Progestan ignesimi acaba insallah kanman durur bir an once[/QUOTE]Progesta
Serum taktılar birde kalçadan iğne yaptilar
Canım bende yapamamıştım sonra soğolsun bi arkads anlattıda yaptım bende sana diyim kişisel bilgilerine gir orda asağıya in muhtemel doğum tarihi hamilelik takvimi var oradan yapıyosunşu takvim işini bir türlü yapamadım kullanıcı şifre yanlış diyor ama yanlışsa nasıl yorum yazıyorum
oylemiymiş bilmiyordum demekki bir etki vardı canım çok enteresanBu geçen yıl ekimde ne vardı yaçevremde ben dahil hepimiz bebeklerimi kaybettik burdanda okuyorum hep ekim kayıpları dogum yaptıgım hastanede dr.umda saglık bakanlığının inceleme başlattığını o ay çok ölü dogum ve düşük oldugunu söylemişti ne ilginç Allah korusun...
canım benim sata göre 2 hafta geriKızlar bişey sorcam ya ben şimdi sata göre 9+2 günlük hamileyim ama ultrasono göre 4 gün geriden geliyorum ben şimdi hangisini önemsemem lazım bide böyle olanını varmı ultrasonla sat uymayan bu durum normalmi
Evet progestan veriyorlarmis[/QUOTE]Progestan ignesimi acaba insallah kanman durur bir an once
o zaman benimkide dogrudur ins bende oyle hesap ed diom kendi kendimeperşembe doktoruma sorduk son adet tarihinin ilk günün den hesaplanır dedi çünkü yumurta oluşumu o zaman başlıyor dedi döllenme sonraki iş dedi benim hesabımla ultrason hesabım doğru gidiyor zaten umarım faydalı olmuşumdur arkadaşım
Cnm benimde 1hafta geridenmis bi sıkıntı yok dedi doktor sonradan toparliyomus arkadaslarin dediklerine göre inşallah bende ultrasona göre takip ediyodum demek sati önemsicekmisizKızlar bişey sorcam ya ben şimdi sata göre 9+2 günlük hamileyim ama ultrasono göre 4 gün geriden geliyorum ben şimdi hangisini önemsemem lazım bide böyle olanını varmı ultrasonla sat uymayan bu durum normalmi
Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
Kızlar geçen hafta cuma doktora gittim. Ultrason resminde 8 w 0 d (yani 8 hafta 0 gün) yazıyordu. Bugün gittim 10 w 0 d (yani 10 hafta 0 gün) yazıyor. 8 günde iki hafta atladık. 15.8 mm idi o zaman bugün 30 mm. Doktor tam 2,5 aylık oldu dedi. Bir hafta önden mi gidiyoruz nasıl oluyor. Var mı benim gibi kafası karışan?
Bu arada bebeğin keyfi yerindeymiş.Su içmeden gittiğim için idrar kesesi boşmuş. Doktor kese boş deyince ben bir irkildim. Yanlış anlamışım. Birşey göremediği için alttan baktı. Yani biraz su içip gidin kızlar.
Ben de ne kadar beklerim bilmiyorum orda tuvaletim gelmesin diye içmiyordum. Neyse aklımda bulunsun.Gözünaydın canım :) sonuna kadar aynı keyıfle devam eder ınsallah. Doktorum bana en başında söyledi 12. Haftaya kadar her geldıgınde sıkışık gel 12. Haftadan sonra sıkışmana gerek kalmadan görcez zaten dedi.
Bende gecen sene ekimde kurtaj oldum.dikkatimi cekti soyledigin hic farketmemistim.suanda 7haftalik hamileyim insallah bu ekimi cok saglikli ve huzurlu atlatiriz...Bu geçen yıl ekimde ne vardı yaçevremde ben dahil hepimiz bebeklerimi kaybettik burdanda okuyorum hep ekim kayıpları dogum yaptıgım hastanede dr.umda saglık bakanlığının inceleme başlattığını o ay çok ölü dogum ve düşük oldugunu söylemişti ne ilginç Allah korusun...
Sozluk aciktir canim o yuzden farkli cikiyo Allah yardimcin olsun dua et olmaz bisey ins.Off neden yazdiklarim farklı kaydoluyo kürtaj yazıyorum mutfak cikiyo
KIZLARRR BENDE HAFTAYA PERŞEMBE GİDİCEM KONTROLE HEM ÖZELE HEM DEVLETE GİDİYORUM ÖZELE GİTTİM DEVLETE HAFTAYA GİDİCEM İNŞALLAHHH :) HAFTAYA İZİNE AYRILIYORUM BİR HAFTA YATICAM OHHH MİSSS
CNM BNM İZİN KONUSUNDA SIKINTIM YOK ŞÜKÜR İŞVERENİM ÇOK ANLAYIŞLI GEÇEN HAMİLELİĞİMDE 5. AYIMDA BIRAKTIM İDARE ETTİLER YANİ. İNŞALLAH BU DEFA SIKINTI ÇIKMAZSA 8. AYIMA KADAR FALAN ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM SONRASI KENDİME BAĞLI İSTEDİĞİM ZAMAN BAŞLARIM YANİCanım izinlerini niye harcıyosun ki? Ben artık hiç izin kullanmamaya dikkat edicem ki doğum sonrası bana tanınan haklar bittiğinde izinlerimi kullanmaya geçeyim diye...
Herkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?