2015 Nisan Anneleri

Madem böyle düşünüyorsun girme o zaman foruma bence. Sonuçta burda moderatörler var uygunsuz konu ve mesajlara zaten uyarı ve ceza veriyorlar. Hayatta ne oluyorsa yazılıyor. İyisiyle kötüsüyle. Arkadaşlarımız bebeklerini kaybetmişler ve belki de hem dua almak hemde biraz rahatlamak iyi birşeyler duymak için buraya yazmışlar. Sen birde onları suçlar gibi konuşuyorsun. Buraya girip okumak zorunda değil kimse. Giriyorsanda hayatta herşeyin toz pembe olmadığı gibi bunlarıda okumaya hazır olmak gerekir. Birde o yazan arkadaşlar ayrıntıya bile girmeden yazıp gidiyor. Çok üzüldüm ya bu şekilde düşünen biri olmasına. Herşey bizim için. Allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin. Nokta.

Ben de hamile kaldigimdan beri tuzlu seyler yiyorum.normalde yemeklerde az tuzlu yerim aramam bile ama simdilerde fenayim. yoksa midem bulaniyor. Bi de eksi ve limonlu seyler..bu gidisle kizim olucak gibi :)
hiç inanma öyle şaylere kızım olcak falan ben oğlumda hiç tatlı yemiyodum hep erik eşki şeyler limon doğrayıp yerdim yani onlarla belli olmuyo canm

Ben progestani 2.5 aydir kullaniyorum.yaklasik 3 hafta daha kullanicam. Lanet bi ilac hazimsizlik siskinlik bi suru yan etkisi var. Birakmayi 4 gozle bekliyorum :)

ay kızlar bu lanet ılaç mı yapıyo yaa bu şıkayetleri çok şişim gazdan uçucam resmen afedersınız kabızlıkda catlatıcak insanı bnde bebişime yoruyodum meger masummuş kuzum

Canım cok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda saglikli bebeklerle doldursun yerini

Benide mahvetti geceden beri halende agri var en azindan bi parol icebilirmiyiz diye sorucam bende gecmezse dayanamıyorum çünkü

Parol değilde minoset veriyorlar hamilelikte . Siz sorun yinede .. Bende baş ağrısı şikayetiyle gittim minoset verdi.

KIZLARRR YARIN BİZİM KONTROLÜMÜZ VARRRR İNŞALLAHHH HAYIRLI HABERLERLE GELİRİZZZZ :):)
güzel haberlerini bekliyoruz..
Canım cok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda saglikli bebeklerle doldursun yerini

Benide mahvetti geceden beri halende agri var en azindan bi parol icebilirmiyiz diye sorucam bende gecmezse dayanamıyorum çünkü
geçmiş olsun....

ben hep aynı kilodayım yaa ben de mi var acaba bi anormallik halbuki hiç mide bulantım kusmam da olmadı çok şükür yemekten kesilmedim yani ama, vücut şişkinliği var, kıyafetlerim olmuyor ama kilo almıyorum :)

Benim kilomda ayni canim.

TÜMÜYLE KATILIYORUM SANA O ŞEKİLDE DÜŞÜNMEK BENCİLLİKTEN BAŞKA BİŞEY DEĞİL MALESEF İLK OKUDUĞUMDA BNMDE TUHAFIMA GİTTİ AMA BİŞEY DEMEMİŞTİM DEMEKKİ YANLIZ DEĞİLMİŞİM YARIN BİZİMDE BAŞIMIZA GELEBİLİR BİLEMEYİZ O YÜZDEN TABİKİ BİRBİRİMİZE DESTAK OLACAĞIZ

Merhaba arkadaşlar ben 9 ağustosta adet gördüm normalde adetlerim 10 gün ileri atar 9 eylülde olmadım 10 eylül ve 14 eylülde eşimle ilişkiye girdik bugüne kadar bekledim adetim gelmedi 17 eylülde bir bayılacak gibi oldum çok kötüydüm yumurtlama döneminde oluyormu böyle şeyler...dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama ilk hafta ince ince midem bulandı yemek kokulara karşı öğürmem vardı kasıklarımda batma ağrı karnımda pıt pıt hareketler çözemedim tatlıya ve meyveya aşırı ilgi duymaya başladım psikolojikmi bilmiyorum ama kan tahlili için bile çok erken sanırım ama adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor inşallah hamileyimdir ama herhalde adet olacam gibi geliyor bana (( benim gibi durumda olan varmı kızlar cevap verirseniz çok sevinecem

Midesi bulananlar ben dramamine kullaniyorum bir haftadir cok rahat ettim. Bir de hemen uykum geliyor aksam alinca imkani yok uyuyamamanin,yarim saatte uykum geliyo. Gece ikide bile uyanirdim ya cis ya bel agrisi ya da hic yoktan. Simdi sabaha kadar deliksiz bir gun biraktim denedim midem hic duzelmemis hic birsey yiyemedigimden agladim sinirden. Sonra yine basladim recetesiz satilmiyormus. Ins zarari olmaz doktor yok dedi. Bugun ultrasonda bebis kolunu bacagini oynatiyordu eridim resmen. Kanama alanim yok olmus cok sukur inanilmaz hafifledim. Herkese boyle mutlu haberler dilerim.

merhaba güzel anne adayları uzun süredir giremiyordum ancak girebiliyorum iş yogunluğumdan bebişim 12+5 günlük haftya gel cinsiyete bakalım dedi doktorum çok heyecanlıyım :)

CEVAP VEREN YOKMU (

ayy ne güzel haberler inşallah hep böyle güzel haberler alırsın canım çok sevindim senin adına

hamileysem hemen döllenme olurmuki kanda çıkarmı hemen 2. hafta olacak işte kaç gündür yemek yiyemiyorum iştahım kesildi kiloda verdim içim kabul etmiyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…