- 21 Ağustos 2014
- 531
- 879
- 408
gunaydin, canim. bol bol dinlen, ilaclarini ic. zaten ilaclarda cok uyku yapiyor. umarim bir an once hersey yoluna girer, moralini yuksek tut. sakin kendini koyverme! bebegin icin guclu olmalisin. butun dualarimiz sizinle!gunaydin hanimlar.
uyku tutmadi sabah sabah hala hastanedeyim .sabahin 5:30 da kahvalti verdiler.6 da ilacim var tok karnina mecbur yiyorsun.sonrada uyku tutmadi
Canım Allah bebeğini sana bağışlasın . Bende de kanama oldu erken hafta olduğu için hastaneye yatış yapmadı doktor inşallah aende bende bu zor anları atlatırızgunaydin hanimlar.
uyku tutmadi sabah sabah hala hastanedeyim .sabahin 5:30 da kahvalti verdiler.6 da ilacim var tok karnina mecbur yiyorsun.sonrada uyku tutmadi
bir dahaki gelişinde ikili test yapacağız dedi doktorum. İnşallah sonuç iyi çıkar. Allah korusun bizi üzecek birşey çıkarsa da devamını o zaman düşüneceğiz ama karından su aldırma gibi konulara girmek istemiyorum.Kizlar 11 ve 13 haftalar arasında 2li test yaptiriliyormus bebegn engelli olma ihtimali oranları cikiyormus.siz bu testi yaptıracak misiniz ben bir çok yorum okudum konuyla ilgili bu testin sonucu ihtimal yani 100de 100 de gl ki 100 de 100 de olsa bebeğinizin yasama hakkini alirmisiniz ben bir suredir bunu sorguluyorum kendimce ama bu testi yaptırmak istemiyorum Rabbimin takdiri neyse o olur eğer engelli bir evlat verecekse bundada bir hayir vardır. Birde sağlam doğan bir insanin engelli olmayacaginin garantisini var. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Canim bunlar hep skinti iste ikili uçlu amniyosentez vs sonuç olumsuzsa ne olacak engelli yasarken aci cekmesin diye bahane ederek onu oldurdugumuzde vicdanimiz susacakmi veya saglikli ise evladimiz 9 ay nazil geçecek üzüntü ve kaygiylabir dahaki gelişinde ikili test yapacağız dedi doktorum. İnşallah sonuç iyi çıkar. Allah korusun bizi üzecek birşey çıkarsa da devamını o zaman düşüneceğiz ama karından su aldırma gibi konulara girmek istemiyorum.
Yani büyük konuşmak istemiyorum. Test yaptıracak mıyız diye sordum eşime. Sonuçta birşey çıkarsa aldıracak mıyız ki dedim. O da yok diyor. Bu durumda test yapınca sadece canımızı sıkmış olacağız. Ama kotu de çıksa 100de 100 bir sonuç değil ki bu. Eşimin engelli bir kuzeni var. Daha anne karnındayken biliniyormuş bu engel. Aldırmadılar fakat daha doğmadan önce olacak ameliyatlar planlanmış. Yani az da olsa insan kendini hazırlıyor.Canim bunlar hep skinti iste ikili uçlu amniyosentez vs sonuç olumsuzsa ne olacak engelli yasarken aci cekmesin diye bahane ederek onu oldurdugumuzde vicdanimiz susacakmi veya saglikli ise evladimiz 9 ay nazil geçecek üzüntü ve kaygiyla
ben yaptırmayı düşünmüyorum yeğenime engelli bunu alalım dediler ailece üzüldük abim de ben aldırtmam dedi yiğenim suan 13 yaşında ve maşallah hiçbir sorun olmadan doğmuştuKizlar 11 ve 13 haftalar arasında 2li test yaptiriliyormus bebegn engelli olma ihtimali oranları cikiyormus.siz bu testi yaptıracak misiniz ben bir çok yorum okudum konuyla ilgili bu testin sonucu ihtimal yani 100de 100 de gl ki 100 de 100 de olsa bebeğinizin yasama hakkini alirmisiniz ben bir suredir bunu sorguluyorum kendimce ama bu testi yaptırmak istemiyorum Rabbimin takdiri neyse o olur eğer engelli bir evlat verecekse bundada bir hayir vardır. Birde sağlam doğan bir insanin engelli olmayacaginin garantisini var. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Çok güzel olmuş.hic böyle şeyler beceremem.1 yaş için mikızlarrr, dun ponponuma ılk patığını ördüm. gercı annem kvalıdem bu konuda cok marıfetlıler ama hem canım skılmasın vakıt gecsın hem de benden de bıse olsun dıye bu minnakları ordum.bır tek cınsıyetıne gore onune ponpon yada çiçek yapcam. buyuk patıklerı cok var dıye bunu ufacık ordum cok tatlı oldular
