2015 Nisan Anneleri

Beninkiler de 2 ve yazmayi özellikle cok fena unutmuslar buyuk kucuk harfe hic bakmiyokar bayrama kadar yazmaya agirlij vermeyi düşünüyorum hayirlisiyla hallederiz canim bebisin boyu bnm de tutmuyo 25ken 23 diyodu

Kizlar bn komsumdan istemistim mahallede birinde vardir soyle bi dolasin bahceleri istersiniz 1 tane

nar erken doğum sancılarına sebep olabılıyor bu yuzden yenmemelı. annem bana hamıle ıken cok gul koklamıs sonradan ogrenmıskı gul koklarsan bebekte gul lekesı olur. ben dogmusum alnımda kırmızı leke. sonra kendınden nasıl olduysa artık o leke enseme kadar kaymıs saclarımın ıcınde kalmıs. şimdi belli degi öylekı lisedeyken ögrenmiştim bu hıkayeyi.
bırde canım cennet elması bazı yerlerde de hurma derler domates gıbı ondan ıstedı yaf :S daha varmıkı cıkmasına hep sızın yuzunuzden ha meyve meyve dedınız

Son düzenleme:
perinatoloji uzmanı öyle kolay bulunmuyor araştırıp baktıklarım da genelde bu ve dolayları fiyatlarda yapıyorlar testi uygun bi yer bulamadım ya
fetus sağlık merkezi atıl yüksel burası baya iyi bir yer detaylı ultrasyon vs bilgin olsun canım

Allah gonlune gore versin

Nasıl yani 4 haftalık hamileyken mi duydunuz kalp atışını? İmzanızda öyle yazıyor o haftada anca kese oluşmuyor mu?

ya o imza beni sinir etti zaten. bn ulturason fotosundaki tahmini yazan doğum tarihini yazıyorum. 3 haftalık çıkıyo, değiştiridim 4 oldu bilmem ne bnde bıraktım ya. 6.haftada duyduk kalp atışını şuan 8. haftada

Kasım ayında oluyor yanılmıyorsam Cennet hurması

bak şimdide 12 haftalık oldu. yok tutmuyo bi türlü. hangi tarihi yapsam. en iyisi kaldırayım bu imzayı

cnm bdönraktaydım biraz önce hastaneyi aradım sordum bnm hastane 30 tlye yapıyomuş 50tl muayene zaten :) çok değildir hemen hemen aynı oluyo :) bu arada haftaya çarşamba gidicem bende ikili içinn

Anladim cnm sagol bende oyle yapayim:)
hayirli haberlerle don insallah cnm butun hamisler insallahh :)

canım hayırlı uğurlu olur inşallah tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…