Beninkiler de 2 ve yazmayi özellikle cok fena unutmuslar buyuk kucuk harfe hic bakmiyokar bayrama kadar yazmaya agirlij vermeyi düşünüyorum hayirlisiyla hallederiz canim bebisin boyu bnm de tutmuyo 25ken 23 diyoduHerkese günaydınlar valla esas işim başlayıp odaklanınca buraya fazla girememeye başladım. Sanırım bundan sonra da böyle olur. Minikleri de çok özlemişim ama çok kalabalık olduk 5 kişi daha gelmiş 48 kişi olduk bütün gün sarıldılar belime kendimi koruyacam diye bir hal oldum şimdi hem minik fındığıma hem de 48 tane kuzuma yetmem gerekiyor ama zor geçecek dün eve geldiğimde ayak ağrımdan inledim boğazım da hemen faranjit başladı bile nezle olan çocuklarım da vardı kendimi korumam imkansız yani.Bir de ders çalışmamış sıpalar hem sevdim hem haşladım onları 2.sınıf olduk harfleri unutan var öldürecem dedim sizi
Bu arada aşağıdaki boy bilgisi ile benimki tutmuyo yaklaşık 16-18mm diyo bugün için ama bugün tahlil için gitmiştim ultrasona da aldı doktor benim fındık 22 mm di :)
nar erken doğum sancılarına sebep olabılıyor bu yuzden yenmemelı. annem bana hamıle ıken cok gul koklamıs sonradan ogrenmıskı gul koklarsan bebekte gul lekesı olur. ben dogmusum alnımda kırmızı leke. sonra kendınden nasıl olduysa artık o leke enseme kadar kaymıs saclarımın ıcınde kalmıs. şimdi belli degi öylekı lisedeyken ögrenmiştim bu hıkayeyi.Oh güzel ayva muhabbeti olmuş ne ala .. Birde yemekte sakıncalı bildiğiniz meyveler var mı diye sormak lazım onlarda önemli .. Mesela benim oğlum doğduğunda alnında ve kulak arkasında doğum lekeleri vardı halan tam geçmedi acaba yediğim birşey mi yaptı diye düşünmeden edemiyorum .. Doğum lekeleri kalıcı değil geçer diyorlar ama ya geçmezse işte insan takıyor bazen .. Narı duymuştum hamile iken yenmesi iyi değilmiş galiba bebeğin cildinde leke yapıyormuş .. Bende yemiştim pöff .. Birde hamile iken suji ve bunun gibi çig pişmemiş et yenmemesi doktorlar tarafından önemle arzediliyor .. Bunun yanında pişmemiş yumurta da dahil ..
fetus sağlık merkezi atıl yüksel burası baya iyi bir yer detaylı ultrasyon vs bilgin olsun canımperinatoloji uzmanı öyle kolay bulunmuyor araştırıp baktıklarım da genelde bu ve dolayları fiyatlarda yapıyorlar testi uygun bi yer bulamadım ya
Allah gonlune gore versinya bende gamzeli olsun istiyorum ne eşim gamzeli ne de ben :) Eşim esmer ben kumralım ben biraz anneme benzesin istiyorum sarışın maviş gözlü ondan hep anneme bakasım var ama eşime de çok aşığım bakmadan duramıyorum :))
Nasıl yani 4 haftalık hamileyken mi duydunuz kalp atışını? İmzanızda öyle yazıyor o haftada anca kese oluşmuyor mu?
Kasım ayında çıkmış oluyor yanılmıyorsam :)Kizlar bn komsumdan istemistim mahallede birinde vardir soyle bi dolasin bahceleri istersiniz 1 tane
nar erken doğum sancılarına sebep olabılıyor bu yuzden yenmemelı. annem bana hamıle ıken cok gul koklamıs sonradan ogrenmıskı gul koklarsan bebekte gul lekesı olur. ben dogmusum alnımda kırmızı leke. sonra kendınden nasıl olduysa artık o leke enseme kadar kaymıs saclarımın ıcınde kalmıs. şimdi belli degi öylekı lisedeyken ögrenmiştim bu hıkayeyi.
bırde canım cennet elması bazı yerlerde de hurma derler domates gıbı ondan ıstedı yaf :S daha varmıkı cıkmasına hep sızın yuzunuzden ha meyve meyve dedınız
Canim ben biliyorum benim Dr onunla çalışıyo bende ona gidicem fiyati hakkında bilgin varmifetus sağlık merkezi atıl yüksel burası baya iyi bir yer detaylı ultrasyon vs bilgin olsun canım
KKüçükköy de oturuyorumSudeposu Gaziosmanpaşa da mı oturuyorsun? :)
sen yanlış duymuşsundur cnm 3/4haftada kalp atışı olmaz kese bile zor bir ihtimal yada senin satta sorun var
aminnn canım inşaallahYeni gelen arkadaslar, hepiniz hosgeldiniz. Umarim sayimiz hep boyle artar, azalmaz! Herkese hayirli olsun. Insallah hepimiz guzel, rahat, sorunsuz ve mutlu bir hamilelik donemi geciririz!
cnm bdönraktaydım biraz önce hastaneyi aradım sordum bnm hastane 30 tlye yapıyomuş 50tl muayene zaten :) çok değildir hemen hemen aynı oluyo :) bu arada haftaya çarşamba gidicem bende ikili içinn
Besevler1050 konulardaki cnm
Koruyarak yakınım 100 metre kadar:)
Sende mi?
İgneye. Devam .çok yağlı bir iğne 2 gün sizisi sürüyor.Kızlar dr dan geldim şimdi 15 mm kanama alanım var.progestan ve içmeye devam
canım hayırlı uğurlu olur inşallah tebrikler :)Günaydın arkadaslar dunku tecrubelerimi paylasmak istedim. Normalde 11+5 haftalik hamileyim. Dun tekrar ikili tarama testi icin gittim. Doktor gelisimi 13 haftalik dedi ikili taramaniz geciyo filan diye bizi biraz panikletti. Ama allaha sukur verdik kanimizi. Ayrıca 3 boyutlu da kizimizin olacakgini ogrendik yuzde 85 ihtimalle hemde. Bilmiyorum ne kadar dogru ama biz cok sevindik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?