- 3 Nisan 2014
- 304
- 375
- 78
Aaa ne güzel yine Bursalılar çoook sayfada.Diğer hamileliğimde de Bursalı arkadaşlar çoktu ama ben o zamanlar Tokat'ın ilçesindeydim görev icabı.Vee o arkadaşlar buluşmalar falan düzenlemişlerdi.Bir çoğuyla hala görüşüyorum.
Pembe mavi çok güzel bir hastane canım hayırlı olsun.Hep iyi şeyler duydum orası hakkında. Fiyatlar bizi biraz aştı o yüzden tercih edemedim. Ama ilk çocuğumu Samsunda orası gibi sadece anne bebek hizmeti veren bir merkezde dünyaya getirmiştim.Çok güzel her yerde bebek kokusu oluyor...
teşekkür ederim ben de aynı işlemi uygulayayım ıslak cilde bebe yağı mantıklı nemi hapsetme açısından yararlı oldu sağolun..kremler deriden bebeğe geçiyor zararlı kullanmayın falan diyorlardı da ondan kafam allak bullak oldu ama benm duyduğum herkes de kullanmış herkes de lierac diyorBen ilk gebeliğimde her duştan çıkmadan ıslakken bebek yağı sürdüm sonra çıktım ve her akşam lierac kullandım
Maşallah hiç olmadı çatlağım yine aynı işleminuygulamayı düşünüyorum
Allah hayirli bi sekilde kucagina almayi nasip eder ins canim hakkimizda olan neyse hayirlisi olur insbende ilkimde çok kız istedim oğlum oldu ve kaybettim o yüzden şimdi hep erkek olsun istiyorum ama herkes kız olacak diyo bnmde içime kızmış gibi doğuyo hayırlısı bakalım cnm ikiside başımız üstüne :)
Ay sagol canim ya cok da severim ama tereddut de kalmistim coj sagolBen her gun 1 fincan ihlamur iciyorum, ihlamurun hicbir zarari yokmus. Adacayi, isirgan cayi fln icmemek gerekiyir. Ihlamuru kaynatirken de icinecubuk tarcin ve limon koyuyorum coj guzel oluyo, gribe de birebir
Canım benimde kanamam oldu bugün gittim biraz yatmam gerektigini söyledi.kanama alani yok ama düşük riski oldugundan bu aylarda dikkat etmek lazımmış.biraz daha yatalim bakalim.Hayırlısıyla şu yataktan çıkayım benimde ilk işim hamile pantalonu almak olacak
Ben daha dr.a gitmeden önce vermiştim, bir aydır da vermemişim de almamışım da, sabit kalmış kilom, ama hamilelik öncesine göre verdim yaklaşık üç kg kadar...kızlar ben 3 kilo verdim benim gibi kilo veren varmı
Ben Rentıpa gidiyorum canım.Doktorum Selim Bey.Yeni yerleri Rentıpa yakın olan yer diil mi?Yine yaparız inşallah buluşma :)
İlk doğumumu da orda yapmıştım memnun kaldım yeni yerlerine geçtiler çok daha iyi olmuş şimdi :)
İnşallah yine herşey yolunda gider
Sen nereye gidiyorsun ?
Bu arada ilk çocuğun kız mı erkek mi ve kaç yaşında.Benim gibi ikinci hamilelik yaşayan birini buldum bırakmam:)Bakalım kardeşler ne olacak?Yine yaparız inşallah buluşma :)
İlk doğumumu da orda yapmıştım memnun kaldım yeni yerlerine geçtiler çok daha iyi olmuş şimdi :)
İnşallah yine herşey yolunda gider
Sen nereye gidiyorsun ?
Ne güzel ama ben de işe yaramadı bunlar.Ben ilk gebeliğimde her duştan çıkmadan ıslakken bebek yağı sürdüm sonra çıktım ve her akşam lierac kullandım
Maşallah hiç olmadı çatlağım yine aynı işleminuygulamayı düşünüyorum
alırız insallah canım bende öyle 3 kilo vermişim gebelik öncesine göre.bebegimi besleyemiyorum diye uzulmeye basladımBen daha dr.a gitmeden önce vermiştim, bir aydır da vermemişim de almamışım da, sabit kalmış kilom, ama hamilelik öncesine göre verdim yaklaşık üç kg kadar...
Ya ilk deneyimi olanlara anlatsanız nasil oluyor hareketi nerden anlıyorsunuz?
Geçmiş olsun canım. Kanama alanın yoksa çok güzel maşallahCanım benimde kanamam oldu bugün gittim biraz yatmam gerektigini söyledi.kanama alani yok ama düşük riski oldugundan bu aylarda dikkat etmek lazımmış.biraz daha yatalim bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?