2015 Nisan Anneleri

Sağol canım doktorum izinde asistanı baktı ama doktorla görüştü. Tuvalete gitmeye korkuyorum Allah kimseye vermesin böyle birşey.
Cok iyi anliyorum seni.. amin kimseye vermesin. Daha kavusmadan kaybetme korkusu yasamak , gormedigimiz hale deli gibi baglanmak bunlar cok derin duygular..kendin ve esin icin en hayirlisini dile metanetli olmaya calis. Biliyosun stres vucutta duzgun giden seyleri de bozuyor. Baska ugraslar bulmaya caba goster.. zor ama yapabilirsin

Evde misin peki? Kıyamam gerçekten çok tedirgin edici bir şey canım yaaa umarım gelir geçer. Haberdar et bizi durumundan ama hep yatman lazım biliyosun di mi? Bol bol dinlencen...
Evdeyim canım yatıyorum pazartesi gidip rapor alıcam teşekkür ederim

Herkese çok teşekkür ederim bir önceki hamileliğim kalp durduğu için sonlanmıştı. Bı seferde böyle olunca daha korkuyo insan ama olumluyum sizin iyi dilekleriniZi okuyunca daha da iyi oldum. Mevlam neylerse güzel eyler...

Allaha emanet bebegin Allah korusun sana bagislasin ins

hic vazgecme Allaha emanet et saglikli seyler ye ic folik asidinide ic onu en guzel Allahimiz c.c korur ona emanet et sitres yapma hersey guzel olacak de nasipde varsa zaten birsey olmaz benim kahvemsi kanamam oldu bayramda doktor gittim yatacaksin su iceceksin dedi bayramlasim dedim yatman lazim dedi esim o gun 3 koy gezdirdi beni bayramlasmaya Allaha emanet edin ben ettim rabbim korudu bnde kaybetmekden korktum ilk gebeligim hatta esime ona birsey olsun bosanirim affetmem seni dedim gordumki bi anne kadar babalar sevemiyor

Canım geçmiş olsun sanada. Benim kalkacak halim bile yok baya yoğun umarım iyi haberler veririm size bugün ev işi yaptım biraz ondan oldu sanırım . :'(

Ben bi öncekinde hafif idrarlı gittim beklerken heyecandan doldum resmen sonra usg ye aldı iste herseyini anlattı bitince kızıma diyor ki anneni kaldıralım yoksa çişten patlamak üzere dedi
kizlar bana kan uyusmazligi ignesi yaptilar bugun
Bizde de var uyuşmazlık canım ama bana 28. Hafta gibi dedi neden ki
Hep iyi düşünelim inşallah iyi olur canım rabbim size bağışlasın hayırlısıyla inşallah.

Evet bende Dr gittim akşamdı randevumuz ilk defa gittik adresi veren yanlış verdiği için stres olduk biraz ama bulabildik eşimle..yabancı bi dilde dert anlatmak zor terminoloji bilmiyorsanız ingilizce konuştuk.biz tr de ne kese ne bişi görmüştük zaten geç döllenme dedi mucize gibi dedi Dr .burdaki de alttan bakmak istedi ben eskiden vajinismus olduğum için hala korkuyorum karından bakın dedim bulamayınca Altan'ı kabul ettim ama çok stres oldum Dr çoook anlayışlı idi ve hiç bişi hissetmedim ve bebişi gördük kalb atışını gördük.nokta gibi bişi aslında adete göre 9 haftalık olması gerekirken 6 haftalık Muş bu durumda doğum nisan sonu olacak sanırım..yani üç hafta geriden geliyo bu bebek normal mi yav ..

gunaydin hanimlar.
uyku tutmadi sabah sabah hala hastanedeyim .sabahin 5:30 da kahvalti verdiler.6 da ilacim var tok karnina mecbur yiyorsun.sonrada uyku tutmadi

Gunaydin. Benide oglum kaldirdi 6 da. Gerci 8 saat uyumusum. Bunada sukur.
Ben hafif ishalim. Neden acaba pek birsey de yiyemiyorum . Dun aksam firinda patates yedim o mu yapti acaba

[QUOTEDr un verecegiFlybutterfly, post: 36796248, member: 622843"]KıZlar nolur benim için dua edin Allah bebiğimi bağışlasın. Kanamam var ve düşük riskim varmış[/QUOTE]
Canim dr un n vereceği ilaclari kullan ve tuvalet hariç ayağa kalkma sen kipirdamadan yarardan kanaman artmaz rahimde içerdeki kani emiyormus bol bol yat geçmiş olsun

G
gunaydin hanimlar.
uyku tutmadi sabah sabah hala hastanedeyim .sabahin 5:30 da kahvalti verdiler.6 da ilacim var tok karnina mecbur yiyorsun.sonrada uyku tutmadi
Gunaydin csn
gunaydin hanimlar.

[QUOTE="suvari,inşallah iyileşip bir an e0, member: 1776çok sikin]gunaydin hanimlar.
uyyol ekim ayında ilki sabah süstelik la hastanedeyim .hayatinin :30 da günlerini yverdileinşallah güzel ha var tok karninaönce bur yiyorsun.sonrada uyku tutmadi[/QUOTE]
Gunaydin canim insallah iyilesip bir an evvel cikarsin cok zor hastanede yatmak gecen yil ekim ayinda bende yattm ustelik 5kisilik odaydi hayatimin en zor gunlerini yasadim insallah guzel haberlerle bir an once cikarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…