2015 Nisan Anneleri

Badem yağı öneriyorlar..

meraba canm bende haftaya perşembe gidicem 12 oluyorum bende yapar heralde haftaya bakalım ne olcak
canim 2128282 bir arayip sor randevu alman gerek.bide ben gogsen beyde bebek tedavisi goruyordum oyuzden ona gidiyorum.takipli hastasiyim.bi ara sor canim ona gore git derim.

merhaba arkadaşlar nasılsınız? benim bir sorum olacaktı acaba aranızda kuyruk sokumunda ağrı olan var mı? benim çok ağrıyor da normal midir?
Benim çok ağırıyor CNm bence normal oğlumda böyle olmamıştı onda ilk üç ay idrarımı kaçırmıştım bu biraz bebeğin rahimde ne tarafta koşullandığına bağlı .. Her bebek farklı belirtiler veriyor ..

Sorum sadece done sendromuna mı bakılıyordu aslında çok teşekkürler

umarım normaldir canım sıkıntı verici olabiliyor bazen özellikle birşey almak için eğilsem kopuyo sanki

Bn de pazartesi gitmeyi dusunuyorum canim sen hayirlisiyla git gel de bn de oyle gideyim o zaman erkense bosuna gitmeyim

SAOL CNMM ALLAH RAZI OLSUNN :) BNMDE İLK BEBEĞİM ERKEKTİ O HAMİLELİĞİMLE BUNDA FARKLILIKLAR VAR BENİMDE İÇİMDEN KIZMIŞ GİBİ GELİYO VE BANADA HERKES KIZ DİYO BAKALIM HAYIRLISI OLSUN İKİSİDE BAŞIMIZ ÜSTÜNE :)

benimde sol kasığım, iş yapınca veya biraz hızlı yürüyünce ağrıyor, normalmi bilen varmı?
CNM BENDE BİRAZ FAZLA AYAKTA KALIYIM FAZLA YORUYUM İŞ YAPIYIM BNM DE BEL VE KARIN AĞRIM BAŞLIYO NORMALDR GALİBA ÇOK TAKMAMAMK LAZIMM :)

aynen banada kızmış gibi geliyo kız daha çok istiyom tabi başta sağlıklı olsunda hayırlısı artık

Herkese merhaba anneler
1 haftadır yoğun baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum. Bulantı hemen herkeste var gördüğüm kadarıyla ama baş ağrısı yaşayan var mı

selam nisan annesi :)
evet baş ağrım çok var ayrıca migrenimde olduğundan hiç çekilmez bir hal
Herkese merhaba anneler
1 haftadır yoğun baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum. Bulantı hemen herkeste var gördüğüm kadarıyla ama baş ağrısı yaşayan var mı

selam nisan annesi :)
evet baş ağrım çok var ayrıca migrenimde olduğundan hiç çekilmez bir hal alıyor
Allah dayanma gücü versin hepimize

Günaydııın sizde daha cikeşkebelli olmamasına rağmen bebek kıyafetleri bakıyormusunuz bakmadan duramıyorum tam sepete atıyorum bi kaç hafta daha bekliceksin alt tarafı diyorum

Bende dun bakiniyodum iki takim aldim internetten dayanamadim pembis pembis bide :) keske almasaydim dedim sonra bidee erkek olursa baskasina nasip olur artik :)

aynen banada kızmış gibi geliyo kız daha çok istiyom tabi başta sağlıklı olsunda hayırlısı artık
İLK HAMİLELİĞİM ÜÇÜZDÜ VE HEP KIZ İSTEDİM AMA ÜÇÜDE ERKEKTİ AMA ÖMÜRLERİ YOKMUŞ MİNİKLERİMİN ŞİMDİ KIZMIŞ GİBİ GELİYO AMA GÖNLÜMDEN GEÇEN ERKEK NE YALAN SÖYLEYİM :) SAĞLIKLI OLSUNDA TEK ÖNEMLİ DEĞİL SONUÇTA İKİSİDE YOK

merhaba arkadaşlar nasılsınız? benim bir sorum olacaktı acaba aranızda kuyruk sokumunda ağrı olan var mı? benim çok ağrıyor da normal midir?
slm canım benim 2-3 haftadır agrıyor yürüyemiyorum bazen kalkarken hareket edemiyodum.doktora sordum ben normalmiş gebelikte.devamlı sırt üstü yatmamak gerekmiş.kemiklerimiz genişliyormus ve yumusuyormus.vücut hazırlıyor kendini.

ay canım ömürleri okadarmış herşeyde vardır bi bildiği
aslında şuan ikiside yok bari gönlümüzden geçen olsunda diğer 2. bebişlerimizde oluruna bırakırız hangisi olursa artık

Herkese merhaba anneler
GEÇMİŞ OLSUN TATLIMM, GEÇENLERDE BENDE AŞIRI ŞEKİLDE ÇEKTİM İKİ GÜN PAROL İÇTİM BANAMISIN DEMEDİ NORMALDE DE VAR BENDE KAFAMDA SERSEMLİK BİR AĞIRLIK AMA O ZAMAN ÇOK ŞİDDETLİYDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…