- 25 Kasım 2012
- 441
- 507
- 138
içimi rahatlattın canım benimde çok ağrıyor arkadaşlar fıtık filan demeye başladı korkmuştum baya inşallah benimde geçer çalışıyorum birde daha şimdiden böyle ise yandım demeye başladım :)Bende oluyor geçen hafta hele acayip ağrıdı yürürken bile çok zorlanıyordum ama bu hafta daha iyi geçen haftaya göre
yaa 2 gundur bende de oluyor yatamıyorum yatınca doğrulamıyorum, yuruyemıyorum topallıyorummerhaba arkadaşlar nasılsınız? benim bir sorum olacaktı acaba aranızda kuyruk sokumunda ağrı olan var mı? benim çok ağrıyor da normal midir?
Fıtık olduğunu sanmam canım sonuçta bebek baskı yaptıkça ağrı oluyor o yüzden pek takılmadım ama rahatsız ediyor işte yürürken özellikle çok ağrıyor ama geçecek inşallahiçimi rahatlattın canım benimde çok ağrıyor arkadaşlar fıtık filan demeye başladı korkmuştum baya inşallah benimde geçer çalışıyorum birde daha şimdiden böyle ise yandım demeye başladım :)
aynen canım çok kötü insanı etkiliyo çok rahatsız edici bir durumyaa 2 gundur bende de oluyor yatamıyorum yatınca doğrulamıyorum, yuruyemıyorum topallıyorum
inşallah canım zaten yarın ikili tarama testim var doktora da sorup teyidi alıcağım haber veririm size de ben de senin gibi düşünüyorum ama herkesten farklı şeyler duyabiliyor insanFıtık olduğunu sanmam canım sonuçta bebek baskı yaptıkça ağrı oluyor o yüzden pek takılmadım ama rahatsız ediyor işte yürürken özellikle çok ağrıyor ama geçecek inşallah
Evet ve o duyduklarınıda kafana takıyorsun işte ister istemez evham yapıyorsun normal yani. Bende haftaya gidicem inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım bebişinin güzel haberlerini alırsıninşallah canım zaten yarın ikili tarama testim var doktora da sorup teyidi alıcağım haber veririm size de ben de senin gibi düşünüyorum ama herkesten farklı şeyler duyabiliyor insan
ben son usg tarıhıne gore heseplarsak 10+4 te gıdecegım 2lı ıcın demekkı oluyor :)Kizlar 2lj teste 10+ 4ken falan gitsek erken mi olur
canım ikili test 11 ve 14 üncü haftalar arasında yapılıyor bildiğim kadarıyla 10+4 de sanırım erkenKizlar 2lj teste 10+ 4ken falan gitsek erken mi olur
Her yerde aynı şekilde bakılır belli ölçümler var onlar şaşmaz genelde onlar için kan alınır ve bunun yanında ultrason ölçümlerine bakılır hatta annenin yaşı dahi hesaplamalara katılır diye biliyorum , oğlumdaki tüm verileri eline vermişlerdi ordan hepsini görmüştüm .. Yurtdışında isteğe bağlı olmaksızın yapılıyor bu ikili testler .. En azından burda öyle ki bir çok Avrupa ülkesinde de aynı CNm ..şunu belirtmek isterim her doğacak çoçuğun bir ihtimal dahi olsa down sendromu olması olasığı vardır .. Hiçbir test bebeğin tamamen sağlıklı yada sağlıksız olduğunu göstermiyor sadece bizlere oran veriliyor .. Bu oran yüzde 200 altında ise sana risk yüksek deniliyor ki bu bile şu anlama gelir 200 doğan bebekten biri olabilir şeklinde .. Bu oran iiçinde kalanlar isterlerse anne karnından bebek suyundan örnek aldırıp tekrar baktırabibilir duruma ki bu yöntem dahi 100 de yüz garantı sonuç vermiyor ..Herkese merhaba sevgili anneler ve Küçük
l fasulyeler..buradakileri okudukça evham yapmaya meylim artıyo:)canım bişiler çekiyor.yeni şeyler öğreniyorum teşekkürler herkese.bende çok şükür bulantı gibi bi durum yok arada fena sancı çekiyorum bazen çok normal olup acaba hamile değilmiştim diyorum baya değişkenim yani bende haftaya gitmek istiyorm inş dr.yurtdışında bu ikili teste nasıl bakılıyor bilmiyorum.bide bu teste ölçülmeler tam olarak nedir önleyici şeyler yapılabiliyor mu ki
inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için bebeklerimiz içinde :) çok heyecan verici gerçekten inşallah sorunsuz hamilelikler yaşarız...Evet ve o duyduklarınıda kafana takıyorsun işte ister istemez evham yapıyorsun normal yani. Bende haftaya gidicem inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım bebişinin güzel haberlerini alırsın
Ne zaman gideceksin canimben son usg tarıhıne gore heseplarsak 10+4 te gıdecegım 2lı ıcın demekkı oluyor :)
11. Hafta girmis oluyo diye gideyim istedim bi de ucretsiz muayene olacak oyle gidersemcanım ikili test 11 ve 14 üncü haftalar arasında yapılıyor bildiğim kadarıyla 10+4 de sanırım erken
cumartsı gıtcem canım sat a gore 11+0, usg ye gore de 10+4 te gotmıs olcam. gec dollenme ben de ımkansız cunku ovulasyon testı kullandım yumos gununu net bılıyorum. o yuzden ben usg olcumune ınanmıyorum 3 gun az olcttu. fakat doktor o onemlı deıl takılma dedıNe zaman gideceksin canim
gercı 10+4 te 11. hafta olmus oluo11. Hafta girmis oluyo diye gideyim istedim bi de ucretsiz muayene olacak oyle gidersem
olabilir tabi 11 haftada oluyor diye biliyorum canım ücretsiz olursa daha iyi :)11. Hafta girmis oluyo diye gideyim istedim bi de ucretsiz muayene olacak oyle gidersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?