2015 Nisan Anneleri

Yine yaparız inşallah buluşma :)
İlk doğumumu da orda yapmıştım memnun kaldım yeni yerlerine geçtiler çok daha iyi olmuş şimdi :)
İnşallah yine herşey yolunda gider
Sen nereye gidiyorsun ?

teşekkür ederim ben de aynı işlemi uygulayayım ıslak cilde bebe yağı mantıklı nemi hapsetme açısından yararlı oldu sağolun..kremler deriden bebeğe geçiyor zararlı kullanmayın falan diyorlardı da ondan kafam allak bullak oldu ama benm duyduğum herkes de kullanmış herkes de lierac diyor

bir de kakaoyağı susamyağı kayısı yağı karışımı sürenler varmış çatlaklar için ben ortaya karışık yapıcam sanırım

Allah hayirli bi sekilde kucagina almayi nasip eder ins canim hakkimizda olan neyse hayirlisi olur ins

Ben her gun 1 fincan ihlamur iciyorum, ihlamurun hicbir zarari yokmus. Adacayi, isirgan cayi fln icmemek gerekiyir. Ihlamuru kaynatirken de icinecubuk tarcin ve limon koyuyorum coj guzel oluyo, gribe de birebir
Ay sagol canim ya cok da severim ama tereddut de kalmistim coj sagol

Hayırlısıyla şu yataktan çıkayım benimde ilk işim hamile pantalonu almak olacak
Canım benimde kanamam oldu bugün gittim biraz yatmam gerektigini söyledi.kanama alani yok ama düşük riski oldugundan bu aylarda dikkat etmek lazımmış.biraz daha yatalim bakalim.

İlk doğumumu da orda yapmıştım memnun kaldım yeni yerlerine geçtiler çok daha iyi olmuş şimdi :)
Sen nereye gidiyorsun ?
Ben Rentıpa gidiyorum canım.Doktorum Selim Bey.Yeni yerleri Rentıpa yakın olan yer diil mi?

Sen nereye gidiyorsun ?
Bu arada ilk çocuğun kız mı erkek mi ve kaç yaşında.Benim gibi ikinci hamilelik yaşayan birini buldum bırakmam:)Bakalım kardeşler ne olacak?

Ne güzel ama ben de işe yaramadı bunlar.
Aynen lierac tüm çevremde işe yararyan bi kremdi ve çok popülerdi.Ben de aldım her akşamda o bölgeyi ve basenlerimi nemlendirdim.Ama galiba yapı meselesi benim çok fazla olmasa da çatlaklarım oluştu.Biraz da kilo almayla alakalı galiba.
Vücudum çok dar ve zayıftı.18 kilo alarak ve her yöne genişleyerek tamamlamamın da etkisi büyük diye düşünüyorum.
Allahtan çok rahatsız edici boyutta diil çatlaklar...

Ben daha dr.a gitmeden önce vermiştim, bir aydır da vermemişim de almamışım da, sabit kalmış kilom, ama hamilelik öncesine göre verdim yaklaşık üç kg kadar...
alırız insallah canım bende öyle 3 kilo vermişim gebelik öncesine göre.bebegimi besleyemiyorum diye uzulmeye basladımbişey yiyesim gelmiyor artık mecbur yiyecegim kussamda bulantımda olsa yiyecegim

Iyi geceler size ve yavrularınıza.benim kızım karnıma sarıldı dinleyerek uyudu kuzum ya annesinin balı.rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah.

Yaa kizlar bugun doktora gittim.
nasil heyecanlandim anlatamam. O nokta kadar sey nasilda buyumus herseyiyle belli oluyo. Benim miniş bugun bi guzel yatmis sezlongda uzanir gibi, uyuyodu. Bu haftalarda hep uyurlar dedi doktor.. o kadar belirgindi ki hersey bakmalara doyamadim.kafasi kollari bacaklari poposu.. Hala da gozumun onunde o goruntu. 10. hafta gidecek olanlar sizi cok guzel bi bebek bekliyo olucak icinizde
10+2 haftalik 3.5 cm olmus benim minnos.. ilk kez bu kadar hissettim anne olacagimi.Allah saglikla tamamlamayi ve bu guzel duyguyu tum kadinlara yasatmayi nasip etsin..

Ya ilk deneyimi olanlara anlatsanız nasil oluyor hareketi nerden anlıyorsunuz?

Azıcık ballandiralim:)
Canim ilkinde 20 den önce hissetsende anlamazsiniz:)
Kısaca balık yuzuyormusta geçerken karnına surtmus gibi başlıyor 2 haftaya bam güm geliyor en son karnından kumandayi falan düşuruyordu benim findigim. ..
Özellikle hickirigi , idrar torba na ani hareket yapması esnemesi falan feci keyif... bazen öyle geriliyor ki ben bağırarak uyandigimi biliyorum :):):)

Canım benimde kanamam oldu bugün gittim biraz yatmam gerektigini söyledi.kanama alani yok ama düşük riski oldugundan bu aylarda dikkat etmek lazımmış.biraz daha yatalim bakalim.
Geçmiş olsun canım. Kanama alanın yoksa çok güzel maşallah. Yatıyoruz başka çare yok tabii :) ama şu hareketlerini hissedeceğim dönemi iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…