- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
aminnnn cnmm gerçekten çok zor hep bir tarafın yarım kalıyo önceden kendime dert edip üzüldüğün sıkıntılarıma şimdi gülüp geçebiliyorum rabbim acıların en büyüğünü yaşattı ve şükürler olsun tekrardan bekletmeden güldürdü yüzümü allahım miniklerimizi bizlere bağışlasınnn
Arkadaşlar ya fena baş ağrısı çekiyorum ne yapmalıyım doğal bi çözüm var mı[/QUOT. Valla bende ikigün şiddetli bi baş agrısı yasadım bişey yapamadımda ama cok fenaydı sadece yattım uyudum oyle gecti canım
Gunaydin kızlar güzel haftasonlari dilerim
günaydınnnnnnnnn
Herkese günaydın mutlu sağlıklı haftasonları
Canım benim çok geçmiş olsun yatarak toparlarsın hemen merak etme moralini yüksek tut Allaha emanet olun dualarımız seninle...Herkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar
Yatmakta o kadar zor geliyor ki insana ama mecbur dinlenmenin gerekecek .hastanede de mutfakları falan görünce insanın morali çok bozuluyoCanım benim çok geçmiş olsun yatarak toparlarsın hemen merak etme moralini yüksek tut Allaha emanet olun dualarımız seninle...
Off neden yazdiklarim farklı kaydoluyo kürtaj yazıyorum mutfak cikiyoYatmakta o kadar zor geliyor ki insana ama mecbur dinlenmenin gerekecek .hastanede de mutfakları falan görünce insanın morali çok bozuluyo
cnmm bnm çok geçmiş olsunnn rabbim yavrunu sana bağışlasınn hakkında hayırlısı olsunnnHerkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar
Bu geçen yıl ekimde ne vardı yamaalesef geçen ekimde kurtajla sonuçlanan bir gebeliğim vardı tüm endişem o yüzden ama doktorum demişti olduysa birdaha olur die inşallh bu sefer tamamına ereriz hepimiz canm
Herkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar
Bu geçen yıl ekimde ne vardı yaçevremde ben dahil hepimiz bebeklerimi kaybettik burdanda okuyorum hep ekim kayıpları dogum yaptıgım hastanede dr.umda saglık bakanlığının inceleme başlattığını o ay çok ölü dogum ve düşük oldugunu söylemişti ne ilginç Allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?