- 5 Eylül 2014
- 21
- 19
- 88
- 47
güzelim bir şey olmaz herhalde yinede sen bilirsin ama hamile olup hergün işe gidip gelenler var allah onların yardımcısı olsunevet kızlar ben de öyle biliyorum,neyse öyle olsun da içimiz rahat etsin.Gerçi sonraki aylar için vücut depolar diye de düşünüyorum ama sıkıntı olmaz inşallah ya Allah2ın izniyle.Bir de şey dicektim oğlumun okulu var bir saatlik mesafede,arada servisle kendiisiyle gitsem bişey olur mu acaba?Biraz sarsıyor,dr a sormayı unuttum.Buarada 8+2 hamileyim Allah'ın izniyle.
ALLAH IN izniyle hicbirsey olmaz ben hergün 50 dk gidip geliyorumevet kızlar ben de öyle biliyorum,neyse öyle olsun da içimiz rahat etsin.Gerçi sonraki aylar için vücut depolar diye de düşünüyorum ama sıkıntı olmaz inşallah ya Allah2ın izniyle.Bir de şey dicektim oğlumun okulu var bir saatlik mesafede,arada servisle kendiisiyle gitsem bişey olur mu acaba?Biraz sarsıyor,dr a sormayı unuttum.Buarada 8+2 hamileyim Allah'ın izniyle.
9. 10. 11. Haftadakiler size sesleniyorum nolur güzel şeyler söyleyin ne zaman bitçek bu bulantılar? Tüm gün bulanıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık
Kızlar benim kasıklarım cok ağrıyor ya böyle kasık ağrısı cekenler varmı niye agrirki
Limon tuzlu kraker nane elma suyu zencefil haşlanmış patates herşeyi denedim kar etmiyor tüm gün bulanıyorum yemek yiyemediğim içün halsizlik de başladı ayağa kaltıkça başım dönüyor ama doktorum da ısrarla ilaç vermiyor.haftaya okullar açılcak böyle devam ederse sınıfta nasıl ayakta kalacağım ve ders anlatacağın bilmiyorum...canım benim bulatım olmadı hiç ama, yatak ucuna tuzlu kraker koyup,uyanınca kalkmadan yattığın yerde bi iki kraker yemek iyi geliyormuş diye duydum
Limon tuzlu kraker nane elma suyu zencefil haşlanmış patates herşeyi denedim kar etmiyor tüm gün bulanıyorum yemek yiyemediğim içün halsizlik de başladı ayağa kaltıkça başım dönüyor ama doktorum da ısrarla ilaç vermiyor.haftaya okullar açılcak böyle devam ederse sınıfta nasıl ayakta kalacağım ve ders anlatacağın bilmiyorum...
canım cok mu agruyo hani adet olcakmış gibi sancılar gebelikte oluyo bunlar normal ama seninki şiddetlimi nasıl ağrıyo istersen bi git doktoro için rahatlar en azındanKızlar benim kasıklarım cok ağrıyor ya böyle kasık ağrısı cekenler varmı niye agrirki
bigün bi taraf bigün digeri ikiside agriyo yaniçift taraflı mı tek taraflı mı?
bigün bi taraf bigün digeri ikiside agriyo yani
canim bazen adet olcakmis gibi bazende bicak saplanir gibi agrilar sürekli hic kesilmeden degil arada giriyo ama iyi hissettiriyo.canım cok mu agruyo hani adet olcakmış gibi sancılar gebelikte oluyo bunlar normal ama seninki şiddetlimi nasıl ağrıyo istersen bi git doktoro için rahatlar en azından
bebekler ikitane canim acaba ondanmi cuma doktora gidince sorucam bu ağrıları mutlakaallah allah, genelde tek taraf ağrır, bebeğin tutunduğu taraf yani.. bilemedim ki canım ne diyim şimdi
bende de oluıyo cunkü oyle ama ani hareket falan yapınca bazen bıcak saplanır gibi oluyocanim bazen adet olcakmis gibi bazende bicak saplanir gibi agrilar sürekli hic kesilmeden degil arada giriyo ama iyi hissettiriyo.
bebekler ikitane canim acaba ondanmi cuma doktora gidince sorucam bu ağrıları mutlaka
ben bide hapşurunca cok fena giriyo anlamadım yabende de oluıyo cunkü oyle ama ani hareket falan yapınca bazen bıcak saplanır gibi oluyo
canim benim cok saol.insallah ondandir ve insallah iyilerdir.hep endise hep panik bitmeyecek bu haller :)ayyyyy ne güzeeeelondandır o zaman bence =) hayırlı olsun canım geç de olsa
onlar oluyo canım ben öksürürken bile karnımı tutuyom batıyo çünküben bide hapşurunca cok fena giriyo anlamadım ya
Amin canim inşallah.cok teşekkür ederim.bebislerin iyi haberlerini alalimda inşallah unutulur bu agrilaronlar oluyo canım ben öksürürken bile karnımı tutuyom batıyo çünküartık rahim buyuyo ve normal artık bunlar neler yaşıycaz daaha bakalım seninkiler ikizmiş tebrik ederim canım sağlıklı olsunlar bebişlerimizde rabbim hepimizinkini kucagına almayı nasıp etsin inşaşşalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?