• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

benim her gittiğimde tarih değişiyor:) normali 16 nisan ama 15 oldu,13 oldu,12 oldu en son gittiğimde 11 nisana çekti ultrason sata göre 4 gün ilerde çıktı ama şöyle oluyor sanırım bebeğin gelişimine göre tarihi çekiyor ultrason bebek bazen birden büyüyor o an dr a gittiysen tarihi öne çekiyor ben çok dr a gidiyorum riskimden dolayı eğer tarihi öne çektiği günden kısa bi süre sonra tekrar dr a gidersen tarih eski haline geri geliyor benim gözlemlediğim bu
Cnm arastirmalarıma göre:KK47: usg doğru sonucmus bebeğin gelişimi buradan daha iyi görüldüğu için:KK51: hani yumurtlama ne zaman olduysa iste bebekte o kadarmış.bakalım bir daha ki gidışte ne olacak:KK48:

günaydınnn canlarrrr :)

Kese 20mm olmadan alttan bakmak istemiyorum dedi 5+5te kesen 16mm iken alttan kalp atışını duyamayabiliriz dedi
5+5te 16 mm miydi süpermiş. Benim 6.haftada 12 mmdi daha. 6+5te gittim 18 mm olmuştu. Vajinal bakarak kalp atışını gösterdi
ballibocek ballibocek sonucun nasıl kontrolün başı gitti merak ettim
arkadaşım hayirlisiyla çık inş hastaneden dualarimiz seninle@Flybutterfly
Gunaydinlaaaar hanımlar
Canım neyseki bu sefer güsel haberler var. Bebeği gördük daha doğrusu orda pıtır pıtır hareket eden şeyi gördük o da kendilerinin kalbi olurmuş 4 mm dedi. Bakalım görcez...

Kızlar genel kan tahlili sonuçlarından anlayan varsa özelden bana ulaşabilir mi şu an doktora ulaşamıyorum ve kafam karıştı korktum :(

Slm arkadslar bugün akıntımın arasında nokta kadar pembe leke gördüm sırtım belim agrıyor daha öncdxe oldu doktora gittim hiç bir sorun yok dedi gayet sağlıklı bi gebelik dedi ama şimdi görünce korktum yine her seferinde doktordan da çekiniyorum böle bi durum yaşayan varmı? Bugünlerde biraz yoruldum streslyim fln ondanda olablir mi sizce?

Slm arkadslar bugün akıntımın arasında nokta kadar pembe leke gördüm sırtım belim agrıyor daha öncdxe oldu doktora gittim hiç bir sorun yok dedi gayet sağlıklı bi gebelik dedi ama şimdi görünce korktum yine her seferinde doktordan da çekiniyorum böle bi durum yaşayan varmı? Bugünlerde biraz yoruldum streslyim fln ondanda olablir mi sizce?

Canim gecen bendede oldu pembe leke geldi belim koptu agridan ama bidaz di lendim gecti merak etme yani

Hic merak etme kurmada her sey çokggüzel olcak hele minisleri kucağımiza alınca bak bisi kalcakmi :KK6:
Tabi kilolar konusuna bisi diyemicem benim gobis sisiyo acayip bi sekilde :mad::KK73:
Ben zaten buraya gelmeden şiimeye başlamıştın şimdi bütün gün yatıyorum sonum hiç iyi değil :KK17:

Canım doktorun işi bu bence danış baksın

kizlarr belim tutuldu,kipirdayamiyorum sizce ne yapmaliyim,bu durumda?

En güzeli dinlenmek canım. Bir iş mi yaptım da tutuldu?

Kızlar benim karnımda o meşhur çizgi çıkmaya başladı. Çok açık renkte bu çizgi. Ne zamandır var bilmiyorum ama dün aklıma geldi bir bakayım dedim gördüm. Hatta emin olamadım eşime de gösterdim. Sizde var mı birşeyler

Cok teşekkür ederim umarım bi sorun yoktur ne zormuş ya hamilelik
merhaba canım benim doktorum bu konuda beni bilgilendirmişti. gelen kan yemek kaşığını geçmedikçe sorun yok demişti.bide kendini yormaman gerekiyormuş. arada az bişey kahverengi akıntıda gelebilirmiş bu sorun değilmiş. ama kendine de dikkat etmen gerekirmiş. bu kendini yorduğun anlamına gelir diye bana söylendi.iş yaparken kendini yormaman gerekir.

Kızlar benim karnımda o meşhur çizgi çıkmaya başladı. Çok açık renkte bu çizgi. Ne zamandır var bilmiyorum ama dün aklıma geldi bir bakayım dedim gördüm. Hatta emin olamadım eşime de gösterdim. Sizde var mı birşeyler

Oda ne ki CNm :)) aynı olmakla beraber ben durduğum yerde sızıyorum:KK66:) ki 2 yaşındaki oğlum gelip dürtüyor yoksa sabahtan akşama kadar uyurum ..
benim de iki biçuk yaşında bir oğlum var, hiç de öyle siızmama müsade etmez, gerci ben de öyle çabuk uykuya dalamıyorum malesef... Cok fazla iş de yapmıyorum ama hep halsiz hep uykuluyum...

şimdi baktım pantolonun fermuar izinden başka bişey yok bende:KK45:

Back
X