AYNI ALINGANLIK BENDE DE VAR CNM BNM MALUM YAŞADIKLARIMIZDAN DOLAYI BİZ BİRAZ DAHA HASSASIZKızlar kimseden kimseye fayda yok valla kimse demiyo bir işin ucundan tutarım diye yakında ablam var oda Ariyo canın bişey istiyomu tamam ya ben çok duygusala bağladım bilmiyorum ama bu duruma çok uzuluyorum
HAYIRLISI OLSUN CNM :)ay canım ömürleri okadarmış herşeyde vardır bi bildiği
aslında şuan ikiside yok bari gönlümüzden geçen olsunda diğer 2. bebişlerimizde oluruna bırakırız hangisi olursa artık
Evet canim dediğin doğru biz daha yoğun yaşıyoruz suan duyguları bu duygu yoğunluğu katlanarak gitmesindeAYNI ALINGANLIK BENDE DE VAR CNM BNM MALUM YAŞADIKLARIMIZDAN DOLAYI BİZ BİRAZ DAHA HASSASIZ
CNMM ALLAHIN TAKDİRİYLE BİZ DUYGULARIN EN ACISINI YAŞADIK İNŞALLAH RABBİM BUNDAN SONRA GÜLDÜRECEK YÜZÜMÜZÜ BEN BUNA İNANIYORUMM KÖTÜ BİŞEY DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUMEvet canim dediğin doğru biz daha yoğun yaşıyoruz suan duyguları bu duygu yoğunluğu katlanarak gitmesinde
İnşallah arkadaşım bende inanıyorum bol bol dua ediyorum güzel allahım bizimle birlikte nerde varsa yüzlerini gülsün insallahCNMM ALLAHIN TAKDİRİYLE BİZ DUYGULARIN EN ACISINI YAŞADIK İNŞALLAH RABBİM BUNDAN SONRA GÜLDÜRECEK YÜZÜMÜZÜ BEN BUNA İNANIYORUMM KÖTÜ BİŞEY DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUMRABBİM ÇOK BÜYÜK İNŞALLAHHH GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYO :)
GEÇEN GECE YİNE GÖRDÜM OĞLUMU RÜYAMDA O KADAR TATLIYDIKİ BÜYÜMÜŞ KOCAMAN OLMUŞ HEM SEVİYODUM HEMDE EMZİRİYODUMİnşallah arkadaşım bende inanıyorum bol bol dua ediyorum güzel allahım bizimle birlikte nerde varsa yüzlerini gülsün insallah
Canim benimde sanki bugün kokusu geldi burnuma çok güzel kokuyodu kucağıma aldığımda ne ağladım bu gün şişti valla gözlerim ama şükürler olsun RabbimeGEÇEN GECE YİNE GÖRDÜM OĞLUMU RÜYAMDA O KADAR TATLIYDIKİ BÜYÜMÜŞ KOCAMAN OLMUŞ HEM SEVİYODUM HEMDE EMZİRİYODUMONU ÇOK ÖZLÜYORUM İÇİMİN ACISI HİÇ GİTMİYO DEDİĞİN GİBİ RABBİM TÜM MELEK ANNELERİNİ GÜLDÜRSÜN
ALLAHIM ŞÜKRÜMÜZÜ ARTIRSIN CNMMMCanim benimde sanki bugün kokusu geldi burnuma çok güzel kokuyodu kucağıma aldığımda ne ağladım bu gün şişti valla gözlerim ama şükürler olsun Rabbime
kizlar cok yoruldum. universitede hocayim bugun ilk dersim vardi. oluyorum yorgunluktan. ogrencilerim hamile oldugumu anlarlar diye tahmin ediyordum allahtan kimse anlamadi. rahatladim, 3. ayim bitene kadar ogrencilerime soylemek istemiyorum da!
