• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

bende onu

anlatamiyrum kayinvalidem yardimi oluyor ama ben yemekde yapabiliyorum bn bulasikda yikiyabiliyorum kayin validem dio kusmakdan kan gelirmis bogazindan yemeklerini bulasiklarini komsularini yaparmis esini 6 ay tiksinmis yataklarini bile ayirmis ben az cok utu yapiyorum temizlik yapma calisiyorum topluyorum arada dusuyorum yataga bak cunku bunyem kaldirmiyor mecbur dinleniyorum isten geliyorum eve
Meryem bol sabır bol sabır. Geçer geçer bazı şeyler ama izi kalır. Esin daha çok olgunlasacak çok yolu var.

bende onu
anlatamiyrum kayinvalidem yardimi oluyor ama ben yemekde yapabiliyorum bn bulasikda yikiyabiliyorum kayin validem dio kusmakdan kan gelirmis bogazindan yemeklerini bulasiklarini komsularini yaparmis esini 6 ay tiksinmis yataklarini bile ayirmis ben az cok utu yapiyorum temizlik yapma calisiyorum topluyorum arada dusuyorum yataga bak cunku bunyem kaldirmiyor mecbur dinleniyorum isten geliyorum eve
Bi de çalıştığın halde böyle anlayışsız öyle mi? Ben evde olduğum halde hep halsizim, Allah yardımcın olsun

ben 20
Kaç yaşındasın çok erken bebek düşünmüşsün keşke biraz zaman geçseydi birbirinize alışsaydınız.

Sakın eşine kuzenimin eşi böyle falan deme o daha çok sinirlendirir onu inşallah düzelir değerini anlar sen sakın üzülme can taşıyorsun.

ben 20 yasindayim bebegimde 20 yasimdayken dogacak bir ay sonra 21 olacam esim 24 yasinda o beni laflari ile sinir edince bende oyle diyorum iste cocumuzda oldu hemen aslinda bende olsun istedim cocuk cok severim

sizede cok gecmis olsun Allah bebeginize saglik sıhatinize tez zamanda kavusmayi nasip etsin insallah
Canım evliliğin ilk ayları alışmak zor birde kv olunca ısınma süresi biraz daha uzayabilir. Sen canını sıkma Allah eşine olgunluk, anlayış ve yardımcı olma isteği versin. Ama bence eşini alıştırmaya çalış bebeğine ki aslında taşıdığın canın ikinizin olduğunu ve ne kadar zor olduğunu anlasın. Herşey çook güZel olacak inşallah . Sen duanı et gerisini Allaha bırak.

insallah olgunlasir ya
Bebek Doğunca olgunlaşır hiç birşey ise yaramazsa. Çünkü o yavru onları öyle bir büyülüyor ki akılları o zaman başlarına geliyor. Sen mümkün oldugunca onunla git dr a aynı heyecanı tatsin seninle inşallah düzelecek her şey sen duani hiç aksatma

bin

evet calisiyorum malesef isim muhasebe o yuzden ona kolay geliyo
Erkekler geç olgunlaşıyor malesef, Allahtan k.validenle sorunun yok bence o daha kötü, eşine de Rabbim anlayış ihsan etsin... Benim eşim de ütü konusunu takıyor en çok ama elinden geldiği kadar da yardımcı oluyor.. Sen de ütülere öncelik versen de diğer işleri yüzeysel yapsanbelki rahat edersin? Çocuk olunca işler daha da zorlaşacak ama herşey sana bakıyor evde, Türkiyede kadın olmak zor vesselam

Kizlaar yaa bel aaagrisi ve baaacaak kramplari beni cok etkiliyo sizde de var. Mi boyle sikayetler.

Kizlaar yaa bel aaagrisi ve baaacaak kramplari beni cok etkiliyo sizde de var. Mi boyle sikayetler.
Bende de bel ağrısı oluyor ama şu an çok rahatsız etmiyor, oğlumu kucaklayınca oluyor sanırım, kramp şu anda yok ama ilk hamileliğimde olmuştu, magnezyum veriyor dr.lar çok da iyi gelmişti, sende dr.una söylersen verebilir sana da...

