2015 Nisan Anneleri

Kızlarr ben dr.dan geldimm herşey yolunda çok şükür, crl: 5.1miş, gelişimi s.a.t ile uyumlu artık, bir de dr. kıza benzetiyorum ama henüz çok küçük, yanılma payı var dedii... Görünce çok güzel oluyormuş, el ayakkları belliydi bu sefer, bir ay olmuştu gideli baya buyümüş minnoş...

canm pazartesi yaptırdım onumuzdeki pazartesi alacağım sonucu inşallh

KIzlar bogazim cok fena kasiniyo yanaklarim falan kizardi grip belirtileri basladi ne onerirsiniz ihlamur falan içilir mi bugün veli toplantim vardi 2 saate yakin konus ders yap ruzgar ye derken sonuc bu hap icmek istemiyorum

Bebeğinin cinsiyetini tahmin edebilen var mı Ben bi türlü kız yada erkek diyemiyorum nedense içime bişey doğmuyor
bnm içime doğan kız ama gönlümden geçen erkek hayırlısı bakalımmm rüyalarımda hep oğlumu görüyorum tersimi olacak ne :)

KIzlar bogazim cok fena kasiniyo yanaklarim falan kizardi grip belirtileri basladi ne onerirsiniz ihlamur falan içilir mi bugün veli toplantim vardi 2 saate yakin konus ders yap ruzgar ye derken sonuc bu hap icmek istemiyorum
cnm yanlış bilmiyosam bitki çayları zararlı ama bir araştır bence geçmiş olsun tatlım :)

Buarada biz esimle ayni okuldayiz ve ikimiz de 2. Sinif okutuyoruz esimin velileri bugun toplantidan sonrahamile misiniz diye sordu nerden cikti dedim oyle hisseddiyoruz baba olsun hocamiz artik dediler daha evleneli 1 yil olmadi ama veliler istiyomus meger ) bn de var ya da yok demedim varsa da yoksa da ilerde görürsünüz hayirlisi dedim acaba gobegimden mi anladilar dicem ama sadece bugun elbise giydigim icin belli oldu biraz diger gunler hep tunik pantolondum gormemislerdir heralde sisko gobisimi

Bnm icime de kiz doguyo ruyamda da kiz goruyorum ama tersi olurmus erkek olacak sanirim hayirlisi ama ilk bebis kiz olsun cok istiyorum
bende ilkimde çok kız istedim oğlum oldu ve kaybettim o yüzden şimdi hep erkek olsun istiyorum ama herkes kız olacak diyo bnmde içime kızmış gibi doğuyo hayırlısı bakalım cnm ikiside başımız üstüne :)

çatlak oluşumunu engellemeye yardımcı krem kullanmayı düşünüyorum kızlar ne dersiniz??

Benim ilk çocuğum erkek, şimdi kız istiyorum dr da kıza benziyor dedi ama hayırlısı inşallah

Ya ilk deneyimi olanlara anlatsanız nasil oluyor hareketi nerden anlıyorsunuz?
ben ilk hamileliğimde 5 aylıkken hissetmeye başlamıştım önce pek farkına varamıyosun titreşim gibi gaz varmış gibi oluyo ama son aylar muhteşem kızlar yeri gelecek canınız acıyacak o derece tekme atıyo :) özellikle sen yatınca hareketsiz kalınca başlıyo tepinmeye :) bnm oğlum çok hareketliydi kimim bebek sakin oluyomuş ben karnımdan kafasına dokunuyodum gayet şeçik bir şekilde karnımda kafası yumruluyodu :) kızlarr çok güzel anlatılmaz yaşanır rabbim o günleri görmeyi nasip etsin sağlıklıca kucağımıza alalım miniklerimizi :)

amin canm inşallh hepimiz gorebiliriz o gunleri

Iyi akşamlar arkadaşlar :) benimde bugün kontrolüm vardı çok şükür çok iyi geçti çok iyimiş bebişimizin durumu 5 cm boyunda kıpır kıpır bir bebiş ayrıca ense kalınlığı 1.8 burun kemiği de oluşmuş down sendromu olabilecek bebişlerde burun kemiği görünmüyomuş :) birde hatırlarsınız kuyruk sokumum ağrıyor demiştim sordum doktoruma sizinde dediğiniz gibi bebiş büyüdüğü için oluyormuş sadece seninki biraz erken başlamış dedi :) haber vermek istedim size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…