- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.000
- 178
- 38
Canım çıkmak hayırlısıyla banada nasip olur inşallah. Doktorşarın önemsediği şey şu açık kırmızı kanama olmaması. Eğer kanaman adetin son günü gb koyu renkli leke şeklindeyse pıhtının vücut tarafından emilmesini bekliyolar. Beniödr büyük blr kanama odağım var 3. Günüm bıgün hastanedegunaydin arkadaslar ben dun aksam hastaneden taburcu oldum 5 gun yattiktan sonra.
Dr ilk geldiğimde ultrason baktı kesede kanama alanı var dedi.2 gün sonra tekrar baktı kanama alanı 2 mm büyümüş dedi.kanamam kesildi ama bişey olur mu acaba.
Alttan baksa görürdü neden bakmadı kiİki dr iki farklı bilgi biri bebek var diyo diğeri daha 5+5sin bebek gözükmemesi normal diyo ama kesinlikle haklısın sonuç ne olursa olsun daha 6+5teyken kalp atışı yok haftaya kürtaj diyerek hayatımı altüst etmesi doğru değildi
Kese 20mm olmadan alttan bakmak istemiyorum dedi 5+5te kesen 16mm iken alttan kalp atışını duyamayabiliriz dediAlttan baksa görürdü neden bakmadı ki
Çok teşekkürler iyiki varsınız yoksa hastane odasında kafamda kıtup kurup otururdumballibocek sonucun nasıl kontrolün başı gitti merak ettim
arkadaşım hayirlisiyla çık inş hastaneden dualarimiz seninle@Flybutterfly
Gunaydinlaaaar hanımlar
günaydın, o kanama alanı bende de var 5. haftadan beri raporluyum evde yatıyorum 1 aydır, iğne tedavisi verdi ama her gittiğimde alan büyüyor benim dışa kanamam ya da lekelenme hiç olmadı ama kese dışında 32mm-11mm bi kan pıhtısı var dr 1 ay daha rapor verdi emilmesini bekliyorum ben de hiç iş yapmadan yatman gerekiyor bol sıvı tüket 3 hafta sonra ikili test için çağırdı bir de 9 ay boyunca sürebilir bu dedi o zaman erken doğuma neden oluyor dedi çok korktum araştırdım kanama alanı olanlar genelde erken doğum yapmış ama bebekler hep sağlıklı son zamanlarda kese ile kanama alanı çok yakınlaştığı için erken doğum başlıyor sanırım Allahım hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin..gunaydin arkadaslar ben dun aksam hastaneden taburcu oldum 5 gun yattiktan sonra.
Dr ilk geldiğimde ultrason baktı kesede kanama alanı var dedi.2 gün sonra tekrar baktı kanama alanı 2 mm büyümüş dedi.kanamam kesildi ama bişey olur mu acaba.
Çok teşekkürler iyiki varsınız yoksa hastane odasında kafamda kıtup kurup otururdum
benim her gittiğimde tarih değişiyor:) normali 16 nisan ama 15 oldu,13 oldu,12 oldu en son gittiğimde 11 nisana çekti ultrason sata göre 4 gün ilerde çıktı ama şöyle oluyor sanırım bebeğin gelişimine göre tarihi çekiyor ultrason bebek bazen birden büyüyor o an dr a gittiysen tarihi öne çekiyor ben çok dr a gidiyorum riskimden dolayı eğer tarihi öne çektiği günden kısa bi süre sonra tekrar dr a gidersen tarih eski haline geri geliyor benim gözlemlediğim buBen tarihim değişti diye değiştirdim şimdi 9 hafta içinde oldum çok sevinçliyim ehueheu usg de çıkanı yapıcam..
Amiiiin amiiin insallahGünaydın kızlar, Allah zorluk çeken hastalıkta olan, korku yaşayan kimler varsa acil şifalar diliyorum. Allah hepimize sağlıkla huzurla bebişleri kucagımıza almayı nasip etsin. Nisanda hepimiz hafta hafta buraya guzel dogum haberleriyle gelelim inşallah.
Hic merak etme kurmada her sey çokggüzel olcak hele minisleri kucağımiza alınca bak bisi kalcakmi
Tabi kilolar konusuna bisi diyemicem benim gobis sisiyo acayip bi sekilde
gecmis olsun canim dikkat et bol bol meyve yeHerkese merhaba
Tatil yapıp iyice dinlendikten sonra geldim ama hafta başında hasta oldum ilaç da alamadım baya bi zorlandım ama şimdi iyiyim çok şükür. Dikkat edin sakın hasta olmayın kızlar süründürüyor resmen
Amin canim insallahRabbim yar ve yardımcısı olsun inş . Çok zor senin içinde annesi olmayan biriyim bende onların yeri çok başka .. Inş iyileşir ve kavuşur sevdiklerine ..
Evet malesef kritik bir donemdeAllah yardımcısı olsun canım çok mu ciddi durumu
Amin insallah nöropati teshisi koyuldu yani sinir ucu iltihabi ama en agiricok gecmis olsun kayinvalidenizin nesi var suan durumu nASIL Allah acil sifa versin tez zamanda sevincli haberler alman dilegiyle
Amin Allah hepinizden razi olsunRabbim acil şifalar versin inşaallah arkadaşım
çok şükür birtek bende yokmus içim rahatladı inşallah sizde bizde sağlıklı sihhatli kucağımiza aliriz bazen diyorum eve usg cihazımı alsak :) sizin kaç haftalık oldu biz bugün 9. haftaya girdik :)kesinlikle olusuyos ben hamilelimi bi inat ugruna adetime 2 hafta varken ogrendim toplamda 5 kez simdiyedek ultrasyon girdim doktor bile dedi fazla ultrasyon zarar sanirim o yuzden bi zaman sonra 1 ay sonra gelin diyorlar bende o yuzden bu sefer bi aay beklemek istedim cocum benim yuzunden ultrasyondan sebeb zarar gorsun istemiyorum ilk 3 ay kulaklari icin doktor dedi onemli zarara dedi kendini hic korkutma ben hep dedi.aha kalbi durdumu esimle isi pisirdik dedim kan yok ama belki etki etti 3 kere gittimde kalbi atma baslamsdi ama sesi duymadim 4 de duydum 5 de babasida duysun die ultrasyon girdim son halindeyken doktor elleri kollari cikmis insan seklini almis dedi kalp atisi duyduk bek kollarini yukari asa hareket ettini gordum esim ayaklarini bile gormus hareketini zaten doktor elleri ayaklari cikmis dedi icin icimde rahatladi suan bi hafta gecti uzerinden ben kendimi zor tutuyorum 3 hafta nasil tutacam hic bilmiyorum ama gittimde biraz daha sekil almis olsun ve belki tahmini cinsiyetii ile ilgili birsey desinler die bekliyorum sonra bekleyemem bi ay daha ilk gebelik neyaparsin insan sabirsiz oluyor
AminnnnnnnGünaydın kızlar, Allah zorluk çeken hastalıkta olan, korku yaşayan kimler varsa acil şifalar diliyorum. Allah hepimize sağlıkla huzurla bebişleri kucagımıza almayı nasip etsin. Nisanda hepimiz hafta hafta buraya guzel dogum haberleriyle gelelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?