Ewet sana katiliyorum ben zaten butun devlet hastaneleri icin gitmem demiyorum sadece o gittigim devlet hastanesi icin dedim.Bu arada Masallah ucuzlerin var ve yeniden hamilesinCNM BNM SENİN İÇİN KÖTÜ BİR İZLENİM OLMUŞ AMA BU DEVLETLE ÖZELLE ALAKSI HASTANEYE VE DOKTORA BAĞLI AMA YÜZDE 80 DOKTORA BAĞLI BENDE GEÇEN SENE ÜÇÜZLERİME HAMİLEYKEN DEVAMLI ÖZELE GİTTİM ERKEN DOĞUM YAPTIM BİRGÜN ÖNCESİNDE ÖZELDE KONTROLÜM VARDI ARADAN 24 SAAT GEÖMEDİN BNM SUYUM GELDİ VE DOĞUM BAŞLADI VE DOKTORUN BANA DEDİĞİ BEN BİŞEY YAPAMAM ÇOK ERKEN VE SAMSUN KADIN DOĞUM HASTANESİNE ZOR YETİŞTİM AMBULANSLA YANİ DEVLET KURTARDI BENİALLAHIM İİLERLE KARŞILAŞTIRSIN BU DEFA HER İKİSİNEDE GİDİYORUM AMA ÖNCELİĞİM DEVLETTEN YANA
Çok geçmiş olsun. Yatıp dinleneceksin. İnşallah bebişin sana sımsıkı tutunur.Herkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar
Canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğine de sana da birşey olmaz. Bu kanama öncesinde akşamdan sancı falan hissetmiş miydin hiç?Herkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar
canım bende aynı senın gibiyim bende diyom nasıl hamileyim hiç bir belirtim yok yemeğimide her işimide yapıyorum suyu cok içiyom bende sadece gece 3 kere wc ye gidiom bide tokta yatsam açta yatsam gece cok acıkıyom resmen miğdem kazınıyoo açlıktan halsiz düşüyorum biraz bişeyler atıştırınca geciyo bide benim elim ayağım resmen yanıyo ateş gibi sıcak
BUNLAR YEEMEDİNİZ İÇİN OLUYO ALIŞTIR BİDE AKLINA YERLEŞTİRME YERSEM KUSARIM DİE YERSEM GECER DİE DUSUN MİDEN TOK SU İÇ Bİ KAC GÜN SONRA ZZATEN BİŞEN KALMICAK KENDİNİ DÜŞÜNMÜOSAN BEBEĞİNİ DÜŞÜN ODA GELİSECEKDA BİŞEYLER BİŞELER YAP ONUN İÇİN EN AZINDANAYYY KIZZ KAYNANAN AYNI BNM GİBİYMİŞ BENDE ÖĞÜRDÜKÇE KAN GELİYO MİDEM BOŞ NE ÇIKACAK :) BU DEFA USTA OLDUM GEÇEN SENE HAMİLEYKENDE AYNI KAN GELMİŞTİM ÇOK KORKMUŞTUM MİDE KANAMASI GEÇİRİYORUM DİYE ACİLE GİTMİŞTİMMMM :)
Canim gece 1:30 gibi yattım elmaydi uzumdu falan yemistim onlar gaz yaptı sandım yatarken biraz ağrım vardı ama yediklerimden sandım ışte.gece 3 gibi af edersin altına kaciriyorum sandım bi uyandım ortalık batmışCanım çok geçmiş olsun inşallah bebeğine de sana da birşey olmaz. Bu kanama öncesinde akşamdan sancı falan hissetmiş miydin hiç?
Herkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar
Anladım canım artık dikkat et yat, dinlen, uyu ve dua et, iyi düşün iyi olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Canim gece 1:30 gibi yattım elmaydi uzumdu falan yemistim onlar gaz yaptı sandım yatarken biraz ağrım vardı ama yediklerimden sandım ışte.gece 3 gibi af edersin altına kaciriyorum sandım bi uyandım ortalık batmış
Amin canım zaten şükrediyorum halime bukadarıda olsun yani benim bi arkadsım 3 ay kustu kafasını kaldıramadı obile diyo bana aman benim gibi olma diye cok kotu dayanılmaz bişey diyo evde kız kovalarla gezdi resmen oyuzden biz iyiyiz ya cok şükür ben zaten 52 kilo ile kaldım bakallım kaç kiloya cıkcamAYNEN AYNEN BENDE OYLE GECE 3 KERE TUVALET KALKIOM EN BUYUK SIKAYETIM O TAM GECE UYUCAM MIDEM KAZINI BİŞELER ATISTIRIOM GECİO BENİMDE AYAKLARIMIN ALTI ATEŞ SANKİ ATEŞE BASIP YÜRÜYORSUN YİNE İYİYİZ BENCE TUVALET FELAN GİDİOZ AMA BEBEK İÇİNDE İİ ENFEKSIYONDA OLMUYO MİDE BULANDIRIP BİZİ MAFDA ETMİO BİTEK UYKU YANİ COK DÜŞKÜNÜM BEN ZATEN HAMİLE OLMADAN ÖNCEDE UYKU SEVERDİM İKİ KATINA CIKMIS OLDU O KADAR İNŞ FAZLA KİLO ALMAYIZ BEBEİŞLERİMİZ İYİ OLSUNDA GERİSİ ONEMLİ DEĞİL ZATEN
Amin canım zaten şükrediyorum halime bukadarıda olsun yani benim bi arkadsım 3 ay kustu kafasını kaldıramadı obile diyo bana aman benim gibi olma diye cok kotu dayanılmaz bişey diyo evde kız kovalarla gezdi resmen oyuzden biz iyiyiz ya cok şükür ben zaten 52 kilo ile kaldım bakallım kaç kiloya cıkcam
cok gecmis olsun, bugun herkesin dualari seninle! umarim bebegin sana simsiki tutunur. bu arada cok zor belki ama lutfen pozitif olmaya calis, biliyorsun bebeklerimiz butun duygularimizi hissediyor. iyi haberlerini bekliyoruz insallah!Herkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar
sen kaç kilosun valla benim annemde ablamda zayıftı sadece karınları vardı ama maşallah kilolu cocuklar doğurdular bende onlara cekmişsem bende zayıf ama göbüşü cok olan bi anne olurum heralde:))) ama en onemlisi kilodan ziyede bebişimin sağlığı o sağlıklı olsunda gerisi onemli değil ya kilo verilirİNŞ 60 KİLOYU GEÇMEYİZ YA
Yaaa olmaz mı o ayrı bi tramva zatenYatmakta o kadar zor geliyor ki insana ama mecbur dinlenmenin gerekecek .hastanede de mutfakları falan görünce insanın morali çok bozuluyo
üçüzlerim yok maalesef cnm üçünüde kaybettim ikisini 5. ayımda üçüncüsünüde doğumdan 10 gün sonraEwet sana katiliyorum ben zaten butun devlet hastaneleri icin gitmem demiyorum sadece o gittigim devlet hastanesi icin dedim.Bu arada Masallah ucuzlerin var ve yeniden hamilesin
yemeye çalışıyorum cnm ama su konusunda bnm büyük sıkıntım su içemiyorum maalesefBUNLAR YEEMEDİNİZ İÇİN OLUYO ALIŞTIR BİDE AKLINA YERLEŞTİRME YERSEM KUSARIM DİE YERSEM GECER DİE DUSUN MİDEN TOK SU İÇ Bİ KAC GÜN SONRA ZZATEN BİŞEN KALMICAK KENDİNİ DÜŞÜNMÜOSAN BEBEĞİNİ DÜŞÜN ODA GELİSECEKDA BİŞEYLER BİŞELER YAP ONUN İÇİN EN AZINDAN
See
sen kaç kilosun valla benim annemde ablamda zayıftı sadece karınları vardı ama maşallah kilolu cocuklar doğurdular bende onlara cekmişsem bende zayıf ama göbüşü cok olan bi anne olurum heralde:))) ama en onemlisi kilodan ziyede bebişimin sağlığı o sağlıklı olsunda gerisi onemli değil ya kilo verilir
AZAR AZAR BAŞLA ALISIRDIN HATTA SONRA DEVAMLI İSTERSİN TOK KARNA İÇ AMA BOŞ KARNIDA BOS CALKALATMA ESİM SU İÇMEMDEN ŞİKAYETÇİ EVDE GECE SU BİTİO DOLAPDA KALDIRIOM GİT AL YANIOM DİE ODA ARTIK YATMADAN İYİCE DOLDUURUR OLDU ŞİŞELERİyemeye çalışıyorum cnm ama su konusunda bnm büyük sıkıntım su içemiyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?