• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Günaydın bayanlar,
Dün yazmıştım lekenmem oldu diye. Dün doktora gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Çok üzgünüm fakat yapacak birşey yok. Verende Allah alanda. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Hoşçakalın
Canım benim Rabbim sabır versin güç versin inşallah. Ne sanslisin ki seni cennette bekleyen bir kuşun var artık. Inşallah en hayırlı zamanda Rabbim kucağını doldursun

çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim yar ve yardımcınız olsun

dualarınız için Allah razı olsun arkadaşlar öğleden sonra randevum inşaallah hayırlı haberlerle gelirim
canım inşallah birsey yoktur ya arayan salak seni boş yere korkutmustur kimi insan felaket tellali gibidir eminim her şey yolunda çıkacak

Günaydın bayanlar,
Dün yazmıştım lekenmem oldu diye. Dün doktora gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Çok üzgünüm fakat yapacak birşey yok. Verende Allah alanda. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Hoşçakalın
Canim cok uzuldum cok gecmis olsun rabbim en kisa zamanda yerini doldursun

c
Günaydın bayanlar,

cok cok uzuldum Allah yuzunu guldurur ve en yakin zamanda kucana nadip eder insallah bu donemde hep kadinlar bebegini bu sekil kaybetme basladi bu kacinci oldu anlamadim ultrasyona girmedende birsey anlamiyorsun yasiomu die basin sag olsun

Günaydın bayanlar,

Çok üzüldüm. Allah sabır versin.:KK43:

Günaydın bayanlar,
CANM GEÇMİŞ OLSUN YAKIN ZAMANDA ALLAH SAĞLIKLI BİR BEBEK NASİP ETSİN SANA İNŞ. HERŞEYDE VARDIR Bİ HAYIR BÖYLE DÜŞÜN

Günaydın güzel anneler. Dünden beri bir kabusun içinde gibiyim.
Karnım kasiklarim başım ağrıyor bi üşüme bi titreme bi terleme:KK43:(dikkat edin kendinize ben çok fenayim uyuyamadim:KK43:eve yakın hastane var kadın doğuma gidicem saat 09:45 te korkuyorum çünkü çok kötüydüm
geçmiş olsun..havalar soğudu ve bizi mahvetti.
Günaydın annişleeeeeerr :rolleyes::rolleyes:

Bu sabah diş fircalarken kusarak bir ilke daha imza attım kendi çapımda ama bugun moralimiz bozulamaz çünkü bugün randevumuz vaaaar:KK73::KK73: :KK73:

Yeni doktorumuz ile tanışacağız inşallah guzel geçer insallah bebik iyidir.... inşallah kalp atışını duyarız sonra insallah ikili teste hemen alir , belli cinsiyetini de öğreniriz Ayyy yogun bir gün bugun üstelik aksam 5i nasıl yapacağız bakalim :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
güzel haberlerini bekliyoruz..pıt pıt atışları duyup gelirsin inş
Ya ben de perişan durumdayım boğazım cayıt cayır baş ağrısı ve hapşırık durmuyor sınıfımda 50 küçük yaramaz öğrenci çok zor durumdayım...
geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım kuşburnu içtim az önce sende dene istersen...sınıfta durum daha da zor rabbim yardımcın olsun ...

Günaydın bayanlar,

çok geçmiş olsun gulnurr.en kısa zamanda rabbim yerini doldursun inş...

Günaydın bayanlar,
canim, basiniz sag olsun. Allah sana ve esine sabir versin.umarim en kisa zamanda allah yerini doldurur!

[QUOTEsağolsun rr, post: 37025595, member: 605210"]Günaydın bayanlar,
Dün yazmıştım lekenmem oldu diye. Dün doktora gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Çok üzgünüm fakat yapacak birşey yok. Verende Allah alanda. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Hoşçakalın[/QUOTE]
Basin sagilsun canim çok üzüldüm Allah yerini doldursun tez zamanda. Peki canim kaç haftalikti meleğin lekelenmen varken Dr protestan falan vermedimi hic ilaç kullandirmadimi

Günaydın kizlar bebegini kaybedenlere cok gecmis olsun rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla yerini doldurur ins kontrolu olanlar da guzel haberlerle döner ins. Bn dün tartildim ve 1.5 ayda 2 kiloya yakın almisim nasil aldim anlamadim ama bu gidisle isim zor valla idealim 10kilo almakti neyse bebisler saglikli olsunlar da vercez ins sonra

Ya yine mi birinden kötü haber geldi :( bu nasıl bir süreç of ya... buraya hiç girmemek daha mı iyi acaba birbirimizi kötü etkiliyoruz sanki strese sokuyoruz...

benim uç ay bitti ama almaya korkuyorum bilemiyorum bende kararsızım ama cinsiyet kesinleşsin alacağım inşallah yüzde ellinir gibi bir ihtimal değişebilir yani

bana da kız olabilir dedi dr.um, dün de oğlum için alışveriişe çıktım, elim gitti kız bebek kıyafetlerine ama bir ay daha sabredeyim dedim vazgeçtim...

Günaydın bayanlar,
CNM BNM ALLAHIMMM SABRINI ARTIRSIN RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN TEKRARDAN GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ :(

Günaydın kızlar. Ben geçen ay sağlık ocağına gidip kayıt oldum. Eylülün 26da gel demişti o zaman. Yani Cuma günü... Aşı için daha erken kontrollerime zaten doktoruma gidiyorum. Sağlık ocağında ne yapıyorlar ki? Tecrübesi olan bilgisi olan var mı?

Canı
Günaydın bayanlar,
Canım benim Rabbim sabrını versin çok üzüldüm acıyı yaşayan bilir kendini iyi koru bebeğin hep seninle zaten Rabbim en kısa zamanda ömürlü evlat nasip etsin Allaha emanet ol.
Kızlar ben geldim 10+1 olmuşuz üşütmüşüm malesef ve ilaç kullanamicam tabiki. Her şey yolunda çok şükür ama hala başım catliyor. Ateş basıyor. Darısı bugün Dr a gidecek diğer arkadaşların başına
Ohhh çok şükür gözün aydın canım sıcacık tut kendini çok geçmiş olsun:)

Günaydın hanımlar . Bundan 3 gün önce hafif pembe renkli kanamam oldu . O gün dinlendim ve geçti. Öncesinde ara ara lekelenmeler oluyordu , toplamda üç oldu bu kanama. Ama bu sefer rengi baya açıktı. Artık dr gitmekten sıkıldım ve bebeğimin sürekli ultrasona maruz kalmaması için gitmeme kararı aldım bir ay. 11+4 ümüzdeyiz tahminen. Dün bir akrabam aradı ve iki aylık bebeğini kaybettiğini kanamalarının olmasıyla bunu farkettiğini söyledi. Eşimin ısrarıyla randevu aldım bugün için ama az önce gülnur arkadaşın yazdığı mesajı gördüm ( Allah şifa versin. Allah hayırlı bir evlat nasip eylesin ) ve iptal ettim randevuyu . Ben çok korkuyorum. Yanımda kimseler yok hiç kimsem. Yani ben böyle birşeyin altından kalkamam :( ne zor şeymiş. Allah ım bebeğini kaybeden anneleri bir an önce toparlasın ve yüzlerini güldürsün inşallah :(

Back
X