2015 Nisan Anneleri

Ewet sana katiliyorum ben zaten butun devlet hastaneleri icin gitmem demiyorum sadece o gittigim devlet hastanesi icin dedim.Bu arada Masallah ucuzlerin var ve yeniden hamilesin

Çok geçmiş olsun. Yatıp dinleneceksin. İnşallah bebişin sana sımsıkı tutunur.

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğine de sana da birşey olmaz. Bu kanama öncesinde akşamdan sancı falan hissetmiş miydin hiç?

AYNEN AYNEN BENDE OYLE GECE 3 KERE TUVALET KALKIOM EN BUYUK SIKAYETIM O TAM GECE UYUCAM MIDEM KAZINI BİŞELER ATISTIRIOM GECİO BENİMDE AYAKLARIMIN ALTI ATEŞ SANKİ ATEŞE BASIP YÜRÜYORSUN YİNE İYİYİZ BENCE TUVALET FELAN GİDİOZ AMA BEBEK İÇİNDE İİ ENFEKSIYONDA OLMUYO MİDE BULANDIRIP BİZİ MAFDA ETMİO BİTEK UYKU YANİ COK DÜŞKÜNÜM BEN ZATEN HAMİLE OLMADAN ÖNCEDE UYKU SEVERDİM İKİ KATINA CIKMIS OLDU O KADAR İNŞ FAZLA KİLO ALMAYIZ BEBEİŞLERİMİZ İYİ OLSUNDA GERİSİ ONEMLİ DEĞİL ZATEN

BUNLAR YEEMEDİNİZ İÇİN OLUYO ALIŞTIR BİDE AKLINA YERLEŞTİRME YERSEM KUSARIM DİE YERSEM GECER DİE DUSUN MİDEN TOK SU İÇ Bİ KAC GÜN SONRA ZZATEN BİŞEN KALMICAK KENDİNİ DÜŞÜNMÜOSAN BEBEĞİNİ DÜŞÜN ODA GELİSECEKDA BİŞEYLER BİŞELER YAP ONUN İÇİN EN AZINDAN

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğine de sana da birşey olmaz. Bu kanama öncesinde akşamdan sancı falan hissetmiş miydin hiç?
Canim gece 1:30 gibi yattım elmaydi uzumdu falan yemistim onlar gaz yaptı sandım yatarken biraz ağrım vardı ama yediklerimden sandım ışte.gece 3 gibi af edersin altına kaciriyorum sandım bi uyandım ortalık batmış

cok gecmis olsun....
herseyin hayirlisi olur insallah
moralini yuksek tut lutfen

Anladım canım artık dikkat et yat, dinlen, uyu ve dua et, iyi düşün iyi olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Amin canım zaten şükrediyorum halime bukadarıda olsun yani benim bi arkadsım 3 ay kustu kafasını kaldıramadı obile diyo bana aman benim gibi olma diye cok kotu dayanılmaz bişey diyo evde kız kovalarla gezdi resmen oyuzden biz iyiyiz ya cok şükür ben zaten 52 kilo ile kaldım bakallım kaç kiloya cıkcam

İNŞ 60 KİLOYU GEÇMEYİZ YA

cok gecmis olsun, bugun herkesin dualari seninle! umarim bebegin sana simsiki tutunur. bu arada cok zor belki ama lutfen pozitif olmaya calis, biliyorsun bebeklerimiz butun duygularimizi hissediyor. iyi haberlerini bekliyoruz insallah!

See
İNŞ 60 KİLOYU GEÇMEYİZ YA
sen kaç kilosun valla benim annemde ablamda zayıftı sadece karınları vardı ama maşallah kilolu cocuklar doğurdular bende onlara cekmişsem bende zayıf ama göbüşü cok olan bi anne olurum heralde:))) ama en onemlisi kilodan ziyede bebişimin sağlığı o sağlıklı olsunda gerisi onemli değil ya kilo verilir

Ewet sana katiliyorum ben zaten butun devlet hastaneleri icin gitmem demiyorum sadece o gittigim devlet hastanesi icin dedim.Bu arada Masallah ucuzlerin var ve yeniden hamilesin
üçüzlerim yok maalesef cnm üçünüde kaybettim ikisini 5. ayımda üçüncüsünüde doğumdan 10 gün sonra allahım sizlerin yavrularınızı sizlere bağışlasınn

yemeye çalışıyorum cnm ama su konusunda bnm büyük sıkıntım su içemiyorum maalesef

BENDE 48,KİLO 450 GRAMDIM HAMİLE KALDIĞIMDA ŞİMDİ 50,350 GRAM OLDUM KALCAM BİYİNİ AMA KARNIM SANKİ YAYIK DEĞİLDE SİVRİ GİBİ BUYUYO GELİYOR BANA BELİMİN İNCELİĞİ AYNI ALTA DOGRU ŞİŞİKLİK SİVRİ GİBİ

yemeye çalışıyorum cnm ama su konusunda bnm büyük sıkıntım su içemiyorum maalesef
AZAR AZAR BAŞLA ALISIRDIN HATTA SONRA DEVAMLI İSTERSİN TOK KARNA İÇ AMA BOŞ KARNIDA BOS CALKALATMA ESİM SU İÇMEMDEN ŞİKAYETÇİ EVDE GECE SU BİTİO DOLAPDA KALDIRIOM GİT AL YANIOM DİE ODA ARTIK YATMADAN İYİCE DOLDUURUR OLDU ŞİŞELERİ

Bugün doktora gideceğim. Bu sefer stres yok gibi. Heyecan daha çok. Eşim de gelip pıtpıtları dinleyecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…