Ben gunde 1 adet veriyorum canin bazi doktorlar bir yasina kadar vermeyin diyo ama kendi dr bitane verebilirsin dedi 3 bana fazla geldi ama doktoruna sor istersenKizlar iyi aksamlar bebekleeinize ceviz veriyormusunuz?ben sabahlari kahvaltida 2 tane veriyorum aksamda muzunun icinde 1 tane veriyorum.gunluk 3 tane veren varmi benim gibi 1 haftadir veriyorum bi problem yasamadik siz kactane veriyorsunuz gunluk
Hayırlı olsun CNm incilerlniz , bizde üç aylık olduğundan beri ha çıktı ha çıkacak diyoruz da yok ortada gelen .Kizlar gunaydin incilerimiz cikti.cokkkkk tatlilar huysuzdu bi kac gundur disinden dolayiymis.bizim kimsemiz yok burada dis bulguru yapamiycaz
Tskr ederiz teyzesi bizede 3 aylikken disi geliyor Dediler daha yeni cikardi darisi basinizaHayırlı olsun CNm incilerlniz , bizde üç aylık olduğundan beri ha çıktı ha çıkacak diyoruz da yok ortada gelen .
Canim doktoru bisey demedi.2 dusuruyum ben arayip sorayim bakalim ne diyecekBen gunde 1 adet veriyorum canin bazi doktorlar bir yasina kadar vermeyin diyo ama kendi dr bitane verebilirsin dedi 3 bana fazla geldi ama doktoruna sor istersen
Sağol canım kesinlikle benimkide birinci sırada yürüteç. Ana kucağını ben birkaçkere kullandım fazla kullanamadım oglumun agırlıgını belimde hissettim cok yorucu oldu. Benim ikinci sırada bebek arabası yürüteci olmadan once evde bebek arabasıyla oyalıyodumHayirli olsun. Ben iyiki almisim dedigim urunler arasinda birinci siraya yerlesti 2. Siradada ana kucagi var
Canım ben adetini bilmiyorum cekilmis haliyle gunluk bir tatlı kasıgı veriyorum dr verdigi listede oyle yazıyoduKizlar iyi aksamlar bebekleeinize ceviz veriyormusunuz?ben sabahlari kahvaltida 2 tane veriyorum aksamda muzunun icinde 1 tane veriyorum.gunluk 3 tane veren varmi benim gibi 1 haftadir veriyorum bi problem yasamadik siz kactane veriyorsunuz gunluk
Canım bende veeiyorum ama adet olarak nilmiyorum çekilmiş halde katıom ama 3 yoktır fındık bademde vermeye başladım bizim doktor sadece fıstık vermeyin demiştiKizlar iyi aksamlar bebekleeinize ceviz veriyormusunuz?ben sabahlari kahvaltida 2 tane veriyorum aksamda muzunun icinde 1 tane veriyorum.gunluk 3 tane veren varmi benim gibi 1 haftadir veriyorum bi problem yasamadik siz kactane veriyorsunuz gunluk
Findik ve bademide robottanmi celtin csnim?Canım bende veeiyorum ama adet olarak nilmiyorum çekilmiş halde katıom ama 3 yoktır fındık bademde vermeye başladım bizim doktor sadece fıstık vermeyin demişti
Gunaydin size birsey danışmak istiyorum. Cevizi çekip veriyorum demissiniz.anında mi çekiyorsunuz. Yoksa önceden hepsini hazırlayıp mi veriyorsunuz.dr um cevizi kabuklu al ve yiyecegu zaman ez ver vitamin kaybı olmasın dEdi deCanım ben adetini bilmiyorum cekilmis haliyle gunluk bir tatlı kasıgı veriyorum dr verdigi listede oyle yazıyodu
Belki dokunuyordur vitaminini değiş isters . Bendede aynisi oldu. degistim su an multi tab veriyorum dah iyi geldi. A ve c vitamini katkisida varAYY BNMKİDE ÇOK AŞIRI KUSAN Bİ BEBEKTİ SON BİR AYDIR AZALDI AMA BAZEN YİNE ÇOK KUSUYO ŞU Bİ KAÇ GÜNDÜR BENİMDE DİKKATİMİ ÇEKİYO. BİRDE SABAH D VİTAMİNİ DAMLASINI VERİYORUM VE ONDAN SONRA MUTLAKA KUSUYOR HATTA SABAH İŞE GELİRKEN HEM KENDİ ÜSTÜNÜ HEM BNM ÜSTÜMÜ MAHVETTİ
Evet canım muhallebilerine değişik değişik ekliyorumFindik ve bademide robottanmi celtin csnim?
Canım ben 3-5 cevizi öncdden çekip bir minik kaba koyuyorum ordan ekliyorumGunaydin size birsey danışmak istiyorum. Cevizi çekip veriyorum demissiniz.anında mi çekiyorsunuz. Yoksa önceden hepsini hazırlayıp mi veriyorsunuz.dr um cevizi kabuklu al ve yiyecegu zaman ez ver vitamin kaybı olmasın dEdi de
:):) KİLOSU DEMEK İSTEMİŞTİMMMMKokusu cok cok agir degil ama var canim yinede
1 yaşına kadar bıngıldak kapanana kadar bıldıgım kadarıyla emın degılımKIZLARRR BU D VİTAMİNİNİ NE ZAMAN KADAR VERCEZ?
Dogru biliyorsun canim.1 yasina kadar verilecek.1 yaşına kadar bıngıldak kapanana kadar bıldıgım kadarıyla emın degılım
3 cok fazla bence. 1 adet verıyorum bende. ben kucuk sarımsak rendelerı ıle yedırecegım zaman anında rendelıyorum yiyor ezılmıs gıbı oluyor.Kizlar iyi aksamlar bebekleeinize ceviz veriyormusunuz?ben sabahlari kahvaltida 2 tane veriyorum aksamda muzunun icinde 1 tane veriyorum.gunluk 3 tane veren varmi benim gibi 1 haftadir veriyorum bi problem yasamadik siz kactane veriyorsunuz gunluk
Şşşşt yakalariiim :) benim bildigim bir yasina kadar. Sonrasi da kis aylarinda vermek gerekirmis...KIZLARRR BU D VİTAMİNİNİ NE ZAMAN KADAR VERCEZ?
:) Kilosu iyi gibi yani cok kilolu degil normal su anda. Bu kadar kusmaya sukrediyorum:):) KİLOSU DEMEK İSTEMİŞTİMMMM
Evet canım muhallebilerine değişik değişik ekliyorum
Canım ben 3-5 cevizi öncdden çekip bir minik kaba koyuyorum ordan ekliyorum
Hmmmm bugun doktorla gorustum yiyorsa ver dedi.alerjik reaksiyon gosterdimi dedi yok dedim.ben sabahlari 2 tane aksamda 1 tane veriyorum dedim bisey soylemedi.2 tane vericem badem vermiyordum simdi onuda vericem 3 fazla olur yiyemez belki.3 cok fazla bence. 1 adet verıyorum bende. ben kucuk sarımsak rendelerı ıle yedırecegım zaman anında rendelıyorum yiyor ezılmıs gıbı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?