2015 Nisan Anneleri

Kizlar iyi aksamlar bebekleeinize ceviz veriyormusunuz?ben sabahlari kahvaltida 2 tane veriyorum aksamda muzunun icinde 1 tane veriyorum.gunluk 3 tane veren varmi benim gibi 1 haftadir veriyorum bi problem yasamadik siz kactane veriyorsunuz gunluk
Ben gunde 1 adet veriyorum canin bazi doktorlar bir yasina kadar vermeyin diyo ama kendi dr bitane verebilirsin dedi 3 bana fazla geldi ama doktoruna sor istersen

Hayirli olsun. Ben iyiki almisim dedigim urunler arasinda birinci siraya yerlesti 2. Siradada ana kucagi var
Sağol canım kesinlikle benimkide birinci sırada yürüteç. Ana kucağını ben birkaçkere kullandım fazla kullanamadım oglumun agırlıgını belimde hissettim cok yorucu oldu. Benim ikinci sırada bebek arabası yürüteci olmadan once evde bebek arabasıyla oyalıyodum

Kizlar iyi aksamlar bebekleeinize ceviz veriyormusunuz?ben sabahlari kahvaltida 2 tane veriyorum aksamda muzunun icinde 1 tane veriyorum.gunluk 3 tane veren varmi benim gibi 1 haftadir veriyorum bi problem yasamadik siz kactane veriyorsunuz gunluk
Canım ben adetini bilmiyorum cekilmis haliyle gunluk bir tatlı kasıgı veriyorum dr verdigi listede oyle yazıyodu

Canım bende veeiyorum ama adet olarak nilmiyorum çekilmiş halde katıom ama 3 yoktır fındık bademde vermeye başladım bizim doktor sadece fıstık vermeyin demişti

Canım ben adetini bilmiyorum cekilmis haliyle gunluk bir tatlı kasıgı veriyorum dr verdigi listede oyle yazıyodu
Gunaydin size birsey danışmak istiyorum. Cevizi çekip veriyorum demissiniz.anında mi çekiyorsunuz. Yoksa önceden hepsini hazırlayıp mi veriyorsunuz.dr um cevizi kabuklu al ve yiyecegu zaman ez ver vitamin kaybı olmasın dEdi de

Belki dokunuyordur vitaminini değiş isters . Bendede aynisi oldu. degistim su an multi tab veriyorum dah iyi geldi. A ve c vitamini katkisida var

Findik ve bademide robottanmi celtin csnim?
Evet canım muhallebilerine değişik değişik ekliyorum
Canım ben 3-5 cevizi öncdden çekip bir minik kaba koyuyorum ordan ekliyorum

KIZLARRR BU D VİTAMİNİNİ NE ZAMAN KADAR VERCEZ?

3 cok fazla bence. 1 adet verıyorum bende. ben kucuk sarımsak rendelerı ıle yedırecegım zaman anında rendelıyorum yiyor ezılmıs gıbı oluyor.

Evet canım muhallebilerine değişik değişik ekliyorum

Canım ben 3-5 cevizi öncdden çekip bir minik kaba koyuyorum ordan ekliyorum
3 cok fazla bence. 1 adet verıyorum bende. ben kucuk sarımsak rendelerı ıle yedırecegım zaman anında rendelıyorum yiyor ezılmıs gıbı oluyor.
Hmmmm bugun doktorla gorustum yiyorsa ver dedi.alerjik reaksiyon gosterdimi dedi yok dedim.ben sabahlari 2 tane aksamda 1 tane veriyorum dedim bisey soylemedi.2 tane vericem badem vermiyordum simdi onuda vericem 3 fazla olur yiyemez belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…