• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Herkese günaydun ya sanırum benim romatizmal bir sorunum var ta eegenlik yıllarımda serin havalarda bacaklarım sızlardı aspirin vermişlerdi ovup sıcağa sarınca geçerdi yılda bir iki defa yoklardı bu ağrı beni. İki gün önce bacağmı tuttu topallamaya başladım ne yapsam geçmedi derken dün iki koluma birden vurdu sinirimden hüngür hüngür ağladım acıdan. Şimdi gitsem röntgen çekemezler ilacı varsa onu da alamam ne yapacağım bilmiyorum şu an hala kol kemiklerimde sızı var

Kızlar 2li test ne zaman oluyor doktorlarınız bişi söyledi mi? Ben haftaya cumartesi gideceğim sanırım o zaman söyler ama merak ettim.

Bir de aile hekiminize haber verdiniz mi?

Kızlar 2li test ne zaman oluyor doktorlarınız bişi söyledi mi? Ben haftaya cumartesi gideceğim sanırım o zaman söyler ama merak ettim.

ikili testi bilmiyorum, ama ilginç bir şekilde ben hamile olduğumu öğrendikten 2 gün falan sonra aile hekimliğimden beni aradılar. "kayıtlarımızda artık hamile olarak gözüküyorsunuz, bilgilerinizi güncellemek istiyoruz" diyerek tahlil sonuçlarımı falan sordular... hangi testleri, hangi aşıları orada yaptırabileceğim konusunda bilgi verdiler, sorunuz varsa arayıp sorabilirsiniz dedediler... şaşırdım... o_O

Bi benimmi hic bulantim yok bazen endiseleniyorum neden yok diye ...
bende de yok bulantı. ya da en azından sürekli yok...
zaman zaman birkaç dakikalığına oluyo o kadar..
endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum. gerçi ben bu cumartesi doktora gideceğim, o zaman anlarız bir şey olup olmadığını.
ama sonuçta bulantı hamileliğin tek belitisi değil...
sürekli bir yorgunluk, uyuma isteği, ya da sık tuvalete gitme ihtiyacı, göğüslerde hassasiyet... gibi başka belirtiler vardır eminim.

ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor doktorum bu ay sonuna kadar yaptırmam gerektiğini söyledi ayın yirmibeşine randevu aldım.. senin de doktorun zamanı geldiğinde söyler ve özellikle dikkat edin normal kadın doğum doktoru bu ölçümü net yapamıyor yani yapıyorlar ama asıl perinotoloji uzmanının bu ölçümü yapması lazımmış benim doktorumun bizzat söylediği bu..

Dr bişey dedi mi peki canm

Benim de çıktı hatta ilk baştan başlamıştı çıkmaya sanırım daha da inmez:KK48:

Hayırlısı olsun inş CNm , ne kadar daha beklemen lazımmış kalp atışını duyabilmek için ..şimdiden üzme kendini Rabbim ne eylerse güzel eyler ..

kesenin çok düzgün oldugunu ben bundan olumsuz bir durum beklemem dedi.cuma günü kendi doktoruma gidicem bir kez daha bakalım ne olacak bende bilmiyorum.

son adet tarihine göre 8 haftayım ama ölçüme göre geçen cuma 6 haftaydım.bu cuma yine ölçüm yapılacak eğer bir haftalık gelişme gösterdiyse problem yoktur demekmiş sanırım.bekliyoruz.hayırlısı

ikili testi bilmiyorum, ama ilginç bir şekilde ben hamile olduğumu öğrendikten 2 gün falan sonra aile hekimliğimden beni aradılar. "kayıtlarımızda artık hamile olarak gözüküyorsunuz, bilgilerinizi güncellemek istiyoruz" diyerek tahlil sonuçlarımı falan sordular... hangi testleri, hangi aşıları orada yaptırabileceğim konusunda bilgi verdiler, sorunuz varsa arayıp sorabilirsiniz dedediler... şaşırdım... o_O
evet bhcg baktırdıysan ılk, toplum saglıgından baglı oldugun aıle hekımlıgının sayfasıa dusuyor ordan bhcg baktırdıgını gorup telefonla gerı donuyorlar. gebe takıbını kacırırlarsa onlara cezası var bu durumun. bu sebeple sıkı takıp edıyorlar canım ;)

Hastaneden çıkıyorum kızlar ama durumum stabil olduğu için. Lütfen dua edin bana %50 riskli dedi doktor.. İnşallah Allahım bebeğimi bana bağışlar

Çok geçmiş olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur da bi daha hastanelerde yatmana gerek kalmaz canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın
kesenin çok düzgün oldugunu ben bundan olumsuz bir durum beklemem dedi.cuma günü kendi doktoruma gidicem bir kez daha bakalım ne olacak bende bilmiyorum.

son adet tarihine göre 8 haftayım ama ölçüme göre geçen cuma 6 haftaydım.bu cuma yine ölçüm yapılacak eğer bir haftalık gelişme gösterdiyse problem yoktur demekmiş sanırım.bekliyoruz.hayırlısı
İnşallah dediği gibi olurda hiçbir sorun yaşamazsınız bu arada dr gidene kadar bol bol dua et inşallah bebeğin sağsalim tutunur sana

Beni arayan olmadı yerine göre değişiyor demek ki ben bugün arayıp haber vereyim en iyisi :)

Çok geçmiş olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur da bi daha hastanelerde yatmana gerek kalmaz canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın

İnşallah dediği gibi olurda hiçbir sorun yaşamazsınız bu arada dr gidene kadar bol bol dua et inşallah bebeğin sağsalim tutunur sana
Sağol canım inşallah

ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor doktorum bu ay sonuna kadar yaptırmam gerektiğini söyledi ayın yirmibeşine randevu aldım.. senin de doktorun zamanı geldiğinde söyler ve özellikle dikkat edin normal kadın doğum doktoru bu ölçümü net yapamıyor yani yapıyorlar ama asıl perinotoloji uzmanının bu ölçümü yapması lazımmış benim doktorumun bizzat söylediği bu..

Anladım canım çok sağol

Back
X