• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Canım sen nasıl oldun o yakan iğne dimi bide yawas yawas vuruyor mecburen dahada cani yanıyo insanin ben c.tesi lekelenmem oldu diye oldum hala aciyo Allah bi an önce kesin kanamalarinizi inşallah
Canım iyiym çok şükür ama iğneye devam edeceğim bir süre daha ve sürekli yatıyorum. Sanada çok geçmiş olsun. Progesteron çok garip bşr hormon iğnesi yakıyor, hapı sersem gb yapıyor :KK53: Allahım sonumuzu güZel etsin canım :)

Vururkende diğer iğnelere göre uzun sürüyor enjeksiyonu kitliyor bacağı aman bebişler iyi olsunda :)
ben de vuruluyorum o iğneden haftada 1 ilk ikisini özel hastanede vurdurdum yavaş yavaş enjekte ettiler hatta yağlı olduğu için bu şekilde oluyo dedi hemşire son ikisini devlet hastanesinde vurdurdum iğneyi sokmasıyla çıkarması bir oldu hemşirelerin dedim yavaş yavaş vurulması gerekmiyor mu cevap alamadım ama en son hızlı vuranınki o an değil de sonradan acıdı diğerleri vururken bacağımı kasıyordu anlamadım nasıl iş sanki son iğne boşa gitti gibi:(

Mrhb kizlar son bir kaç gündür forumu takip edemedim bugün kontrolün vardi maşallah bebeğim kocaman olmuş boyuna 36 mm dedi Drkafasi elleri ayaklari ooldukça belirgindir kalp atisida 153 hayatinin en güzel günlerindenbiriydi eesinle ben gozyaslarimizi tutamadik inşallah bu sefer bebeğine kavusurum Allah herkese bu güzel duyguları yasatsin

mrb bende ikili tarama testi yaptırdım 3 boyutlu ultrasona da girdim devlet hastanesinde yaptırdım ama ne kadar ısrar etsemde cinsiyetini öğrenemedim söylemiyorlar. Sen ne güzel öğrenmişsin.İnşallah Sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Aynen canim soylemiyolar ben de cok israr ettim ki doktor vucudunu tanitti bebegimizin bize yani gercekten belli oluyo yani insallah sende bi dahaki sefere ogrenirsin

benim sabahları değil tüm gün midem bulanıyor 5 gündür. ne zormuş sürekli kusma hissi, çok şeyden iğrenme. o_O bunun çözümü yok mu ay bunaldım.:KK62: çubuk kraker doldu içim.:KK1:

Kizlar bn 2 gundur okulda cok yoruluyorum hep ayaktayim sinif isleri kitap veli idare derken oturamadim hic 8 3 arasi. Bugun de anneme yardim ettim günü var yarin cok kötü hissediyorum kendimi Allah korusun kanama falan olsa nasil anlarim bi de cok kitap sira falan cektim sinifi düzenlerken ondan da korktum dra da 3 gun once gitmistim

Bende de 2 gündür reflü çıktı başıma :KK43: Mide bulantılarım bittiki benim buradaki diğer arkadaşlara göre çok çok az sürmüş oldu ama bir şey bitse başka bir şey başlıyor. Reflü çok korkunççç...

evet canım kavunda karpuzdan daha faydalıymıs zaten vakti gecmeden yiyelim

mrb Cnm.bende ankaraya yeni atandı.ve bir turlu kendime II bi doktor ayarlayamadim.sanırım sende anakarada yasiosun kime gidiyorsun bana onerecegin doktor ismi varmı.doğuma az kaldı ben hala doktor ayarlayamadim.boyle siteden arama yaparken senin yazılarını gördüm.hastane ve doktor ismi onerirmisin

kızlar beni dün gece uyurken bişey ısırmış komple kıpkırmızı oldu ve değdikçe kaşınıyor :KK43: sinek mi böcek mi anlamadım bilen var mı farklarını sabunla suyla yıkadım bir de stilex krem sürdüm geçmiyor...ben de buna takıldım kaldım zarar verir diye çok korkuyorum bebiş için :KK43:
Acı acı kaşinoyorsa karınca ısırmıştır CNm umarım daha kötü olmaz .. Takipte ol bakalım ısırık kısında renk değişikliği olucak mı ki olursa mutlaka doktora git ..

gunaydin kizlar sanki idrara sık cikma olayom hafiflemis gibi sizde durumlar nasil mide bulantim zaten yok ama midem surekli acıkıyor bide yemek secmeye basladim artik sizler nasilsiniz

Kizlar bn 2 gundur okulda cok yoruluyorum hep ayaktayim sinif isleri kitap veli idare derken oturamadim hic 8 3 arasi. Bugun de anneme yardim ettim günü var yarin cok kötü hissediyorum kendimi Allah korusun kanama falan olsa nasil anlarim bi de cok kitap sira falan cektim sinifi düzenlerken ondan da korktum dra da 3 gun once gitmistim
Birşey olmaz inşallah canım ama riske atıp pişman olmamak gerek. Hamilelerrin yapmaması gerekenler belli sende dikkat et. O sıraları başkasıda çekebilir ama bebeklerimizden önemli değil hiçbirşey.

gunaydin kizlar sanki idrara sık cikma olayom hafiflemis gibi sizde durumlar nasil mide bulantim zaten yok ama midem surekli acıkıyor bide yemek secmeye basladim artik sizler nasilsiniz
Maşallah canım artık 2. Döneme girdiğin için rahat olursun bundan sonra :)

Back
X