- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar aranızda göğüsleri ve burnu büyüyen oldu mu ?
Günaydın iyi haftalar güzel annişler; Ben bugün folik asiti bıraktım Vitamine geçtim.Büyüyormuyuz neee![]()
canım, benim alerjim var, hapşurmaya başlayınca yerimden kalkamıyorum, dr.a gittim, buruna sıkılan spreylerden verdi bana, hap almaktansa sprey kullanabilirsin, hafifletiyor baya, çalıştığın için zorlanırsın, istersen bi konuş dr.unla...Ya ben de perişan durumdayım boğazım cayıt cayır baş ağrısı ve hapşırık durmuyor sınıfımda 50 küçük yaramaz öğrenci çok zor durumdayım...
CNM BENDE O AKINTI DAHA DOĞRUSU KOYU SARI AKINTI HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ VAR VE İDRAR YOLU ENFEKSİYONUM BİR GEÇİYO BİR BAŞLIYO İDRAR KÜLTÜRÜME BAKTIRDIM TEMİZ ÇIKTI BENDE ANLAM VEREMİYORUM HAYIR OLSUN İNŞALLAH
merhaba kızlar hepinize güzel hayırlı haftalar diliyorum..birşey soracagım size 2 3 gündür bnde aşırı bi duygusallık var en ufacık birşeye alınıyorum iki gündür en küçük olaylara bile aşırı derece bir aglama var gözlerim şişti yandı aglamaktan ne yapacagım bn ne olacak halim .. her hamilelerde oluyormu böyle
Perşembe günü doktor randevum var canım. İnşallah o gün birebir konuşurum artık. Burda kötü haber okumaktan psikolojim mahvoldu artık Allah uzak etsin ama benim başıma istemediğim bir şey gelirse gelip buradan yazmayacağım. Sessizce çekilip gideceğim ya da başka bir forumda dertleşeceğim sizlere asla haber vermeyeceğim. Beni çok merak eden biri olursa profilimden zaten bulur yoksa da gidişimden haberi dahi olmaz iyi olur. Stresten öldüm artık ya her gün 50 tane çocuğun içinde nefes nefese hastalıkla kardeş tüm gün ayakta ders anlat bi yandan aklım hiç dinlemediğim için bebekte.Sonra da gel buradan kötü haber oku dayanamıyorum artık. Bana kızanlar da olabilir ama ben bebek ölümlerin ve düşüklerin burdaki diğer anne adaylarıyla paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Bafs arkadaşımız da vardı o da bebeğini kaybetti ama burdan hiç yazmadı ben farkettim profilinden. Allahım herkese sağlıklı sıhhatli günler nasip etsin ne olur birbirimizi strese sokmayalım artık.canım, benim alerjim var, hapşurmaya başlayınca yerimden kalkamıyorum, dr.a gittim, buruna sıkılan spreylerden verdi bana, hap almaktansa sprey kullanabilirsin, hafifletiyor baya, çalıştığın için zorlanırsın, istersen bi konuş dr.unla...
ASLINDA BENDE BEKLEYEYİM DİYORDUM AMA ZATEN BEN ÇOĞU ŞEYİ İKİ CİNSİYETE UYGUN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ KIZA HEP PEMBE ERKEGE HEP MAVİYİ SEVİMİYORUMDAbenim uç ay bitti ama almaya korkuyorum bilemiyorum bende kararsızım ama cinsiyet kesinleşsin alacağım inşallah yüzde ellinir gibi bir ihtimal değişebilir yani
CNM İSMİNİ HATIRLAMIYORUM AMA 1 BARDAK SUYA KATIP İÇİYOSUN TOZ İKİ KERE KULLANDIM GEÇTİ TEKRAR BAŞLADI MALESEF ŞUAN NE DURUMDA BİLMİYORUMdidemcim sana hangi ilacı verdı ben dun gıttım test yapmadı yanmam falan yok ama sürekli tuvalette kalıyorum az daha beklesem bidaha yapıyorum dedim munorol mu ole bı ılac verdı şimdi ona bakıyorum bnde günde en az üç ltre su içiyorum dahada iç diyo nası kurtulcam bu enfeksıyondan anlamadım![]()
canım nezamndı kontrolun bgün galiba merak etme hayırlı haberler alırsın yada almıssındır inş bazı doktorlar böle gızemı sevıyolar sinir oluyorum dualarımdasınDUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
biraz önce hastaneden aradılar ikili test sonucunuz çıktı doktor sizinle yarın görüşmek istiyor dedi korktum kötü birşey mi var dedim doktor açıklama yapacak diyip üstü kapalı konuştu içime bir korku geldi yarına kadar bu düşünce beni yiyip biterecek dua edin inşaallah herşey yolunda yolunda olsun
CNM İSMİNİ HATIRLAMIYORUM AMA 1 BARDAK SUYA KATIP İÇİYOSUN TOZ İKİ KERE KULLANDIM GEÇTİ TEKRAR BAŞLADI MALESEF ŞUAN NE DURUMDA BİLMİYORUMŞÜKÜR KÜLTÜRÜM TEMİZ ÇIKTI AMA YİNE DE KORKUYORUM
TEK İLACI BOL BOL SU İÇİP TEMİZLEMEK AMA BEN MALESEF İÇEMİYORUM SEN NEGÜZEL İÇEBİLİYOMUŞSUN :)
Benim tupbebek oldugu icin mecrubi gibi birsey sanirim. Kilo yapmadi ama gobegimde siskinlik var.Midemde de hazimsizlik yapiyo.kullanman gerekiyosa kullan bebeğn için hiç bırakma çok uzun süre kullananları bilirim kilo yaptımı peki
Ben de hamile kaldigimdan beri tuzlu seyler yiyorum.normalde yemeklerde az tuzlu yerim aramam bile ama simdilerde fenayim. yoksa midem bulaniyor. Bi de eksi ve limonlu seyler..bu gidisle kizim olucak gibi :)şişmemek için tuz yemeyi bırakacan tamamen kessek ne güzel olur ama bırakamıyoz işte
ben de oğlumda ekşi tuzlu yerim sadece bir kez olsun tatlı cekmedi canım. Yani ye eksiyi doğru ayşe yi herkeste olmuyor:) şimdi de eksi ve tuzlu yiyorum. Bulantım oldukça canım onları çekiyor. Olmadığı zamanlar bulantım yokken ise tatlı istiyorum bakalım cinsiyet ne olacak; )Ben de hamile kaldigimdan beri tuzlu seyler yiyorum.normalde yemeklerde az tuzlu yerim aramam bile ama simdilerde fenayim. yoksa midem bulaniyor. Bi de eksi ve limonlu seyler..bu gidisle kizim olucak gibi :)
Canım cok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda saglikli bebeklerle doldursun yeriniGünaydın bayanlar,
Dün yazmıştım lekenmem oldu diye. Dün doktora gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Çok üzgünüm fakat yapacak birşey yok. Verende Allah alanda. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Hoşçakalın
Benide mahvetti geceden beri halende agri var en azindan bi parol icebilirmiyiz diye sorucam bende gecmezse dayanamıyorum çünküBaş ağrısı beni de çıldırtacak migrenim var benimde ve bazen dayanamıyorum artık ağrısına gebeliktede tetikliyormuş iyice ben perşembe doktora gidince sorucam belki ilaç önerir