• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

kızlarr benım canım taze fasulye tursucu cekıyo vallla ama evde yok hazır tursuyuda sevmıyorum ilaçlı tadını. tıpkı hazır yoğurt gıbı sevımsız oluyo. nette gezerken 1 gunde olan tursu tarıfı buldum. taze fasulyeyı ayıtlıyorusun sirke kaya tuzu su ıle kavanozlara doldurup kapagını sıkıca kapatıyorsun ama kapak ılk kullanımlı olmalı. sonra ilginç kısma gelıyoruz dıkkat, bulasık makınasına agzı asagıya gelcek sekılde yerlestırıp en sıcak derecede calıstırıyoruz. makına bıtıp kavanozlar sogudugunda tursu hazırrrrr... hatta tavuk yemegı balık yemegı yapanlar bıle varmıs makınada:KK57: bugun deneyecegım eve gıdınce tabı konserve kapağı bulabılırsem. aranızda yapan varmı?

:KK54:Geçen hafta bugün tam 8+6 iken bebeğimi hissettim ben çok erken ama olabilir mi dedim üstünde çok durmadım çünkü oğlumda nerdeyse 20 haftaya yakın hissetmiştim
Ve bugün tam 1 hafta sonra yine hissettim yani geçen haftada bebeğim miş demekki bağırsaklar değilmiş emin oldum

Ay canım ya aynen bende sürekli fasulye turşusu aseriyorum :) kavanoz kavanoz tukettim gecen gun kayınannem almış biliyor aserdigimi pazardan fasulye turşusu yesem doymuyorum o derece :)

kızlarr benım canım taze fasulye tursucu cekıyo vallla ama evde yok hazır tursuyuda sevmıyorum ilaçlı tadını. tıpkı hazır yoğurt gıbı sevımsız oluyo. nette gezerken 1 gunde olan tursu tarıfı buldum. taze fasulyeyı ayıtlıyorusun sirke kaya tuzu su ıle kavanozlara doldurup kapagını sıkıca kapatıyorsun ama kapak ılk kullanımlı olmalı. sonra ilginç kısma gelıyoruz dıkkat, bulasık makınasına agzı asagıya gelcek sekılde yerlestırıp en sıcak derecede calıstırıyoruz. makına bıtıp kavanozlar sogudugunda tursu hazırrrrr... hatta tavuk yemegı balık yemegı yapanlar bıle varmıs makınada:KK57: bugun deneyecegım eve gıdınce tabı konserve kapağı bulabılırsem. aranızda yapan varmı?

Kızlar dün bebişimi gördüm başını yukarı kaldırıp indirdi kollarını oynattı :KK71: Nasıl bir mutluluk bu eşimde çıkarken sırıtıyordu dedim ne gülüyosun çok mutlu oldum dedi Allah bozmasın tütütütütü :D2 hafta sonra 2li testler olacak hayırlısıyla onuda atlatırız inşallah:p

kanım 13.4 canım arasam diycem doktoru ulasamam ki zeynep kamile gidiyom ben inşallah bişi olmaz ya bidaki aya kadar gec kalmam demir ilacı için
Rahat ol canım değerin gayet iyi benim değer 10a düşmüş hatta bağışıklık sistemim de düşmüş başka sorunlar çıktı :KK43: hala sonucumu doktora gosteremedim. birşey kullanmıyorum ben de haftaya kontrole gidicem o zaman sorcam insaallah.

Kızlar dün bebişimi gördüm başını yukarı kaldırıp indirdi kollarını oynattı :KK71: Nasıl bir mutluluk bu eşimde çıkarken sırıtıyordu dedim ne gülüyosun çok mutlu oldum dedi Allah bozmasın tütütütütü :D2 hafta sonra 2li testler olacak hayırlısıyla onuda atlatırız inşallah:p
Maşallah çok güzel:) peki normal ıltrasounda bu kdr belli oluyomu bebikler

Kızlar bugün benim tam adet dönemim cok acik renkte lekem geldi birde kasiklarim belim cok agriyo.hemsireleri arayip sordum adet sancilari cekersin normal dedi.sizdede böyle durumlar oluyomu

