• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Ben 35 günde bir adet oluyordum. O yüzden o hesap tutmuyor bende.
Benim de öyle canım 35 günde bir oluyorum son adetim 11 temmuz ama 17 temmuz olarak sayıyoruz çünkü doktorlar beklenen adet tarihinde 4 haftalık hamile kabul ediyolar ama biz o gün 5 hafta oluyoruz yumurtlama 1 hafta daha geç olduğu için tutmuyor

Ben de çok çabuk acıkıyorum. Yemezsem bulanıyor. Kilo alırım diye korkuyorum ama aksine artı değil eksi gösteriyor. Bu hamilelik bünyeyi alt üst etti. Geçen görümcemle konuşuyordum en rahat ayların 4-6 arası olur çünkü mide bulantın geçmiş fakat karnın daha rahatsız edecek kadar büyümemiş olacak dedi. Ayrıca ben ne yiyeceğime son dakika karar verebiliyorum. Sabah yaptığım yemeği akşam görmek istemeyebiliyorum. :KK48:

Sana tavsiyem ara ara birşeyler atıştırmak. Çubuk falan olabilir. Bastırıyor en azından.
maaşallh yiyebilmen ne güzel hiçmi aşermez insan ya canm birşey istese yicem hayır kusmuyorumda ama davul gibiyim :( kraker deneyeceeğim canm yemek yapana kadar canım çıktı :(

Merhaba arkadaşlar.. Bugun kontrol için gittim Dr a.. Sira tam bana geldi Dr doğuma gitti acilen..:KK57: Yaklasik 1 saat bekledikten sonra geldi..öğle arasina girmişlerdi ama bi 10 kişi kapida yigildi.. Hepsine bakip öyle cikacagim dedi Dr. EEE öyle olunca da alelacele bakti gibioldu.. Soracagim bazi şeyleri sormayi bile unuttum.. Ama neyse ki bebeğim iyi şükür.. 2 hafta sonra 2 ki test için gideceğim..inşallah sikintisiz bi şekilde geçer..

Slm fistiklar Ooo bi tatile gittim geldim yeni hamisler gelmis hosgelmis:) yeni ogrenenlerinde hayirli olsun insallah sorunsuz bi sekilde kucaklarimiza aliriz miniklerimizi;))

Kızlar ben hiç hamile diğilim gibi hiç bir belirtim yok olmadıda ne miğde bulantısı nede başka bişey bazen endişeleniyorum bebeğim içerde durumu nasıl ayın 15 randevum var sabırsızlıkla bekliyorum

Kizlar yaa.. İlk gittiğim Dr bebeğimin doğum tarihi için 1 nisan demişti.. Bugün ki dr da 30 mart olduğunu soyledi.. Son ana kadar net tarih belli olmaz sanirim..öğle değilmi?

[QUOdüşündük 1, post: 36761790, member: 608614"]Kızlar hiç isim düşündünüz mü?
Biz dusunduk kiz olursa zeynep nazli erkek olursa ulaş utku inşallah esinle ortak karar verdik kayivalidenin ismi falan değil bu isimler hoş umuza gitti sen ne dusundun bebegin icin[/QUOTE]
Erkek olursa sarp istiyorum kız olursa belli değil şu anda. Kız ismi seçmek çok zor.

Nasilsiniz hanimlar :) hamilelik nasil gidiyor
İyi galiba bunada sukur:) ah bu mide bulantim mide yanmam olmasa hamileligimin tadini cikaracam:( ne evde yemek yapabiliyorum nede disari yemeklerini yiyebiliyorum:( peki sen nasilsin ikimizin ayni tarihler zaten, beni hatirlamissindir 5 haftalikken filan:)

iyi akşamlar güzel anneler nasılsınız bakalım :KK15:

Surekli uyuyorum kuzum simdi uyandim hatta olu gibi uyuyorum uykumu bolen surekli bi tuvalet sancisi ve uyanmaya yakin sizim sizim gogusler ama deger :nazar::KK39:baskada belirtim yok zaten bol belirtilileri kiskiskan miyo dilim diyinki suna birkaç gün mide bulantısı ver Rabbim:KK71: saka sakaaa:KK31:siz nasilsiniiiz tanecik anneleriii:KK76:

Surekli uyuyorum kuzum simdi uyandim hatta olu gibi uyuyorum uykumu bolen surekli bi tuvalet sancisi ve uyanmaya yakin sizim sizim gogusler ama deger :nazar::KK39:baskada belirtim yok zaten bol belirtilileri kiskiskan miyo dilim diyinki suna birkaç gün mide bulantısı ver Rabbim:KK71: saka sakaaa:KK31:siz nasilsiniiiz tanecik anneleriii:KK76:
maşallah sana ozaman bulantı değilde iştahsıxlık ve halsizlik oldurecek beni vallahi...

Back
X