2015 Nisan Anneleri

Canim allah acil sifalar versin insallah torununu saglikla kucagina alir ..

Kızlar birkaç gündür ev topluyorum ağır kaldırmama rağmen geceleri belim çok aĞrıyor. Normalde de 2 tane fıtığım var doktorum krem ve iğne vermişti şu an merhemi kullanabilir miyim acaba acıdan duramıyorum

tüm kalbimle k.valideniz için Allahtan şifa diliyorum.. umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin..
Hepinizden Allah razi olsun.
Allah tüm hastalara, kayınvalidene şifalar versin. Bende hastanedeyim ve gerçekten insan yaşayınca anlıyor: Allah kimseyi yatağa, hastaneye düşürmesin çok zor gerçekten

Allah saglik sihat versin acil sifalar diliyorum kayinvaldene canim

Canim allah acil sifalar versin insallah torununu saglikla kucagina alir ..

Merhemi kesinlikle doktora sormadan kullanma , eğer kullan dediyse de içeriğine bak bazen doktorlar içeriğinde bebeğe zararlı olan ilaçlar verebiliyor ..geçmiş olsun benimde bel ağrım var bel fıtığım olmadığı halde seni düşünemiyorum eminimki çok zorluyordum .. Rabbim şifa olsun inş .

Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş . Çok zor senin içinde annesi olmayan biriyim bende onların yeri çok başka .. Inş iyileşir ve kavuşur sevdiklerine ..

Bu aralar limoni olan yani hassas midem için acılı şeyler deniyorum sanki mide bulantımı bastırıyor .. Birde patates yiyorum CNm çok çekiyor .. Tatlı yiyemiyorum çok garip bu gün bir muzu bile zorla yedim ., çok değişken isteklerin var midem boş olunca çok kötü bulamıyor yalnız yedikten sonrada başlıyor çok ilginç .. Neyse bulantılar 4 aya kalmadan geçer de kurtuluruz inş ..

O bnde de var canim regl agrisi gibi oluyo yatsam bile agriyo normalmis dr un verdiyse bi sakincasi yoktur hamile oldugunu biliyo sonucta

Allah yardımcısı olsun canım çok mu ciddi durumu

Kızlar iyi akşamlar hepinize... Çok yatasımm var, sizde de devam ediyor mu halsizlik? Ütüler de beni bekliiiyor maleseff....
ayni dert bende isten geliyorum uyku ama yemekdi felan derken zaten yorgun dusuyorum sepetim doldu bakalim ne zamana kismet ustulemek

cook sevindim adina masallah bebisine herseyin hayirli haberler alman dilegiyle minige iyi bak kendine dikkat et

cok gecmis olsun kayinvalidenizin nesi var suan durumu nASIL Allah acil sifa versin tez zamanda sevincli haberler alman dilegiyle

Dün akşam başka bi kadın doğum dr gittim hiç sıkıntımdan bahsetmedim ultrasona geçmeden önce hadi bakalım artık canlılık görmemiz gerek dedi ultrasona geçtik sen şu an 5+5sin kesen 16mm dedi sat a göre 1 hafta geri kesen dedi kese 20mm olmadan canlılık görmeyi bekleyemeyiz o yüzden alttanda bakmıycam dedi bhcg değerlerinle kesenin gelişimi uyumlu dedi bebek görünmüyo ama haftaya görücez inş dedi zerre olumsuz bişey konuşmadı ama diğer dr ısrarla görmem gerekirdi diyo kese var bebek var kalp atışı yok diyo ben kime inanayım şimdi ama ilk drun dediği doğru olsa bile davranışı yanlış bu kadında kesin görcez demiyo ama olumsuz konuşup kürtaj yapcamda demiyo. Haftaya salı dünkü dr.a gidicem tekrar inş canlılığını görücem bebeğimin

gunaydin arkadaslar ben dun aksam hastaneden taburcu oldum 5 gun yattiktan sonra.
Dr ilk geldiğimde ultrason baktı kesede kanama alanı var dedi.2 gün sonra tekrar baktı kanama alanı 2 mm büyümüş dedi.kanamam kesildi ama bişey olur mu acaba.

Rabbim acil şifalar versin inşaallah arkadaşım

Ol
Olumsuz konusani bosver.bende ilk 5,5 haftalikken gittim.ultrasonda bakti gebemisin sen fln dedi.evet dedim.hic bise gorunmuyo alttan bakicaz dedi.konusmalari canimi sktı.ayni gun baska doktora gittik hersey yolunda kese olusmus dedi.moralini yuksek tut.daha cok cok kucuk konusmak icin dedi.2 hafta snra cagirdi.kalp atisini fln gosterdi hersey yolunda dedi.o yuzden gittigim her doktorda olumlu konusup konusmamasina dikkat ediyrm.yoksa canimi skyo olmadik seyler dusunyrm snra.

İki dr iki farklı bilgi biri bebek var diyo diğeri daha 5+5sin bebek gözükmemesi normal diyo ama kesinlikle haklısın sonuç ne olursa olsun daha 6+5teyken kalp atışı yok haftaya kürtaj diyerek hayatımı altüst etmesi doğru değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…