Arkadaşlar Zeynep diye bi arkadaş mesaj atmış mesajı alıntılıyorum bilen varsa dönebilirler mi ?

merhaba elif hanım. ben 3 buçuk aylık hamileyim ve bu ay içerisinde 3lü test yaptırmam gerekiyor. ve yeni katıldım aranıza sesimi duyurmam biraz zor. İstanbul Beşiktaş ta oturuyorum ve 3 lü test yapan bir devlet hastanesi arıyorum. sigortam olmadığı için özel tercih edemiyorum şuan. bunu arkadaşlara duyurabilirmisin?

dün benim canım ne istese beğenirsiniz yeşil erik!! her yeri aradık yok sadece pendikte bi yerde var neyse gittik 2 saatlik yol sonrası demesin mi kilosu 80 TL!!! yuhh dedim ya bir daha aşermek mi tekrar düşünicem bu durumu, :KK64:

Maşallah çok güzel:) peki normal ıltrasounda bu kdr belli oluyomu bebikler

olabiliyor ben 2010 da oğlum u doğum yaptım yani 2009 kasım ayında onun ilk görüntüsü ile şimdiki bebeğimin ilk görüntüsü arasında çok fark var makina farkı herhal 2009da hiçbişey anlamamıştım ama şimdi kol bacak çıkıntılarını bile farkettim 8+1 de gittim

dün benim canım ne istese beğenirsiniz yeşil erik!! her yeri aradık yok sadece pendikte bi yerde var neyse gittik 2 saatlik yol sonrası demesin mi kilosu 80 TL!!! yuhh dedim ya bir daha aşermek mi tekrar düşünicem bu durumu, :KK64:

ahhh kuzumm bana gelseydin körfeze yazın ben atmıştım buzluğa nolur nolmaz diye

ayy inanmıyorum nasıl da düşünmüşsün :) ama bir daha ki yaza kesinlikle yapacağım ben de, ders olsun

Valla cnm bn bile değil eşim düşündü bebek düşünüyoduk kışa denk geliyo bahçemiz var yaz meyvelerini atmıştı kiraz vişne erik lazım olursa bekleriz :)

Karnım cikti diyen arkadaslara bakiyorum hep 11 12 haftaliklar.benimde cikti ama çok erken degilmi ya
Karnı çıkan olan annelerin olması mümkün aslında üç aydan önce çıkması biraz zor ama çok zayıf olan yada iç karnı derin olmayan annelerin karnı belirgin olması da mümkün .. Benim ilk hamileliğimde ancak 5 aydan sonra adam gibi karnım çıktı ;)) bunun sebebi zaten göbekli bir hatun olmuş olmam hemde karnımın derin olmasından yani demen o ki hiç teleşa gerek yok eninde sonunda karınlar burunlarımızı geçicek ;))

Off yaktınız beni kızlar fasulye turşusuda nerden çıktı gözüm .. Benim gibi karadenizliye hemde gurbette olana bu reva mı yaw .. Şaka bir yanı canım çok çekti ne yapsam acaba burda bizimki gibi taze fasulyede bulamam :(

Off yaktınız beni kızlar fasulye turşusuda nerden çıktı gözüm .. Benim gibi karadenizliye hemde gurbette olana bu reva mı yaw .. Şaka bir yanı canım çok çekti ne yapsam acaba burda bizimki gibi taze fasulyede bulamam :KK43:

Kavurması olcaktı şimdi demi cnm :D bnde karadenizliyim ve gurbetteyim aynı kaderi paylaşıyoruz :)

Kızlar çok başım ağrıyo sizdede başladımı baş ağrıları ?
Geçmiş olsun benim şuan yok ama ilk hamileliğimde çok iyi hatırlıyorum 3 aydan sonra başlamıştı .. Demek bazı süreçler bazılarımızda yaşanıyor herkeste farklı belirtiler olabiliyor .. Bende akşamları çok kötü oluyorum , midem çok bulanıyor ve karnım çok şişiyor .halsizlikte hat Safa'da oluyor !

Back
X