2015 Nisan Anneleri

Bende oluyor geçen hafta hele acayip ağrıdı yürürken bile çok zorlanıyordum ama bu hafta daha iyi geçen haftaya göre
içimi rahatlattın canım benimde çok ağrıyor arkadaşlar fıtık filan demeye başladı korkmuştum baya inşallah benimde geçer çalışıyorum birde daha şimdiden böyle ise yandım demeye başladım :)

Kızlar kimseden kimseye fayda yok valla kimse demiyo bir işin ucundan tutarım diye yakında ablam var oda Ariyo canın bişey istiyomu tamam ya ben çok duygusala bağladım bilmiyorum ama bu duruma çok uzuluyorum

Fıtık olduğunu sanmam canım sonuçta bebek baskı yaptıkça ağrı oluyor o yüzden pek takılmadım ama rahatsız ediyor işte yürürken özellikle çok ağrıyor ama geçecek inşallah

Herkese merhaba anneler
1 haftadır yoğun baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum. Bulantı hemen herkeste var gördüğüm kadarıyla ama baş ağrısı yaşayan var mı

dun yan komsum yaslı tezeyle konusuyorduk. bır anda; 'aaaaa o ellerındekı neeeeee!' dedi. ben de istem dışı ellerimi uzattım ve ' ne varki ellerimde?' dedim. sonra teze oğlun olcak bak gör. dedi. meger ellerımı ayası yere bakacak sekılde uzatmısım bu da erkek demekmıs. avuclar yukarı uzatsasymısım kız olcakmıs :) koca karı lafları ama bende erkek hıssedıyorum ılk gunden berı. cevremdekıler de ole tahmın edıyor. ama solede bıse var nekadar gebe arkadasım varsa hepsının erkek olcak 2015 te. dogal seleksıyon benımkı ozaman kız olmalı doganın dengesı için diyorum guluyorum ıste naparsın

Fıtık olduğunu sanmam canım sonuçta bebek baskı yaptıkça ağrı oluyor o yüzden pek takılmadım ama rahatsız ediyor işte yürürken özellikle çok ağrıyor ama geçecek inşallah
inşallah canım zaten yarın ikili tarama testim var doktora da sorup teyidi alıcağım haber veririm size de ben de senin gibi düşünüyorum ama herkesten farklı şeyler duyabiliyor insan

inşallah canım zaten yarın ikili tarama testim var doktora da sorup teyidi alıcağım haber veririm size de ben de senin gibi düşünüyorum ama herkesten farklı şeyler duyabiliyor insan
Evet ve o duyduklarınıda kafana takıyorsun işte ister istemez evham yapıyorsun normal yani. Bende haftaya gidicem inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım bebişinin güzel haberlerini alırsın

Her yerde aynı şekilde bakılır belli ölçümler var onlar şaşmaz genelde onlar için kan alınır ve bunun yanında ultrason ölçümlerine bakılır hatta annenin yaşı dahi hesaplamalara katılır diye biliyorum , oğlumdaki tüm verileri eline vermişlerdi ordan hepsini görmüştüm .. Yurtdışında isteğe bağlı olmaksızın yapılıyor bu ikili testler .. En azından burda öyle ki bir çok Avrupa ülkesinde de aynı CNm ..şunu belirtmek isterim her doğacak çoçuğun bir ihtimal dahi olsa down sendromu olması olasığı vardır .. Hiçbir test bebeğin tamamen sağlıklı yada sağlıksız olduğunu göstermiyor sadece bizlere oran veriliyor .. Bu oran yüzde 200 altında ise sana risk yüksek deniliyor ki bu bile şu anlama gelir 200 doğan bebekten biri olabilir şeklinde .. Bu oran iiçinde kalanlar isterlerse anne karnından bebek suyundan örnek aldırıp tekrar baktırabibilir duruma ki bu yöntem dahi 100 de yüz garantı sonuç vermiyor ..
Ayrıca 12 haftadan sonra bu testlerin yapılması gerekiyor ..

Evet ve o duyduklarınıda kafana takıyorsun işte ister istemez evham yapıyorsun normal yani. Bende haftaya gidicem inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım bebişinin güzel haberlerini alırsın
inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için bebeklerimiz içinde :) çok heyecan verici gerçekten inşallah sorunsuz hamilelikler yaşarız... AMİN

Ne zaman gideceksin canim
cumartsı gıtcem canım sat a gore 11+0, usg ye gore de 10+4 te gotmıs olcam. gec dollenme ben de ımkansız cunku ovulasyon testı kullandım yumos gununu net bılıyorum. o yuzden ben usg olcumune ınanmıyorum 3 gun az olcttu. fakat doktor o onemlı deıl takılma dedı benınm de kafa karıstı. ole takılıyorum sımdı

Kizlar dun cok fena basim agrimisti imzada da bas agrilari icin oneri yaziyo tutuyo belirtiler cok sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…