri midesinde kalmiyor ona cok uzuluyorum.
Hayirli olsun canim kuzucugun disleri. Ben de yapmayacagim dis bugdayi calistigim icin zor geliyor acikcasi
Kokusu cok cok agir degil ama var canim yinedePEKİ KOLUSU NASIL CNM?
Evet canım ya herkese zararlı almayın kullanmicam dedim sonra kendim aldım. Uzun sureli tutmuyorum zaten. Benim yigenlerim kullandı bisey olmadı çokta kasmamak gerekiyo heraldeBende ilk baslarda almistim 6 aylikken ama seninde dedigin gibi zararlarindan ve dr ver geri dediginden verdim fecen kuzenime gittim onun oglu 1.5 yasinda yurutec kullanmiyo artik o koymus bi zarari olmadu dedi orda koyduk sevindi oda al koyarsin bosa daha alma bunu kullan dedi bende eve getirdim benimki az duruyo sikiliyo icinde ama seninki sevini yo duruuorsa koy bence bukadar insan yurutecke buyudu halada buyuyo ozgir olurlar kolaylik ama sen genede cok uzun sure birakma ara ara koy canim yavrucak mutlu llmus keske benimkide dursa icinde
Hadi insallah dort gozle bekliyorum vallaCikar canim benimkide 7.5 da cikti yakindir onunda
Canım dikkat ediyorum cok fazla koymuyorum evdeki halılarıda kaldırdım fır dönuyo evde: )Canım bizde aldık ama annemde duruyo benim ev çok müsait değil oraya gittikçe kullanıyoruz ama benimki çok durmuo sıkılıo doktora sordum almadan önce hiçbişey olmaz dedi zararıda yok faydası da dedi ama haraketli çocuksa en azından nerde oldunu bilirain dedi :) ama yürütecin de üstünde yazıo çok ızın süre koymamak lazım 20 dkda. Uzun ara ara koymanın sakıncası yok bence
Ne yapalim canim buda bizim sansimiza.evet insan cok kotu oluyor.yavrularimizin cani sagolsun.Hayırlı olsun Canım,sende benim gibisin bende kimse yok burda diye ne Mevlüt ne diş buğdayı hiçbirşeyi yapamadım.içime dert oldu
Canim zor ama cok guzel bi ani kalir hayatinizda.bence yap yorulduguna deger.Masallah ne guzel canim darisi bize olsun insallah. 7 bucuk aylik olduk ama azalmadi hic
Sorma canim ayni dertteyim benimde ustumu basimi batiriyor kendi ustunu saymiyorum bileSurekli onlukle geziyor zaten cikartamiyorum ne giyse kirleniyor hemen ve en onemlisi yedikleri midesinde kalmiyor ona cok uzuluyorum.
Hayirli olsun canim kuzucugun disleri. Ben de yapmayacagim dis bugdayi calistigim icin zor geliyor acikcasi
Süpermis : ) bizimde oldu artık kollarım kopuyodu kucgımda tasımaktan. Oglumda mutfak kurdu oldu bencede çocuklar için büyük özgürlükBende kullaniyorum. Mecbur kLdim cunku cok hareketli bir cocuk onunda benimde sabrimin bittigi birgun babasini aradim yurutec al gel dedim. Simdi oglum istedigi yere gidip ozgurlugun tadini cikariyo. Mutfak dolaplarini aciyo icini bosaltiyo. Buda oglumdan geriye kalan bir mutfak karesi :)
Hayirli olsun. Ben iyiki almisim dedigim urunler arasinda birinci siraya yerlesti 2. Siradada ana kucagi varSüpermis : ) bizimde oldu artık kollarım kopuyodu kucgımda tasımaktan. Oglumda mutfak kurdu oldu bencede çocuklar için büyük özgürlük
Canım bizimki aynaya bakmayı çok seviyor kahkaha atıyor, konuşuyor ben de bazen burnundan tutup bak bu senin burnun bu gözün vs tanıtıyorum bi yerde okumuştum etkiliymis,Arkadaslar gun icinde kuzularin zamani nasil geciyor? Hangi oyunlari oynuyorsunuz? Bizimki genelde yerde yuvarlaniyor, yuzustu oyuncaklariyla oynuyor. Gerci oyuncaklarin kendisiyle degil kenarindaki etiketlerle:) kumanda, kablo cok ilgisini cekiyor. Beraber ce-e oynuyoruz, sarki soyluyorum alkis yaparak, bazen top oynuyoruz yani ben topu havaya atip tutuyorum o sadece gulerek oyuna katiliyor:) bi de geldi bocu gitti bocu var ona kahkaha atiyor. Baska fikirlere ihtiyacim var, sanki cok zaman gecirmiyormusum gibi geliyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?