- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.000
- 178
- 38
kızlar hiç aklımda yokken benimde canım ayva çektiii napcez şimdiiiiii
Okumaya bile dayanamıyorum onu birde heryerde bana inat bağıra bağıra satiyorlar:)yaa kızlar kavunu çok seviyorum ama kavun midemi çok kötü yapıyo
Bursanin neresindesin canimKızlar bende var...h.sonu kV bahçesindeki ağaçtan gönderdi. ..Yeşil ve olmuşlar midem iyi gelir diye...bursada olan varsa haberiniz olsun 2 tane büyük var hemen veririm:)
Okumaya bile dayanamıyorum onu birde heryerde bana inat bağıra bağıra satiyorlar:)
Aydında pazarlarda çıktı ayva
kızlar hiç aklımda yokken benimde canım ayva çektiii napcez şimdiiiiii
Günaydın arkadaslar dunku tecrubelerimi paylasmak istedim. Normalde 11+5 haftalik hamileyim. Dun tekrar ikili tarama testi icin gittim. Doktor gelisimi 13 haftalik dedi ikili taramaniz geciyo filan diye bizi biraz panikletti. Ama allaha sukur verdik kanimizi. Ayrıca 3 boyutlu da kizimizin olacakgini ogrendik yuzde 85 ihtimalle hemde. Bilmiyorum ne kadar dogru ama biz cok sevindik
Âmin CNm Hşg din aramıza ..merhaba arkadaşlar bende nasipse nisan analarından olacağımallah hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Bursanin neresindesin canim
yok canm kalıtımsal sorunlar yaş vs de etkili ya başka yerde yaptıramazmısın daha uygun
bende hep alttan muayene oldum canım bir sakıncası yok idrara sıkısık gitmediğimiz için oluyor bidahakine idrara sıkısık gidelim
gözünnn aydınn ALLAHIM tamamına erdirsinnn hoşgeldinnn aramızaa :)merhaba arkadaşlar bende nasipse nisan analarından olacağımallah hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
bende öyleyim canım.ALLAHA EMANETLERiçim ferahladı valla iyi bari bişey olmasın da elim yüreğimde yaşıyorum zaten..
hayırlı haberlerle gelelim inşallah :)
Ozel canim evetBu ücretli olanlar özel hastane degil mi? Devlette de veriliyor mu ücret?
HOŞGELDİNNNNNNNBende Nisan annesi olucam nasip olursa inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?