2015 Nisan Anneleri

Benim eşimde de gamze var inşallah ona çekerde kocaman gamzeleri olur :)) tabii önce sağlıklı olsun :))

kızlar hiç aklımda yokken benimde canım ayva çektiii napcez şimdiiiiii

Kızlar bende var...h.sonu kV bahçesindeki ağaçtan gönderdi. ..Yeşil ve olmuşlar midem iyi gelir diye...bursada olan varsa haberiniz olsun 2 tane büyük var hemen veririm:)

yaa kızlar kavunu çok seviyorum ama kavun midemi çok kötü yapıyo
Okumaya bile dayanamıyorum onu birde heryerde bana inat bağıra bağıra satiyorlar:)

Bursanin neresindesin canim

mrb bende ikili tarama testi yaptırdım 3 boyutlu ultrasona da girdim devlet hastanesinde yaptırdım ama ne kadar ısrar etsemde cinsiyetini öğrenemedim söylemiyorlar. Sen ne güzel öğrenmişsin.İnşallah Sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Oh güzel ayva muhabbeti olmuş ne ala .. Birde yemekte sakıncalı bildiğiniz meyveler var mı diye sormak lazım onlarda önemli .. Mesela benim oğlum doğduğunda alnında ve kulak arkasında doğum lekeleri vardı halan tam geçmedi acaba yediğim birşey mi yaptı diye düşünmeden edemiyorum .. Doğum lekeleri kalıcı değil geçer diyorlar ama ya geçmezse işte insan takıyor bazen .. Narı duymuştum hamile iken yenmesi iyi değilmiş galiba bebeğin cildinde leke yapıyormuş .. Bende yemiştim pöff .. Birde hamile iken suji ve bunun gibi çig pişmemiş et yenmemesi doktorlar tarafından önemle arzediliyor .. Bunun yanında pişmemiş yumurta da dahil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…