2015 Nisan Anneleri

şu takvim işini bir türlü yapamadım kullanıcı şifre yanlış diyor ama yanlışsa nasıl yorum yazıyorum
Canım bende yapamamıştım sonra soğolsun bi arkads anlattıda yaptım bende sana diyim kişisel bilgilerine gir orda asağıya in muhtemel doğum tarihi hamilelik takvimi var oradan yapıyosun

oylemiymiş bilmiyordum demekki bir etki vardı canım çok enteresan

canım benim sata göre 2 hafta geri ama ben pcos luyum 40-45 günde bir adet olurdum geç yumurtlama oluyordu sende de öyledir.doktorum sat mi 2 hafta ileri aldı benim

o zaman benimkide dogrudur ins bende oyle hesap ed diom kendi kendime

Cnm benimde 1hafta geridenmis bi sıkıntı yok dedi doktor sonradan toparliyomus arkadaslarin dediklerine göre inşallah bende ultrasona göre takip ediyodum demek sati önemsicekmisiz

Ufak bir hatırlatma

Kızlar geçen hafta cuma doktora gittim. Ultrason resminde 8 w 0 d (yani 8 hafta 0 gün) yazıyordu. Bugün gittim 10 w 0 d (yani 10 hafta 0 gün) yazıyor. 8 günde iki hafta atladık. 15.8 mm idi o zaman bugün 30 mm. Doktor tam 2,5 aylık oldu dedi. Bir hafta önden mi gidiyoruz nasıl oluyor. Var mı benim gibi kafası karışan?

Bu arada bebeğin keyfi yerindeymiş. Su içmeden gittiğim için idrar kesesi boşmuş. Doktor kese boş deyince ben bir irkildim. Yanlış anlamışım. Birşey göremediği için alttan baktı. Yani biraz su içip gidin kızlar.

Gözünaydın canım :) sonuna kadar aynı keyıfle devam eder ınsallah. Doktorum bana en başında söyledi 12. Haftaya kadar her geldıgınde sıkışık gel 12. Haftadan sonra sıkışmana gerek kalmadan görcez zaten dedi.

Ben de ne kadar beklerim bilmiyorum orda tuvaletim gelmesin diye içmiyordum. Neyse aklımda bulunsun.

KIZLARRR BENDE HAFTAYA PERŞEMBE GİDİCEM KONTROLE HEM ÖZELE HEM DEVLETE GİDİYORUM ÖZELE GİTTİM DEVLETE HAFTAYA GİDİCEM İNŞALLAHHH :) HAFTAYA İZİNE AYRILIYORUM BİR HAFTA YATICAM OHHH MİSSS

Bende gecen sene ekimde kurtaj oldum.dikkatimi cekti soyledigin hic farketmemistim.suanda 7haftalik hamileyim insallah bu ekimi cok saglikli ve huzurlu atlatiriz...

Bugün hastaneye gittim başka bir doktor için ama kendi doktorumu görünce yaa gelmişken bebişe bi bakalım mı diyemedim.. Göremeden geldik

KIZLARRR BENDE HAFTAYA PERŞEMBE GİDİCEM KONTROLE HEM ÖZELE HEM DEVLETE GİDİYORUM ÖZELE GİTTİM DEVLETE HAFTAYA GİDİCEM İNŞALLAHHH :) HAFTAYA İZİNE AYRILIYORUM BİR HAFTA YATICAM OHHH MİSSS

Canım izinlerini niye harcıyosun ki? Ben artık hiç izin kullanmamaya dikkat edicem ki doğum sonrası bana tanınan haklar bittiğinde izinlerimi kullanmaya geçeyim diye...

Canım izinlerini niye harcıyosun ki? Ben artık hiç izin kullanmamaya dikkat edicem ki doğum sonrası bana tanınan haklar bittiğinde izinlerimi kullanmaya geçeyim diye...
CNM BNM İZİN KONUSUNDA SIKINTIM YOK ŞÜKÜR İŞVERENİM ÇOK ANLAYIŞLI GEÇEN HAMİLELİĞİMDE 5. AYIMDA BIRAKTIM İDARE ETTİLER YANİ. İNŞALLAH BU DEFA SIKINTI ÇIKMAZSA 8. AYIMA KADAR FALAN ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM SONRASI KENDİME BAĞLI İSTEDİĞİM ZAMAN BAŞLARIM YANİ

kizlar ben bu is olayindan nefret ediyorum bana denmeden 2 ay once sigorta cikisim yapilmis sigortasiz calisiyorum bazende . kafasina gore maasida dusuruo en azindan 4 ay calisimda 4 aylik sigortami baslatsa issizlik maasi alsam iyi olacak sonucda ev kira esimede tek birakamiyorum yeni evliyiz 4 aya kadar bi taksit olayi bitiricem ins 4 ay sonra planima gore issizlik maasi alsam bebemin ihtiyaclarini ordan alirimda bu sigorta baslatma olayi canimi sıktı adama laf denmiyor bide akraba olunca

Canim cok gecmis olsun dualarimiz seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…