Cok iyi anliyorum seni.. amin kimseye vermesin. Daha kavusmadan kaybetme korkusu yasamak , gormedigimiz hale deli gibi baglanmak bunlar cok derin duygular..kendin ve esin icin en hayirlisini dile metanetli olmaya calis. Biliyosun stres vucutta duzgun giden seyleri de bozuyor. Baska ugraslar bulmaya caba goster.. zor ama yapabilirsinSağol canım doktorum izinde asistanı baktı ama doktorla görüştü. Tuvalete gitmeye korkuyorum Allah kimseye vermesin böyle birşey.
canim cok gecmis olsun, lutfen kotu dusunme. biliyorum cok zor ama sakin ve pozitif olmalisin. iyi haberlerini bekliyoruz insallah!KıZlar nolur benim için dua edin Allah bebiğimi bağışlasın. Kanamam var ve düşük riskim varmış
Evdeyim canım yatıyorum pazartesi gidip rapor alıcam teşekkür ederimEvde misin peki? Kıyamam gerçekten çok tedirgin edici bir şey canım yaaa umarım gelir geçer. Haberdar et bizi durumundan ama hep yatman lazım biliyosun di mi? Bol bol dinlencen...
Allaha emanet bebegin Allah korusun sana bagislasin insCanım kesenin arkasında pıhtı var kanamam devam ediyo doktor karından baktı keseyi gördü alttan bakamam kanaman var dedi kalp atışını göremedi o yüzden parça parça pıhtı atıyorrum çok korkluyorum bebkte öyle düşecek diye
Herkese çok teşekkür ederim bir önceki hamileliğim kalp durduğu için sonlanmıştı. Bı seferde böyle olunca daha korkuyo insan ama olumluyum sizin iyi dilekleriniZi okuyunca daha da iyi oldum. Mevlam neylerse güzel eyler...
Canım geçmiş olsun sanada. Benim kalkacak halim bile yok baya yoğunhic vazgecme Allaha emanet et saglikli seyler ye ic folik asidinide ic onu en guzel Allahimiz c.c korur ona emanet et sitres yapma hersey guzel olacak de nasipde varsa zaten birsey olmaz benim kahvemsi kanamam oldu bayramda doktor gittim yatacaksin su iceceksin dedi bayramlasim dedim yatman lazim dedi esim o gun 3 koy gezdirdi beni bayramlasmaya Allaha emanet edin ben ettim rabbim korudu bnde kaybetmekden korktum ilk gebeligim hatta esime ona birsey olsun bosanirim affetmem seni dedim gordumki bi anne kadar babalar sevemiyor
benimkini açmıyor valla kuzum dikkat et uçarım benimkini de açar bu aradaKızlar benim iştahım çok fena açıldı sizce folik asit yapıyor olabilir mi?
Ben bi öncekinde hafif idrarlı gittim beklerken heyecandan doldum resmen sonra usg ye aldı iste herseyini anlattı bitince kızıma diyor ki anneni kaldıralım yoksa çişten patlamak üzere dediKızlar geçen hafta cuma doktora gittim. Ultrason resminde 8 w 0 d (yani 8 hafta 0 gün) yazıyordu. Bugün gittim 10 w 0 d (yani 10 hafta 0 gün) yazıyor. 8 günde iki hafta atladık. 15.8 mm idi o zaman bugün 30 mm. Doktor tam 2,5 aylık oldu dedi. Bir hafta önden mi gidiyoruz nasıl oluyor. Var mı benim gibi kafası karışan?
Bu arada bebeğin keyfi yerindeymiş.Su içmeden gittiğim için idrar kesesi boşmuş. Doktor kese boş deyince ben bir irkildim. Yanlış anlamışım. Birşey göremediği için alttan baktı. Yani biraz su içip gidin kızlar.
Bizde de var uyuşmazlık canım ama bana 28. Hafta gibi dedi neden kikizlar bana kan uyusmazligi ignesi yaptilar bugun
Hep iyi düşünelim inşallah iyi olur canım rabbim size bağışlasın hayırlısıyla inşallah.Herkese çok teşekkür ederim bir önceki hamileliğim kalp durduğu için sonlanmıştı. Bı seferde böyle olunca daha korkuyo insan ama olumluyum sizin iyi dilekleriniZi okuyunca daha da iyi oldum. Mevlam neylerse güzel eyler...
İnşallah atlatırsın bu dönemi bebeğin de sana sımsıkı tutunur.KıZlar nolur benim için dua edin Allah bebiğimi bağışlasın. Kanamam var ve düşük riskim varmış
Ben bi öncekinde hafif idrarlı gittim beklerken heyecandan doldum resmen sonra usg ye aldı iste herseyini anlattı bitince kızıma diyor ki anneni kaldıralım yoksa çişten patlamak üzere dedi
Bizde de var uyuşmazlık canım ama bana 28. Hafta gibi dedi neden kiCanım sanirim kanamam olduğu için yaptilar
Hep iyi düşünelim inşallah iyi olur canım rabbim size bağışlasın hayırlısıyla inşallah.
Gunaydin csngunaydin hanimlar.
uyku tutmadi sabah sabah hala hastanedeyim .sabahin 5:30 da kahvalti verdiler.6 da ilacim var tok karnina mecbur yiyorsun.sonrada uyku tutmadi
gunaydin hanimlar.
uyku tutmadi sabah sabah hala hastanedeyim .sabahin 5:30 da kahvalti verdiler.6 da ilacim var tok karnina mecbur yiyorsun.sonrada uyku tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?