• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Ya kızlar bu grip bebeğime zarar verirmi ilaçda almıyom mahvoldum ya gecmioda aman dikkat edin cok zormuş ya

benim ki tüp bebek o sebeple tüpbebek merkezimde yaptılar testimi
canim, icini ferah tut. gecen gun tvde tup bebek tedavisi uygulayan bir doktor seyrettim. adam dedi ki, ornekler arasinda genetik sorunlu olan embriyolari bastan eliyorlarmis, saglikli olan embriyoyu anneye uyguluyorlarmis. yani merak etme canim. iyi haberlerini bekliyoruz!

İkili test için 42 TL verdik. Bir sonraki kontrolümüz bir ay sonra. O dört hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum.o_O
Doktor Decavit ve Maltofer Fol verdi. Decavit sabah aç karnına alınması gerekiyormuş fakat ben sabah içtikten on dakika sonra kustum. Maltofer Fol ise çiğnenerek alınacakmış ama o da tuhaf bir tat bıraktı hiç sevmedim. Var mı bu ilaçları kullanan?
Dekaviti kullanmadim ama maltoferi cok iyi bilirim ııg iki hamileligimde kullanmaya mecbur edildim insallah bunda baska bir demir hapi verirler hala aklima geldikce midem kalkiyo:KK43::KK43:

t: 37020781, member: 107668"]Dekaviti kullanmadim ama maltoferi cok iyi bilirim ııg iki hamileligimde kullanmaya mecbur edildim insallah bunda baska bir demir hapi verirler hala aklima geldikce midem kalkiyo:KK43::KK43:[/QUOTE]
Decaviti kullanıyorum fakat gece yatarken alıyorum canim birde oyle dene

Kanama alani olan arkadaşlar ikili test sonucunuz nasil cikti yaptrn varmi. Ikili testteki usg m normal ama kan sonucum cikmadi henuz . Dr kanama alani oldugu icin kan testin riskli çıkabilir demişti. Insallah iyi cikat

DUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
biraz önce hastaneden aradılar ikili test sonucunuz çıktı doktor sizinle yarın görüşmek istiyor dedi korktum kötü birşey mi var dedim doktor açıklama yapacak diyip üstü kapalı konuştu içime bir korku geldi yarına kadar bu düşünce beni yiyip biterecek dua edin inşaallah herşey yolunda yolunda olsun
inş güzel haberler duyup gelirsin canım içini ferah tut

bende dr daydim bugun
pembe kanamam ve sancim vardi
hemen gittim hastaneye
dogum hastanesine gittim ki gozden kacan birsey olmasin
nasil bir ruh hastasina denk geldiysem
3 gun minimum yatircam
igne yapmicam
yok cocugun kucuk niye hamile kaldin
cocuk kucuk gelisiminde sorun var(1hafta kucuk cikti ama elleri ayaklari olusmus)
zir zir zir vir vir vir
esime dedim bu dr.a kendimi nasil emanet edeyim yatmam zaten kizimi kime birakcam kimsem yok

velhasil bazi dr.lar gercekten ruh hastasi ciddi tedavi gormeleri sart
yarin baska dra gidicem
kismet artik
hayirlisi olsun
uzule uzule mahvoldum haftalardir
hicbirsey dusunmek istemiyorum
psikolojim yerlerde
bulanti hat safhada
yorgunluk felaket....
Çok çok geçmiş olsun .. Umarım devam etmez akıntın . Şimdi nasıl oldun .. Doktorada yuh yani hiç mi düşünmüyor senin can taşıdığını off çok üzüldüm CNm inş herşey düzelir ..

ben 62 ile hamile kaldım 10 gün progestan kullandım 64 oldum bıraktım 63 üm şimdi 1 kilo almışım işthım pek yok zorla yiyorum ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım çok rahat verdim
Ben progestani 2.5 aydir kullaniyorum.yaklasik 3 hafta daha kullanicam. Lanet bi ilac hazimsizlik siskinlik bi suru yan etkisi var. Birakmayi 4 gozle bekliyorum :)

:KK42::KK42:Benim gibi olan varmi ya sinirlerim bozuldu artik gun icinde kac kere atiyorum yemek desen gunde yedigim en fazla bi muz bi parca ekmek bi kasik patates:KK43: onlarin hepsini de cikariyorum su ictigim gibi atiyorum leblebiden midem bulandi artik:KK43::KK42: tam 6 kilo verdim.yarin doktora gidecem ikili test icin rapor alacm yine ve buyuk bi ihtimalle hastaneye yatiracaklar oyle dedi doktorum:KK42:
Canim Allah kolaylik versin uzuldum durumuna.. mutlaka destek al. Serum taksinlar arada. 6 kilo ciddi bi kilo kaybi.. en azindan sivi dengen duzelmis, sen de rahatlamis olursun. Ablam o durumdaydi serumla daha iyi hissediyodu. Ama 3 aylik olunca bir sabah hersey normale dondu ve mide bulantilari gecti :)) darisi basina insallah

Kanama alani olan arkadaşlar ikili test sonucunuz nasil cikti yaptrn varmi. Ikili testteki usg m normal ama kan sonucum cikmadi henuz . Dr kanama alani oldugu icin kan testin riskli çıkabilir demişti. Insallah iyi cikat
Kan testi neden riskli çıkacakmış birde kan testinde neye bakıyorlar ? İnşallah oda güZel çıkar. Senin doktorunda negatif galiba biraz

• Beğen
Reactions: nix
Kizlar pantolonlarim dar gelmeye basladi ve cok gazim var.. Karnim kocaman oluyor.sabah uyandigimda da karnim gaz dolu.

Çok çok geçmiş olsun .. Umarım devam etmez akıntın . Şimdi nasıl oldun .. Doktorada yuh yani hiç mi düşünmüyor senin can taşıdığını off çok üzüldüm CNm inş herşey düzelir ..

iyiyim canm sagol
progestanim vardi onu ictim
2 tane ic demisti ayni anda
evde var diye almadim evdrkide 200mg mis
yani yanlislikla 400mg aldim
insallah sorun olmaz
dinlendim yattim yapacak birsey yok
sabah kontrolum vardu bakalim
kac haftalik okduguda kafami karistirdi
kendi dr.um bu hafta ikili teste cagirmisti
yarin belli olur

Back