2015 Nisan Anneleri

Amin cumlemizin
Butun evlatlari annelerine babalarina bagislasin insallah Rabbim

HAMİLELİK BOYUNCA GÜNLÜK DUA TAKVİMİ
AYETEL KÜRSİ : Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
FELAK

NAS

AYET-İ KERİME *Bismillahirrahmanirrahim
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.''

(Meali :Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah’tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O’nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A’arf suresi, 54)

AMENERRESULÜ: Amene'rrasülü bima ünzile ileyhi min Rabbihi velmüminun. Küllün amene billahi ve melaiketihi ve kütübihi ve rusulihi la müferriku beyne ehadin min rusülih ve kalü semi'na ve eda'na ğufraneke Rabbena ve ileykel masir. La yükellifüllahü nefsen illa vüs'a ha leha ma kesebet ve aleyha mektesebet Rabbena la tuahızna innesina ev ahda'na. Rabbena vela tahmil aleyna isran kema hameltehü alellezine min kablina Rabbena ve la tuhammilna ma la da katelena bih. Va'fü anna vağfirlena verhamna ente mevlana fensurna alel kavmil kafirin.

SALAVATI MELEVAN : Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi külle mahtelefel melevan* Ve teakabel asaran* Ve kerraral cedidan* Vestakbelel ferkadan* Ve belliğ ruhahu ve ervaha ehli beytihi minnet tehıyyete ves selam* Verham ve barik ve sellim aleyhi kesiran kesiran ila yevmil haşri vel karar.

(Meali : ALLAH'ım melevan, asaran, cedidan ve ferkadan yıldızları devam ettiği müddetçe Efendimiz Muhammed'e (S.A.V.) salat ve selam eyle. O'nun ve ehl-i beytinin ruhuna bizden saygı ve selam ulaştır.)

AL-İ İMRAN SURESİ : Bismillahirrahmanirrahim..
Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).

(Meali: Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin)

FATİHA-YASİN-TEBAREKE-AMME-Yusuf-Muhammed-İbrahim-Meryem-lokman SURELERİNDEN 1 TANE GÜNDE OKUMAYA ÇALIŞ.

10 BAB CEVŞEN

Hamilelik boyunca 1 HATİM..

Çocuk Anne ve Babanın kabul olmuş en büyük DUA'sıdır.

Selam yavrulaaaarrrrr 4 gunde 70 sayfa yazmissiniz valla bravo
Hepsini okuyamadim tabi yeni gelince...
Bizim ufaklik (allah saglik sihhat versin) cok sukur uslu olacak galiba.. ilk 3 gun fellik fellik gezdim resmen, hic rahatsizligim olmadi.. bi dunya yol yurudum hergun sunum stresi vs vs... bugun de gezecektik ana bugun sanirim "uyumluyuz ama yiter yaaaa" dedi bugun de gezmeyiverdik canim.ondan kiymetli mi

Sizler nasilsiniz bakiiimmm?
Bu 70 sayfada birbirinize hem destek olup hem daha cok birbirinixi evhamlandirdiniz mi
Ben burayi merak ettim valla

Herkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar

Canım benim çok geçmiş olsun yatarak toparlarsın hemen merak etme moralini yüksek tut Allaha emanet olun dualarımız seninle...

Canım benim çok geçmiş olsun yatarak toparlarsın hemen merak etme moralini yüksek tut Allaha emanet olun dualarımız seninle...
Yatmakta o kadar zor geliyor ki insana ama mecbur dinlenmenin gerekecek .hastanede de mutfakları falan görünce insanın morali çok bozuluyo

cnmm bnm çok geçmiş olsunnn rabbim yavrunu sana bağışlasınn hakkında hayırlısı olsunnn

maalesef geçen ekimde kurtajla sonuçlanan bir gebeliğim vardı tüm endişem o yüzden ama doktorum demişti olduysa birdaha olur die inşallh bu sefer tamamına ereriz hepimiz canm
Bu geçen yıl ekimde ne vardı ya çevremde ben dahil hepimiz bebeklerimi kaybettik burdanda okuyorum hep ekim kayıpları dogum yaptıgım hastanede dr.umda saglık bakanlığının inceleme başlattığını o ay çok ölü dogum ve düşük oldugunu söylemişti ne ilginçAllah korusun...

Günaydın cnm oyy kıyamam Rabbim korusun sizi haber ver durumundan dinlenerek geçirirsen bu riskli ayların geçer inş. cnm

Aminnnn Bnmde kasım bu ekim kasım ayları uğurlu geçer inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…