• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Günaydın sevgili anne adayları. Benim 2 gündür hafif kanamam var, yani daha doğrusu lekelenme demek daha doğru olur. İlk gün çok açık pembe gibiydi dün biraz daha koyulaştı. İlk gün görürü görmez hemen doktoruma gittim, herşey yolunda dedi. Kan rengine dönerse, yoğunlaşırsa saat kaç olursa olsun hemen beni ara, görmem gerekir dedi. Progestan kullanmana henüz gerek yok dedi. Dün rengi koyulaştı ve iç çamaşırıma bulaşmış. Dün işten erken çıkıp eve gittim, evde farkettim. Aradım, gelmen lazım, telefonda iyi ya da kötü diyemem dedi.Tam da o sırada yağmur başladı ve ben en yisi araba ile gitmeyeyim, hem çok trafikte kalırım, içim şişer hem de park yeri bulamam diyerek taksi çağardım am taksi durağında taksi olmadığı için taksi gelmek bilmedi. 30 dk bekledikten sonra baktım kanama devam etmiyor, gitmekten vazgeçip yatıp dinlendim. Şimdilik birşey yok gibi ama bugün de olursa öğlen gideceğim. Benden haberler bu.
Canım benim çok geçmiş olsun yorma kendini bol bol dinlen miniğinle...dr.â gidersen haber ver olur mu merak ederiz..

selam kızlar :) ben geldim uzun aradan sonra buraya sürekli giremiyorum diye şu facedeki sayfanın iyi olacağını düşünmüştüm dün ama yanılmışım vazgeçtim burası daha ii :) şimdi burdada silinirmiş yorumlarım :D:D neyse bu arada ben bugün doktora gidicem 3 te inşallah herşey yolundaysa bebeği görür kalp atışını duyarım :)

Sen acaba kimsin :) Ben de face deki gruptan çıktım. Çok sinir oldum gerçekten, canının istediği yorumu silermiş falan. Reklam yapılıyormuş, ona reklam mı denir yahu. Neyse, burda kimse yorumunu silmez diye düşünüyorum. Kimse kimsenin şahsına hajaret etmiyor sonuçta.

Canım benim çok geçmiş olsun yorma kendini bol bol dinlen miniğinle...dr.â gidersen haber ver olur mu merak ederiz..

Çok teşekkür ederim, hemencecik haber verririm şekerim.

Kızlar doğum tarihlerini kendiniz mi hesapladınız doktorunuz mu söyledi? Sağlık ocağındaki hemşire son adet tarihimi sordu elindeki birşeye bakıp 30 mart dedi ama bu doğru değil. Şu an 8+6 olduğum için 10 Nisanı kendim hesapladım.
ben kendim hesapladım 6 nisan çıkıyor 9+4 üm bende bir yanlışlık var ama hangimizde kafam karıştı arkadaşım doktorumda son adet tarihin ilk günü itibari ile hesaplanır dedi

ben kendim hesapladım 6 nisan çıkıyor 9+4 üm bende bir yanlışlık var ama hangimizde kafam karıştı arkadaşım doktorumda son adet tarihin ilk günü itibari ile hesaplanır dedi

Normal doğumun ne zaman olacağını kimse bilemiyor maalesef. Bebek kendini hazır hissettiğinde genelde kendi karar veriyor gelmeye. Doktorların hesapladığı yaklaşık doğum tarihi ve onların kriter aldığı bazı değerler var. Satına bakıp üzerine birşey sayıyorlar ama net olarak bilmiyorum. Zaten nette falan da bakınca BDT hep aynı çıkıyor. Sezeryan olacağım derseniz, o başka tabi, o zaman bugünden bile %90 ne gün yapacağınıza karar verebilirsiniz :)

Ben 35 günde bir adet oluyordum. O yüzden o hesap tutmuyor bende.

Sen acaba kimsin :) Ben de face deki gruptan çıktım. Çok sinir oldum gerçekten, canının istediği yorumu silermiş falan. Reklam yapılıyormuş, ona reklam mı denir yahu. Neyse, burda kimse yorumunu silmez diye düşünüyorum. Kimse kimsenin şahsına hajaret etmiyor sonuçta.

Aynen öyle canım burcu ben :)

Hımmm reklamı yaptığı söylenen Burcu mu ::KK45::KK45::KK45:

Neyse, artık burdan bol bol yazarsın :)

Kizlar burasi almış başını gidiyo maşallah :) yeni hamisler hosgeldiniz rabbim sag saglim kucağımıza almayi nasip eder inşallah

Ben bisey sorcam size şimdi hamileyken saç kesilmez deniliyo ama benim sacim belime kadar kestirmek istiyodum ztn hamile oldugumu öğrenmistim 9 ayda rapunzel olurum artik o_O
Kestiren varmi aranizda batıl inanç gibi geliyo bana ama cesaretde edemiyorum:KK43:

Çok geçmiş olsun. İşte böyleleri doktor oluyo Allah bilir kaç kadın bunlar yüzünden bebeğini kaybetmiştir. Keske doktorun kendide bir göz doktoruna gitseymiş.
Cok dogru soyluyosun canim.Esim cok sinirlendi gidip ultrason sonucunu gozune sokucam diyor

Kizlar burasi almış başını gidiyo maşallah :) yeni hamisler hosgeldiniz rabbim sag saglim kucağımıza almayi nasip eder inşallah

Ben bisey sorcam size şimdi hamileyken saç kesilmez deniliyo ama benim sacim belime kadar kestirmek istiyodum ztn hamile oldugumu öğrenmistim 9 ayda rapunzel olurum artik o_O
Kestiren varmi aranizda batıl inanç gibi geliyo bana ama cesaretde edemiyorum:KK43:
Ben kestirmicem sanırım :110:

Kizlar merhaba simdi hastaneden geliyorun.Testlerimi yaptirmak icin devlet hastanesine gittim doktor ultrasonla bi bakalim dedi kesen var ama bebdgi goremiyorum deyince ben gecen hafta hem bebegi hem kalp atisini gorduk dedim sinra biraz daha bakinca bdbegi gordum hem cok kucuk hemde kalp atisini goremiyorum dedi ve uzmana yonlendirdi.Bu seferde kendini uzman sanan ahmak bebek falan yok mide bulantilarin gectimi dedi bense hayir aksine wc ye zor yetisiyorum dedim o ise israrla bebek yok dedi.Esimde bi hisimla ozeldeki doktoruma getidi beni tabi yolda bir surude fircaladi neyse doktorum bakti ve bebegimi gosterdi kalp atislarini dinletti haftanlada gayet uyumlu dedi.Cok uzattigimin farkindayim ama omrumden omur gitti ve cok uzuldum ama buda bana ders oldu bir daha devlet hastanesimi Rabbim düsürmesin
Canım çok geçmiş olsun.

Back
X