selam nisan annesi :)
evet baş ağrım çok var ayrıca migrenimde olduğundan hiç çekilmez bir hal
selam nisan annesi :)
evet baş ağrım çok var ayrıca migrenimde olduğundan hiç çekilmez bir hal alıyor
Allah dayanma gücü versin hepimize
GEÇMİŞ OLSUN TATLIMM, GEÇENLERDE BENDE AŞIRI ŞEKİLDE ÇEKTİM İKİ GÜN PAROL İÇTİM BANAMISIN DEMEDİNORMALDE DE VAR BENDE KAFAMDA SERSEMLİK BİR AĞIRLIK AMA O ZAMAN ÇOK ŞİDDETLİYDİ
sendemiçoğu kişinin yeniden başlamış bulantıları tabi benmde tam bitti dedim şimdi dahada şiddetli başladı
Minik asyamız abla oluyor ne güzel :)) çok Duygulandım benim minik sıpa mahir de abi olucak inş .. Vay be daha dün gibi hatırlıyorum onları Mayıs anneleri topiğinde konuşurken .. Hele Asya'nın doğmasını dört gözle beklemiştik .. Gözlerimizdeki yaş hep inş böyle mutluluktan olur)
evet canım olabilir birde ben oturarak çalışıyorum arada kalkıp turluyorum ama genelde bilgisayar başı ondan kaynaklı da olabilir belki değil mi?slm canım benim 2-3 haftadır agrıyor yürüyemiyorum bazen kalkarken hareket edemiyodum.doktora sordum ben normalmiş gebelikte.devamlı sırt üstü yatmamak gerekmiş.kemiklerimiz genişliyormus ve yumusuyormus.vücut hazırlıyor kendini.
cok sagol canim, allah calisan butun anne adaylarina guc, kuvvet versin.Allah kolaylık versin canım ben biraz ayakta durunca bile belim kopuyor Allah sana sabır versin ben de çalışıyorum ve çok zorlanıyorum gerçekten
Bende de migren var sanırım migreni de tetikliyor biraz daha fazla ağrı hissediyoruz diye düşünüyorum Allah sabır versin inşallah 3 ay olduktan sonra rahatlarız
Sağol canım Allah razı olsun ben de çok şiddetli çekiyorum bazen dayanılmaz oluyor ekrana bakamıyorum sanırım migrenimde artıyor ama bi mide bulantısı kadar zorluyor insanı
kizlar cok yoruldum. universitede hocayim bugun ilk dersim vardi. oluyorum yorgunluktan. ogrencilerim hamile oldugumu anlarlar diye tahmin ediyordum allahtan kimse anlamadi. rahatladim, 3. ayim bitene kadar ogrencilerime soylemek istemiyorum da!
Ya bu hamilelik beni çok zayıf düşürdü sanırım. Önce bağırsaklarımdan dertliydim tam ondan kurtuldum derken şimdi de hapşırık, boğaz gıdıklanması ve boğaz ağrısı çıktı başımaİlaç olarak da bişi içemiyoruz çok fenalardayım
CNM BENDE KULLANDIM EWET KOKU VE RENGİNİ DEĞİŞTİRİYO :) BU KADAR PİMPİRİKLİ OLMAYALIM YAAKizlar nolur yardimci olun dktru aramaya utanıyorum gynoferon demir hapi kullanıyorum buyuk tuvaletim koyu tamam onu her demir ilaci yapıyor ama cok Afedersiniz kokusu cok degisik kullanan varmi ve mumkunmu en korktugum bebegime biseymi olduda kokusu degisti.. annelik boyle bisey sanırım.. herseyden birsey ariyoruz cuma ikili testim var ama aklimi yicem sanırım
sagolun, size de iyi donemler olsun. ben mugla universitesindeyim. ayrica size de kolay gelsin, okul hamileyken biraz zor oluyormus!Hocam yeni dönemimiz hayirli olsun ben de üniversitede calisiyorum... gazi deyim hatta siz neredesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?