2015 Nisan Anneleri

Hımm bende hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duymuştum hatta bir çok arkadaşta tanık oldum .. Hurma dediğim bildiğimiz hurma .. Dediğin hurma mayoş tadında birşey dimi birde çok tatlı diye hatırlıyorum .. Aslında burda yiyecek mümkün olduğu kadar zikretmemeye çalışıyorum ama bazı yararlarını söyleyip haberdar etmekte lazım .. Hay Allah ne kadar da hassas bir dönemdeyiz canımızın neyi çekeceği tam bir muamma :))

bende de var kasılma çekme ve krampımsı sızı olup geçiyor bunu söylediğimde daha deneyimli bir arkadaşım ilerleyen aylarda daha sık olur demişti tabi her bünye de farklı olur .. ama normal bişeymiş o

canım bende aynısı oldu mutlaka görün dr a gerekirse başka bir dr bul git enfeksiyon ya da mantar olmuş olabilir hamilelikte daha hassas oluyormuş o bölge sürekli ıslak olduğu için (akıntı çok oluyor ya)
Allah şifa versin.. geçmiş olsun

basit bişey hemen geçer canını sıkma ama dr a da görünmeyi ihmal etme

kızlar beni dün gece uyurken bişey ısırmış komple kıpkırmızı oldu ve değdikçe kaşınıyor sinek mi böcek mi anlamadım bilen var mı farklarını sabunla suyla yıkadım bir de stilex krem sürdüm geçmiyor...ben de buna takıldım kaldım zarar verir diye çok korkuyorum bebiş için

Hamile kıyafetleri için bence de erken ama göbeğini sıktıracak şeylere dikkat et o kadar.
Ben sadece pantolon bakıyorum onu da bu yüzden.

İgneye. Devam .çok yağlı bir iğne 2 gün sizisi sürüyor.
Canim gecmis olsun bnmde kanama alanim var 20 gundur yatıyorum. 11haftaligiz. Bnde progestan kullaniyorum. Ne zaman duzelicez biz dr ne diyo sana. Bnm kanama alanim biri 4 biri 2 cm

Günaydın Hanımlar,
İnşallah herkes güne mutlu ve pozitif başlamıştır. Ben bugün daha iyi gibiyim sanırım ama yine birşey yiyemiyorum bebeğime zararı olur mu bilmiyorum ama içim almıyo
ben dr a sormuştum canım henüz bu aylarda bebeklermz çok küçük oldğu için bzm vücudumuzdan o ihtiyacını alıyormuş bebek için endişelenme canım bulantın da geçer inşallah sağlıklı güzel besinler yer bebiş için daha da rahat hissedersin :*

Kizlaaar ben geldim çok şukur giremiyordum siteye en son nick değiştirip gelebildim bende harbinden site bakımda sanıyorum eee nasılsınız gorusmeyeli bu arada gebelik imzasını başı yapiyoduk en çok da o yazıları merak ettim kas gün valla ne yalan diyimm

Kızlar dr dan geldim şimdi 15 mm kanama alanım var.progestan ve içmeye devam
Canım geçmiş olsun küçükmüş seninki maşallah dahada küçülür inşallah. Bende iğne pluyorum hergün. Artık sağıma soluma zor dönüyorum :)

bende de var kasılma çekme ve krampımsı sızı olup geçiyor bunu söylediğimde daha deneyimli bir arkadaşım ilerleyen aylarda daha sık olur demişti tabi her bünye de farklı olur .. ama normal bişeymiş o
çok sağol arkadaşım cevap vermene sevindim yarın randevum var soracağım inşaallah

Canım geçmiş olsun küçükmüş seninki maşallah dahada küçülür inşallah. Bende iğne pluyorum hergün. Artık sağıma soluma zor dönüyorum :)

Canım sen nasıl oldun o yakan iğne dimi bide yawas yawas vuruyor mecburen dahada cani yanıyo insanin ben c.tesi lekelenmem oldu diye oldum hala aciyo Allah bi an önce kesin kanamalarinizi inşallah

Canim gecmis olsun bnmde kanama alanim var 20 gundur yatıyorum. 11haftaligiz. Bnde progestan kullaniyorum. Ne zaman duzelicez biz dr ne diyo sana. Bnm kanama alanim biri 4 biri 2 cm
16 haftaya kadar iğne ye ilaca devam dinlenicen diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…