yook ozellıkle cok cok kucuk ordum. minyatür oldu. bence dogdugu gıbı olur. nısan serınlıgınde gıyer ıns.Çok güzel olmuş.hic böyle şeyler beceremem.1 yaş için mi
Ben kendi dusuncemi yazdim siz ne dusunuyorsunuz diye sordum burda bir arkadaslik ortamim oldugu icin burda olumsuz yazip yaptirmayacagim diyenlerden diyerek beni kast ederek genel olarak yazdiginiz yazi beni uzdu . biz burada birbirimize destek olup bilgilerimizi paylasiyoruz ben kendi adima kafami kurcalayan konuyu yazdim kimseyi etkilemek gibi bir amacim yok ama yazinizin ucunu benim yazima dokundurup genelleme yapmaniz beni uzdu keske dogrudan bana yazsaydin.kızlar bence bu test mevzusunda kotu dusunmeyelım kotu cagırmayalım lutfen. hepsı ıyı olcak allahn ıznıyle.Varsayımlar uzerınden konusmak heppımızı uzuo sadece. acıkcası ben 2-3 sayfadır donen 2lı 3lu test vs mevzularnı okumak ıstemedım goz ucu ıle baktım gectım. canım sıkılıo cunku. kafamızda bosuna yer yapıo uzuntu. testı yaptıran zaten yaptırcak .burda yaptırmayacagım dıyenlerden etkılenıp kımsenın vazgececegını dusunmuyorum. zaten oldugundan fazla duygusalız. tabırı caızse bağıslayın benı eşeğin aklına karpuz kabugu dusurmeyelım. eşek bız oluyoz:sıpalarımız sağlıklı olcak kaygılanmayın
kızlar bence bu test mevzusunda kotu dusunmeyelım kotu cagırmayalım lutfen. hepsı ıyı olcak allahn ıznıyle.Varsayımlar uzerınden konusmak heppımızı uzuo sadece. acıkcası ben 2-3 sayfadır donen 2lı 3lu test vs mevzularnı okumak ıstemedım goz ucu ıle baktım gectım. canım sıkılıo cunku. kafamızda bosuna yer yapıo uzuntu. testı yaptıran zaten yaptırcak .burda yaptırmayacagım dıyenlerden etkılenıp kımsenın vazgececegını dusunmuyorum. zaten oldugundan fazla duygusalız. tabırı caızse bağıslayın benı eşeğin aklına karpuz kabugu dusurmeyelım. eşek bız oluyoz:sıpalarımız sağlıklı olcak kaygılanmayın
Be
Ben kendi dusuncemi yazdim siz ne dusunuyorsunuz diye sordum burda bir arkadaslik ortamim oldugu icin burda olumsuz yazip yaptirmayacagim diyenlerden diyerek beni kast ederek genel olarak yazdiginiz yazi beni uzdu . biz burada birbirimize destek olup bilgilerimizi paylasiyoruz ben kendi adima kafami kurcalayan konuyu yazdim kimseyi etkilemek gibi bir amacim yok ama yazinizin ucunu benim yazima dokundurup genelleme yapmaniz beni uzdu keske dogrudan bana yazsaydin.
Be
Ben kendi dusuncemi yazdim siz ne dusunuyorsunuz diye sordum burda bir arkadaslik ortamim oldugu icin burda olumsuz yazip yaptirmayacagim diyenlerden diyerek beni kast ederek genel olarak yazdiginiz yazi beni uzdu . biz burada birbirimize destek olup bilgilerimizi paylasiyoruz ben kendi adima kafami kurcalayan konuyu yazdim kimseyi etkilemek gibi bir amacim yok ama yazinizin ucunu benim yazima dokundurup genelleme yapmaniz beni uzdu keske dogrudan bana yazsaydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?