2015 Nisan Anneleri

Lise yillarimda hafif vardi ama tekrarlamadi. Hamileyken de normal seviyedeydi. Hamileyken annede olan tsh probleminin bebege yansidigini biliyorum da dogduktan sonra bu etki devam ediyor mu? Ne gibi etkileniyor bebek?
Canim ben hamileyken bi ara yukselmisti sonra dustu falan dalgalanmalar oldu ilac cok uzun zamandir kullaniyorum hamileykende kullandim doktor bazi bebeklerde motor gelisimini etkileyebiliyo dedi bazilarindada bisey olmuyo demisti dogduktan sonra bebegin gelisimine bagli eger cok gec yururse konusursa tshin etkisindendir buyuk ihtimal o yuzden endisem devam ediyor bunu engellemek icin uzun suredir egzersiz yaptiriyorum ve konusuyorum onla

Anladim canim. Ama dediklerine gore bebeginde gec kalan birsey yok. Doktorlar bu ayki beklentimiz desteksiz oturmalari diyor. Emeklemek, hece soylemek her bebekte farkli. Iki arkadasinin bebegi de 10.ayda emekledi, yeni yeni biseyler soylemeye calisiyorlar. Bazi bebeklerde bunlari erkenden yapiyor. Egzersizleri yapmakta fayda var tabii ama henuz endiselenecek bir durum yok gibi.

Evet canim dogru diyosun suan endiselencek bi durum yok uzun sure desteksiz oturuyor emekleme yok ama bazi bebekler emeklemiyo direk yuruyo belkide ole olcak bakalim

Hayirli olsun incileriniz. Bizimde 4 aylikti once salya akti dis cikiyo dedik 5aylikti parmaklarini emmeye basladi dis cikiyo dedik 6aylikti ateslendi dis dedik nerdeyse 7 aylik olduk ama hala disimiz yok:) evde devlet meselesi oldu resmen :)
Bizimki 2.aylıktan beri o belirtileri gösterdi cıktı cıkacak dedik 7 aylık olduk tık yok

Kizlar dis jeli kullaniyormusunuz bebislere bana dr verdi uyusturmasi daha etkili olandan ama nette okudugum bazi yerlerde kullanmayin deniliyor nefes borusundada uyusukluk yapiyormus Allah korusun felce kadar gidiyormus ve besinleri yutma zorlugu cekiyormus ben genelde besinlerden sonra surdum bi kackere ama okuyunca arkadsim eczaci ona sordum oda bana uyusturmasi olmayan daha doal bebedorun jelini verdi ama buda pek rahatlatmiyor etkisi hafif bide bebegimin disi 2 hafta oldu patladi ama buyume gostermedi nekadar zamanda buyuyo acaba

Aşağı yukarı aynı şeyleri yapıyorum Canım ve ben de aynı şeyleri hissediyorum.sanki daha çok şeyler yapmalıymışım gibi.bizimki de genelde yerde Zaman geçiriyor oyun halısı ve oyuncakları yere atıyorum onlarla oynuyo.daha doğrusu onlardan çok kumanda kablo terliklerle falan:) bende genelde yanına oturuyorum.şarkı söylüyorum.onunla oynuyorum.bu aralar ayna karşısında acayip gülüyo.hava güzelse dışarı çıkarıyorum.mutfaktaysam onu da mama sandalyesine oturtuyorum iş yaparken bi yandan onunla konuşuyorum.daha fazla neler yapılabilir bende merak ediyorum.

ayy ne kusardı cok hemde. 5. aya dogru azaldı. bugun 8 aylık oldu neredeyse 6 bucuk 7 den berı kusmuyor cok sukur.
Masallah ne guzel canim darisi bize olsun insallah. 7 bucuk aylik olduk ama azalmadi hic
Sorma canim ayni dertteyim benimde ustumu basimi batiriyor kendi ustunu saymiyorum bile Surekli onlukle geziyor zaten cikartamiyorum ne giyse kirleniyor hemen ve en onemlisi yedikleri midesinde kalmiyor ona cok uzuluyorum.

Kizlar gunaydin incilerimiz cikti.cokkkkk tatlilar huysuzdu bi kac gundur disinden dolayiymis.bizim kimsemiz yok burada dis bulguru yapamiycaz
Hayirli olsun canim kuzucugun disleri. Ben de yapmayacagim dis bugdayi calistigim icin zor geliyor acikcasi

PEKİ KOLUSU NASIL CNM?

Evet canım ya herkese zararlı almayın kullanmicam dedim sonra kendim aldım. Uzun sureli tutmuyorum zaten. Benim yigenlerim kullandı bisey olmadı çokta kasmamak gerekiyo heralde

Canım dikkat ediyorum cok fazla koymuyorum evdeki halılarıda kaldırdım fır dönuyo evde: )

Canim zor ama cok guzel bi ani kalir hayatinizda.bence yap yorulduguna deger.

Süpermis : ) bizimde oldu artık kollarım kopuyodu kucgımda tasımaktan. Oglumda mutfak kurdu oldu bencede çocuklar için büyük özgürlük

Kizlar iyi aksamlar bebekleeinize ceviz veriyormusunuz?ben sabahlari kahvaltida 2 tane veriyorum aksamda muzunun icinde 1 tane veriyorum.gunluk 3 tane veren varmi benim gibi 1 haftadir veriyorum bi problem yasamadik siz kactane veriyorsunuz gunluk

Canım bizimki aynaya bakmayı çok seviyor kahkaha atıyor, konuşuyor ben de bazen burnundan tutup bak bu senin burnun bu gözün vs tanıtıyorum bi yerde okumuştum etkiliymis,
oyuncaklarını tek tek veriyorum birini iyice inceledikten sıkıldıktan sonra degistiriyorum ,ayni anda bi kaç oyuncak olunca dikkat dağınıklığı ve doyumsuzluk oluyormuş, sadce oyuncak değil değişik dokulari tanısın diye biberon temizleme fırçasını bile veriyorum eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…