Nasıl böyle birşey söyler canım ya kusura bakma ama çok kızıyorum. Şükretmesi lazım. Allah rahatsızlık vermesin. Bak benim ne kadar yatacağım belli değil ev işi yaptımda ne oldu şimdi tuvalet yatak arasındayım yemeği bile kalkmadan yiyorum.
valla benim eşim ev işi yapıyorum diye bana kızıyo. hatta ev işlerini beraber yapıyoruz sağolsun. aslında senin durumun ev işinden daha önemli.

ben 20

ben 20 yasindayim bebegimde 20 yasimdayken dogacak bir ay sonra 21 olacam esim 24 yasinda o beni laflari ile sinir edince bende oyle diyorum iste cocumuzda oldu hemen aslinda bende olsun istedim cocuk cok severim

Allah yardımcın olsun sabır versin sana ne diyeceğimi bilemedim

ben engelliler merkezinde çalışıyorum.burada engelli çocuğa sahip velilerin hepsinin hali içler acısı.hiç birinin sosyal hayatı yok çogunun kocası terk etmiş zoru görünce.işlerinden ayrılmışlar ki bu çocuklara tam gün bakıcılık yapmak gerek.

ve en acınası olanı bu annelerin en büyük derdi ben ölsem bu çocuga kim bakacak.tamam siz çocugu yinede aldırmayın fakat bizler amerikada falan değil türkiye de yaşıyoruz.günümüzde bakım evlerinde engelli çocuklara tecavüz ve taciz türü bir sürü olay yaşanıyor.işin içinde oldugumdan biliyorum.

daha geçen ay bir kız öğrencim kaçırılıp tecavüze uğradı .kaçıran hapiste şuan ama peki ya o çocugun yaşadığı travma ne olacak.

sadece kendinizi düşünmeyin doğacak engelli çocuk içinde hayat bir ızdırap oluyor.diğer çocuklar gibi yaşamıyorlar.normal çocuklar acımasızdır ve dalga geçerler bunları mı yaşasın istiyorsunuz sırf siz günaha girmemek için bir ömür boyu engelli olan çocugun günahına gireceksiniz.yapmayın böyle.kendinizi değil doğacak engelli çocugu düşünün derim

allah korusun kimse yaşamasın inşallah.ama bir kaç sayfa geride %100 sonu veren bir testin türkiyede yapıldgını yazmıştım.ilgilenirseniz
http://www.hakankilavuz.com.tr/tr/index.php/gebelik/42-down-sendromu/169-cff-dna-analizi.html
tatlım merhaba bende zihinsel engelliler oğretmeniyim ama maalesef senin gibi düşünmüyorum.bir tek down sendromu veya fiziksel engeller ultrasonda belli olabiliyor ki down sendromu teşhisi kesin sonuç vermiyor genelde o dediğin testi ve guvenilirliğini bilmiyorum oyuzden yorum yapmayacağım...diğer butun zihinsel yetersizlikler doğumdan sonra zamanla belli eder kendini ki sende bilirsin down sendromu en hafif çocuklarımızı oluşturmaktadır eğitim uygulamalarda. Ben kendi adıma meslekte 7. Yılım olmasına rağmen bebeğimin downlı olduğunu bilirsem aldırmam..kürtaj canlıyı yoketmektir ve buna kimsenin hakkı yok.bu bana daha önceleri yapılan toplu halde oşdurulen zihinsel engelli insanları çağrıştırıyor maalesef.tabi bu bir tercihtir hiçbirimiz sende umarım böyle birşeylw karşılaşmayız ama karar tabiki anne ve babanın ...sevgiler :)

valla benim eşim ev işi yapıyorum diye bana kızıyo. hatta ev işlerini beraber yapıyoruz sağolsun. aslında senin durumun ev işinden daha önemli.
Haklısın ama sorun bende temizlik konusunda illa evim temiz ve düzenli olacak herşey tamam olacak ama artık son olaydan sonra aştım bunu ev götürüyo ama benim umrunda değil bebişim iyi olsunda :)

Kızlar benim bulantim azaldi ama aksam midem kesiyor bulanti oluyor birde 10- 11 haftalık olan arkadaşlar dizinde kasiginizin üzerinde birşey var gibi hissediyor musunuz benim oturunca da yururkende sol kasigimin üstünde sürekli hissettiğimbir sşeyler var acaba bebisler oraya mi yerlesti

Back
X